Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 niskadwudziestolatka

niski wzrost 149cm :((((((

Polecane posty

Go艣膰 ooh layla
Hormony w wieku wzrastania, ofkors. Teraz to raczej zosta艂y obcasy :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 taa nniedobra pupa
tylu niskich facetow chodzi po swiecie, ze na pewno nie masz sie o co martiwc To 偶e kto艣 sam jest niski, nie znaczy 偶e podobaj膮 mu si臋 niscy. Dla mnie niscy faceci s膮 aseksualni. Poza tym, niscy faceci najcz臋艣ciej wol膮 wy偶sze kobiety - bo dla nich wysoki wzrost to synonim szcz臋艣cia.

Udost臋pnij ten post

raczej nie sprobuje :)

Udost臋pnij ten post

tej metody

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 12345654321
ja mam 152 i zadnych komplesow absolutnie zadnych panowie mnie podrywaja a maz twierdzi ze srasznie mu sie podobam :) zreszta mnie samej w ogole to nie przeszkadza nawet wrecz przeciwnie czesto moge kupic ubrania na dzieciecym stosisku w taniej cenie :) nie czuje sie w ogole mala niska itp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taa nniedobra pupa
ja zauwazy艂am, 偶e s膮 problemy z prac膮 na wielu stanowiskach ....

Udost臋pnij ten post

macie racje :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ejjjjjka
Autorko ja mam 152 cm.zawsze mialam kompleksy ale od ladnych kilkunastu lat sie ich wyzbylam.Mam meza dodam ze bardzo przystojnego188cm ;):) Dwojke wspanialych dzieciakow i zyjemy bardzo dobrze i szczesliwie. Nie martw sie i nie szukaj na sile sam sie znajdzie poniewaz nie kazdy normalny facet lubi wysokie panny.Nie zawsze licza sie centymetry czasem mezczyzna zaglada rowniez do wnetrza. Zycze powodzenia i wiecej usmiechu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 12345654321
a wlasnie ja tez mam meza 183 cm i jak wczesniej wspominalam ja mam 152 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taa nniedobra pupa
Troch臋 z tych waszych post贸w wynika, 偶e jak kobieta jest w stanie znale藕膰 m臋偶a, to nie musi si臋 niczym przejmowa膰. Niekt贸rym to nie starcza. Dla mnie m膮偶 to nie jest ideal szcz臋艣cia w 偶yciu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 12345654321
taa nniedobra pupa o bozi chodzi o to ze wzrost to pierdola gowienko zaden problem i bedac niska osoba mozna miec normalne zycie meza dzieic podobac sie innym zdobywac sukcesy a nie to ze maz jest wyznacznikiem poczucia naszej wartosci zanim poznalam meza tez nie mialam kompleksow co do wzrostu problelem moze byc brak nog a nie niski wzrost

Udost臋pnij ten post

ale ja sie wlasnie tego boje,ze nie u艂o偶臋 sobie 偶cia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MerlinMonroe
tak zauwa偶y艂am,ze te wysokie dziewczyny strasznie tu objezdzaj膮 ni偶sze ...juz dzisiaj pare takich tematow obczaja艂am i si臋 za艂amuje wami:O wr臋cz wstydze za was bo sama mam 173cm i potem taka opinia,ze te wysokie wy偶ej dupe maj膮 ni偶 sraj膮.. niech sobie te niskie pisz膮,ze s膮 s艂odkie jak kociaczki itp. ale wy z siebie idiotek nie musicie robi膰:O tylko cieszcie sie tym,ze macie tyle cm ile macie..jak dla mnie uwa偶am,ze problem autorki jest spory bo i ja bym si臋 pod艂amywa艂a,dlatego jej sie nie dziwie,ale tak na dobr膮 sprawe my艣le sobie ..kupi膰 zajebiste buty ,fajn膮 sp贸dniczke z wy偶szym stanem wyd艂u偶膮 d贸艂 i naprawde mog膮 bardzo elegancko wygl膮da膰 mmm a偶 sama mam ochote tak wyskoczy膰 :D ja bym juz chyba wola艂a mie膰 wzrost autorki ni偶 powy偶ej 185 ... bo 180 jeszcze bym znios艂a ,sama jak sobie zalo偶e szpile noo moze nie a偶 tak wielkie bo bym musiala miec 12cm (a bez przesady,nie umiem na takich chodzic,nawet nie chce umie膰 -brak szacunku dla w艂asnego ciala i kregoslupa) tak偶e ubierz takie z 10cm i juz masz prawie 160 i jest super:))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ejjjjjka
A kto napisal ze maz to ideal szczescia??????????? Jesli nie czytalas postu od poczatku to przypomne ci ze autorka zamartwiala sie ze nie znajdzie sobie milosci i nie bedzie mogla szczesliwie i normalnie zyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 wiec napisalam ze mam az cale 3 cm wiecej i mam meza i jestem szczesliwa dodam eszcze ze wzrost nie przekresla niczego rzeczywiscie troszke trudniej sie zyje maluchom i wiem to po sobie ale wole miec 152 niz 182 i byc kobieta. Co do autorki to glowa do gory badz zawsze pewna siebie to bardzo wiele pamietaj.

Udost臋pnij ten post

Ja mam 155 cm :P Moj facet prawioe 190 cm Moja kole偶anka ma 145 cm a jej facet 170 cm moze, wiec wzrost raczej nie ma nic do rzeczy w szukaniu drugiej po艂owki ;) Nie czytalam ca艂ego tematu, ale watpie, ze jakies 膰wiczena rozci膮gaj膮ce albo jakiekolwiek pomog膮 Ci urosn膮膰 w tym wieku. Jakbys 膰wiczy艂a regularnie rozci膮ganie od ma艂ego, to moze uros艂abys pare cm wiecej, niz masz teraz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taa nniedobra pupa
a nie to ze maz jest wyznacznikiem poczucia naszej wartosci Laska napisa艂a o tym, 偶e jest niska. I nie pisa艂a tego w kontek艣cie powodzenia o p艂ci przeciwnej. A wy tylko o jednym:; czy znajdzie faceta czy nie. Nie twierdz臋, 偶e taki wzrost to tragedia 偶yciowa. Ale powodem do kompleks贸w jak najbardziej mo偶e by膰. Uuu kobiet atrakcyjno艣膰 fizyczna jest niezwykle wa偶na. I taka u艂omno艣c w postaci niskiego wzrostu to nie jest pow贸d do cieszenia si臋. Niekt贸rzy maj膮 wysokie wymagania od 偶ycia, i chcieliby podoba膰 si臋 ka偶demu.... I nie starcza pocieszanie typu 偶e ka偶da potwora znajdzie swojego amatora...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taa nniedobra pupa
Dodam jeszcze, 偶e 155 a 150 to jest b. du偶a r贸偶nica. Rzeczywi艣cie u os贸b poni偶ej 150 cm to powodzenie maleje drastycznie. Czasem nawet prowadzenie samochodu jest niemo偶liwe! Nie m贸wi膮c ju偶 o niemo偶no艣ci np. uprawiania sportu jaki si臋 lubi, nikt cie te偶 nie przyjmie do pracy jako sekretark臋, a ostatnio to na ka偶de reprezentacyjne stanowisko z paniami przy kasie w banku w艂膮cznie - bo i je wybieraja za wygl膮d.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Monique222
ale ja jej wcale nie pocieszam takie jest moje zdanie ,偶e mo偶e taki wzrost utrudnia pewne sprawy jak dostanie pracy czy wiadomo ,偶e nie ka偶demu facetowi sie tak niski wzrost b臋dzie podoba艂 bo odbiega od normy ,ale uwa偶am ,偶e mo偶na mimo tego osi膮gna膰 prawie wszystko. mozna znale藕膰 prac臋 mo偶e nie hostessy np ,ale w biurze my艣l臋 ,偶e spokojnie. jest wiele naprawde niskich kobiet kt贸re odnios艂y sukces jak kylie minoque , madonna, salma hayek . one maj膮 mniej jak 160

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 12345654321
taa nniedobra pupa I taka u艂omno艣c w postaci niskiego wzrostu to nie jest pow贸d do cieszenia si臋 co ty pikolisz jaka ulomnosc sio najpierw nauczyc sie poprawnie poslugiwac jezykem polskim i slowami stosownie do ich znaczenia ulomnosc dobre sobie pitolisz jak potluczona mimo 152 cm zawsze mialam przeogromne powodzenie u mezczyzn zawsze i zaden facet nigdy nie zwrocil uwago na moj wzrost nigdy nie odbieral tego w kategoriahc problemu braku atrakcyjnosci pozatym wiesz co rozne rzeczy w zycoiu robilam i nigdy wzrost mnie nie dyskwalifikowal a mialam prace gdzie wyglad sie liczyl teraz prawnikiem jestem i tez jakos mnie to w zawodzie nie dyskwalifikuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Monique222
no to mo偶e jako sekretark臋 nie ,ale jako pracownic臋 w biurze tak. albo co艣 innego zale偶y to od waszego wykszta艂cenia

Udost臋pnij ten post

W艁A艢NIE, ZE AUTORKA PISA艁A O TYM, 呕E NIE ZNAJDZIE SOBIE NIKOGO. Naucz sie czyta膰 :O 23:03 [zg艂o艣 do usuni臋cia] niskadwudziestolatka ale ja sie wlasnie tego boje,ze nie u艂o偶臋 sobie 偶cia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aga 20
A ja jestem szczerze zaskoczona tym co piszesz:) Sama mam 155 cm i za nic nie chcia艂abym byc wyzsza. jestem proporcjonalna, seksowna, 艂adna. czuje si臋 kobieco i mam duze powodzenie. Mam rowniez wysokiego faceta ponad 180. Tak偶e to nie zalezy od wzrostu. Autorko od zamartwiania si臋 nie uro艣niesz! Wiec zamien "wade" w atut! ps. eva longoria? nie powiecie mi, ze nie jest atrakcyjn膮 kobiet膮 ;) pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taa nniedobra pupa
o ty pikolisz jaka ulomnosc sio najpierw nauczyc sie poprawnie poslugiwac jezykem polskim i slowami stosownie do ich znaczenia Nie wiem sk膮d u ciebie ta agresja, ale sama nie bardzo pos艂ugujesz si臋 polslkim, nie s艂ysza艂a艣 o przecinkach? Co do kompleks贸w - ja ich sobie sama nie wytworzy艂am. Nigdy nie zwraca艂am uwagi na m贸j wzrost... Dopiero jak mi par臋 os贸b np. nie widz膮c mnie d艂ugo, powiedzia艂o: Ale ty jeste艣 niska! ZACz臋艂am mie膰 kompleksy, i to co czytam cho膰by na tym forum, 偶e osoby co maj膮 160 s膮 niskie, a te poni偶ej 160 to kar艂y, te偶 jako艣 mojego humoru nie poprawia...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ejjjjjka
No rzczywiscie piszac tak jak ktos tam wyzej autorka napewno nie zostanie podniesiona i bardziej dowartosciowana ale jeszcze bardziej zdolowana. Najpierw zapytaj czy ona wogole chciala by byc sekretarka ze tak z gory ja przekreslasz. Mysle jednak ze nie wszedzie liczy sie tylko wzrost.Oczywiscie nie mowie ze 149cm to wymarzone centymetry ----bo nie, ale nie przesadzajmy ludzie maja duzo wieksze problemy. Ja nadal uwazam ze wszystko co male to piekne i tego sie trzymam.Tak wiec autorko glowa do gory wszystko bedzie cudne i wspaniale tylko wiecej checi i samozadowolenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Monique222
ok powiem wam szczerze ,偶e nie chcia艂abym mie膰 mniej ni偶 tych moich 164 czy tam 163 nie wiem ile dok艂adnie ,ale nie wa偶ne. wasz wzrost jest bardzo niski ,ale pozostaje sie z tym pogodzi膰. nie jest to jeszcze kar艂owato艣膰 ,ani nic takiego choc odbiega to od normy. ale cos wam powiem. sa ludzie naprawd臋 u艂omni ,kt贸rzy 艣wietnie ukladaj膮 sobie zycie pod ka偶dym wzgl臋dem. ostatnio ogl膮da艂am film o siostrach helsen , bli藕niaczkach syjamskich nierozdzielonych ,ktore s膮 normalnymi dziewczynami i za u艂omne bys je nie wzi臋艂a. nawet zrobi艂y prawo jazdy! chodz膮 do szko艂y , ucz膮 si臋 , maluj膮 paznokcie, je偶dz膮 na rowerze jak normalne dziewczyny. s膮 ludzie bez r膮k , bez n贸g, ktorzy uk艂adaj膮 sobie 偶ycie. znam dziewczyn臋 z po艂ow膮 twarzy br膮zow膮 ,ale jest lubiana ,ma prac臋 i ch艂opaka dzieki swojej przebojowo艣ci , optymizmowi, poczuciu humoru , inteligencji. w 偶yciu wiele jest mo偶liwe trzeba tylko chcie膰 ,a was nic strasznego nie spotka艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 12345654321
taa nniedobra pupa gratuluje ze stwierdzenie innych osob pt jestes niska rodzi u ciebie kompelsy wiesz co to nie jest problem wzrostu tylko ludzkiej psychiki (to tylko ty uwazasz ze masz problem kompleks) i tego jakimi ludzmi jestesmy co potrafimy co soba prezentujemy jak sie zachowujemy jaki mamy charakter jak tobie w zyciu nie wychodzi bo jestes taka a nie inna to nie zwalaj tego na wzrost i nie wciskaj ludziom ze niski wzrost to ulomnosc i dyskwalifikuje bo tak nie jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taa nniedobra pupa
Autorko, a samoch贸d prowadzisz? Bo ja z ledwo艣ci膮... Gdybym mia艂a nogi o 2 cm kr贸tsze chyba nie da艂abym ju偶 rady....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Monique222
zreszt膮 sama znam dziewczyny niskie jak wy kt贸re nie sa samotne i studiuj膮 lub maja prac臋 bo jest sporo dziewczyn bardzo niskich te偶. wi臋c to dow贸d ,偶e si臋 da

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taa nniedobra pupa
gratuluje ze stwierdzenie innych osob pt jestes niska rodzi u ciebie kompelsy - cyferki - chyba nie znasz podstawowych zasad ludzkiej psychiki, 偶e piszesz takie rzeczy. Ja i tak nie nale偶臋 do os贸b kt贸re specjalnie przejmuj膮 si臋 co kto powie. Ale ka偶dy jako艣 si臋 przejmuje. Ty te偶 - bo zdenerwowa艂a艣 si臋 strasznie tym co pisz臋. Gdyby艣 by艂a taka asertywna, to nie pisa艂aby艣 w ten spos贸b. I nie wierz臋, 偶e nikt ci nigdy nie powiedzia艂 nic niemi艂ego. My艣l臋, 偶e robisz dobr膮 min臋 do z艂ej gry. Ja te偶 mam powodzenie u niekt贸rych facet贸w. Ale mi to nie wystarcza. I denerwuje mnie, 偶e np. nie moge uprawia膰 sportu kt贸ry bym chcia艂a. A co do pracy - to wygl膮d jest wa偶ny. Nawet nauczycieli cz臋sto przyjmuj膮 za wygl膮d - mo偶e zdziwicie si臋, ale tak jest. Zw艂aszcza jak dyrektor to facet.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ejjjjjka
Ja mam 152cm i samochod prowadze to tak do wiadomosci puppa cos ta............... pewnie ze chcialoby sie wiecej tego wzrostu zwlaszcza przy takim malym wzroscie ale da sie zyc nie przesadzajmy. Niski wzrost to zadna ulomnosc ludzie naprawde zyja z chorobami,problemami a niski wzrost?????????kurcze wystarczy zaakceptowac sama siebie i bedzie ok.

Udost臋pnij ten post