Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CoToZycieMamo

Czy dopasowanie fizyczne ma znaczenie? mój nieco dziwny przypadek

Polecane posty

Gość CoToZycieMamo

Jestem z kobietą do której zupełnie nie pasuje wyglądem.. ona sexowna, ma pare tatuazy, solarka, taka typowa sucz do teledysku.. do niej pasował by najbardziej jakiś duży twardy gość.. a tymczasem jestem ja.. niski, dosyc chudy, chłopaczek z dziecięcą twarza mam wrazenie dodam, że jest odemnie starsza o 5 lat... co też widać gołym okiem czy takie coś ma szanse przetrwać?? czy ona w końcu mnie rzuci bo wlasnie stwierdzi, ze nie pasujemy do siebie fizycznie?

Gość Pewnie masz wielkiego
kutasa i to ją trzyma przy tobie.

Gość CoToZycieMamo
No właśnie błąd... mój prezes w cale nie jest duzy, rzekl bym przecietny około 15cm a i w samym sexie również nie swiece złotym medalem.. jestem dosyc slabo doswiadczony i dosyc szybko dochodzę... co ona tak naprawde moze we mnie widziec?:O

Gość a moze to poprostu
milosc? z jej strony.. skoro az tyle was rozni a mimo to chce sie spotykac..

Pewnie jesteś tym miłym przeciętniakiem po 10stkach nażelowanych frajerów. Powodzenia.

Gość kei_bak
może choć masz dużo kasy ?

Gość CoToZycieMamo
własnie nie... wręcz odwrotnie, to ona ma kase, ja jestem biedny :D czy ktos to potrafi logicznie wyjasnic?

Gość zafrasowana trochę
obawiam się , że Kaliban może mieć rację...

Gość CoToZycieMamo
i co w związku z tym, jesli faktycznie ma racje?

Gość zafrasowana trochę
czytaj ze zrozumieniem.

Gość motor lublin 87
0/10

Gość CoToZycieMamo
jakie kurwa prowo?? czy uwazacie, ze tego typu sytuacja nie moze miec miejsca w realu? to was zaskocze, ten temat jest w zupełnosci realny i pytam calkiem serio, wiec sobie darujcie te rozkminy czy to prowo czy nie

Ciesz się tym co masz i dbaj o kobietę. Życie trwa krótko, ze wszystkich skarbów na ziemi kobieta potrzebuje bezpieczeństwa. Zastanawianie się czy pasujesz tylko wszystko spieprzy.

Gość arommo ta
niekoniecznie znam kobietę, która z racji dużego doświadczenia (była prostytutka) wiedziała jak wyłuskać perłę wśród facetów, i wyłuskała taką perłę. Co prawda z wyglądu facet był wyjątkowo nieciekawy, z twarzą raczej kozy a nie mężczyzny, ale był rzeczywiście wyjątkowy i wspaniały, a ona doceniała jego wartość, wielbiła go i ceniła jego wyjątkowość, z pogardą patrzyła na przystojnych knurów a z uwielbieniem na swojego wyjątkowo cudownego mężczyznę. No...ale ona miała doświadczenie i umiała wyłuskać perłę wśród śmiecia męskiego.

Gość CoToZycieMamo
zs a tobie o co chodzi? chyba nie powiesz mi, ze tego typu przypadki są codziennoscia? osobiscie nie spotkalem sie jeszcze z az takimi roznicami miedzy facetem a kobieta na korzysc kobiety ps. oczywisice przed nia nie pokazuje 'tych moich zastanowien'

osobiscie nie spotkalem sie jeszcze z az takimi roznicami miedzy facetem a kobieta na korzysc kobiety ja rowniez nie spotkalem sie z tym by rozsadny facet analizowal dlaczego jego niunia akurat jego wybrala

Gość przynajmniej przyznal ze moze
byc tym setnym jakby sie okazalo ze dodatkowo byla dziewica to bym pierdolnal juz :D :D :D

Gość zafrasowana trochę
rozumiem, że w mniemaniu autora określenie " taka typowa sucz" to komplement :D

Gość CoToZycieMamo
bez przesady.. dziewica to ona nie była hehe, ma dosyc niezle doswiadczenie a partnerów sexualnych z tego co mi mowiła do tej pory miała 8 (ma 26 lat) tekst o typowej suczy to oczywisice mial byc komplement:) obraz sexownej laski na którą faceci sie ślinią i tyle

Gość zafrasowana trochę
oj dziecko, dziecko...

Gość CoToZycieMamo
do czego pijesz?

8 partnerów... ;/ Czy Ty myślisz o niej poważnie...? czy chodzisz z nią tylko po to,że podoba się innym...?

Gość CoToZycieMamo
wiem, że to dużo.. oczywiscie, ze woall bym by miala mniejszy przebieg, no ale co mam zrobic? powiedziec jej- sluchaj mialas zbyt duzo partnerow przede mna wiec papa po drugie w dzisiejszych realiach taki wynik to norma praktyczknie kazda atrakcyjna kobieta podchodzi pod dyche przed 30stką a ja zadaje sie z nia z glowego powodu.. ona dla mnie jest bardzo dobra, czuła, dba o mnie(ja o nia oczywiscie tez), ma te cechy ktore potrafia zatrzymac, zobaczymy na jak dlugo a to ze jest atrakcyjna fizycznie to oczywiscie kolejny plus :)

Gość no to niezla
szczesciara z tej typowej suczy wyrwala sobie biednego szczurka, a ten niczym sie od debili nie rozni :D