Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CoToZycieMamo

Czy dopasowanie fizyczne ma znaczenie? mój nieco dziwny przypadek

Polecane posty

tym bardziej nie powinna tego robić nieporządna... nie sądzisz..? ;) róbcie co chcecie... generalnie świat schodzi na psy... ;]

"kiedy ktos napisze (tzn jakis facet) ze kobieta ktora miala tam ilus partnerów to dzi**a to od razu padaja argumenty ze strony kobiet, ze facet to tez dzi**a itp,., ze kobieta ma takie samo prawo do sexu itp" to moze jakies odpowiedni cytaty swiadczace o tym, ze te dwa skrajne stanowiska prezentuje te same kobiety?

Gość kulewka
Summernight Nikogo nie oceniam:) ale musze stwierdzic ze twoja fustracja seksualna jest chyba ponad norme,dlatego masz takie a nie inne podejscie'' do puszczalskich'':)

słuchaj- gdyby większość osób w moim wieku myślała jak ja to może swiat nie byłby taki zepsuty... ;) chcesz mnie obrażać- wcale Ci tego nie bronię... Niewiem w jakim towarzystwie się obracacie... Moi znajomi gardzą takimi puszczalskimi nawykami , ale to chyba kwestia wychowania i podejscia waszych rodziców do was utrwala takie a nie inne życiowe priorytety....

i o jakiej Ty frustracji seksualnej mówisz...? czyżbym była jakimś ewenementem , który gardzi kurest...em ? Bo wystarcza mi jeden facet, a nie dziesięciu..? Posłuchajcie co wy wogóle mówicie....

"Nikogo nie oceniam ale musze stwierdzic ze twoja fustracja seksualna jest chyba ponad norme,dlatego masz takie a nie inne podejscie'' do puszczalskich''" ja też nikogo nie ocenię, ale musze stwierdzic, że Twoja rozwiazlosc seksualna, Kulewko, chyba jednak nie do końca daje Ci 100% pewność wlaściwego podejscia do tej naintymniejszej (i normalnie dzielonej ze szczegolnie wybranymi, kochanymi) sfery zycia czlowieka i dlatego podszyta tym niepokojem masz takie, a nie inne podejscie do "cnotliwych"

Nikogo nie oceniam ale musze stwierdzic ze twoja fustracja seksualna jest chyba ponad norme,dlatego masz takie a nie inne podejscie'' do puszczalskich'' prosze o wyjasnie roznicy pomiedzy: oceniam a stwierdzam fakt w odpowiedzi na czyjs post na anonimowym forum internetowym

"prosze o wyjasnie roznicy pomiedzy: oceniam a stwierdzam fakt" proszę bardzo nie oceniam jest informacją, że byloby dobrze, gdyby zgodnie z moja sugestią moja ocena była nazwana stwierdzeniem faktu a stwierdzam fakt rózni się od powyższego tym, ze o ocenie nie wspominamy ;-)

Gość i zawsze szczery sie zamknal
:D typowe, jak ktos go jedzie to nie odpisuje hehe

Gość tak to fakt kiedy
kiedy kobieta ma tych 10 facetow juz z wieku 25 to smierdzi od niej kurestwem.. ale ona nie koniecznie musi byc zepsuta moralnie, glupia itp.. w dzisiejszych czasach wszem i wobec kobiety glosza ze maja takie samo prawo do sexu jak faceci i ze niby nie ma roznicy ile facet mial dup a ile dupa miala facetow.. wiec w sumie nie dziwia takie wyniki panowie z reguly maja mniej lasek na koncie z prostej przyczyny... bo laske fajna na sex wyrwac nie jest tak latwo dla przecietnego goscia z kolei dla przecietnej laski wyrwac kogos na sex to banał (nie wspomne o tych atrakcyjnych.. one maja codziennie kilka propozycji) gdyby facetom tak samo latwo bylo znaleźć kogos na sex jak kobietom to faceci w wieku 20 lat mieli by kolo 50 kobiet na koncie.... a kto zaprzeczy temu faktowi to albo gej albo jeszcze nie ruchal i nie wie co to sex dowidzenia :)