Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CoToZycieMamo

Czy dopasowanie fizyczne ma znaczenie? mój nieco dziwny przypadek

Polecane posty

Gość zafrasowana trochę
"praktyczknie kazda atrakcyjna kobieta podchodzi pod dyche przed 30stką" A może raczej każda sucz...Nóż mi się w kieszeni otwiera, jak czytam te twoje wypociny.

Gość CoToZycieMamo
a niech ci sie otwiera.. realia jednak takie sa i tyle

Gość zafrasowana trochę
Takie są realia, żeś głupi chłystek. Ciesz się suczą, póki się jej nie znudziłeś :D

wiesz, sposób w jaki o niej mówisz świadczy o tym,że przyciąga Cię przede wszystkim jej wygląd. Wybacz, ale szanujący kobietę mężczyzna nie nazywa jej ,suką' i w dzisiejszych czasach nie jest raczej normalne to ,że kobieta ma przed 30 10 facetów w łóżku, to chyba zle o niej swiadczy...

Gość prowiantyyyy
gosc ma racje nie wiem co sie przypierdalacie.. spotkac dziisaj laske, ktora jest atrakcyjna fizycznie i miala malo partnerow sexualnych dajmy na to do 28 roku zycia graniczy z cudem ale co wy mozecie wiedziec gamonie? siedzicie na kafe 24h a kobiety znacie tylko z retube

Gość zafrasowana trochę
to w końcu mowa o kobietach czy o suczach?

Gość jakiejajaja
he he he. Ale ludzie jak coś napiszą, to boki zrywać (różnice między kobietą a mężczyzną na korzyść kobiety" po dość lapidarnym opisie. I pytania typu: "może masz dużego" albo "może masz kasę" he he :) A może po prostu dziewczyna ma poukładane w głowie (a że dba o wygląd, to coś złego ?) i nie szuka jakiś "pustaków" co to "siłka, potem kiłka i mogiłka" ;) Może chłopak - założyciel topiku ma same zalety? Te normalne zalety, nie kaska i wygląd playboya?

chlopie, dlaczego sie nad tym zastanawiasz, jezeli jestes z fajna laska to korzystaj :D A tu same siedza cnotki, co beda rozkminiac nad przebiegiem dziewczyny

dupcia marzenie- wyobraz sobie, że nie wszyscy ludzie są tak płytcy i interesują się przeszłością partnera.... ;) każdy ma swoje zdanie na ten temat i wolno je tutaj wyrazic, czyż nie? ;)

zgadzam sie, z zainteresowaniem przeszloscia partnera, i nie autor nie skreslil dziewczyny z uwagi na jej doswiadczenia sexualne i tak tego nie moze zmienic, ale to zaakceptowal. Ale co obcym ludzia do tego, niech sie kazdy zajmie wlasna dupa

Gość zafrasowana trochę
ludzią ? O jakiej ludzi mówisz? :D

Gość zafrasowana trochę
hehe, zaczaiłam już :D :D :D

Gość zafrasowana trochę
Masz zbyt duże wymagania, zawsze szczery .Niezła dupcia wystarczy, po co czaić aluzje :) Zabawnie tu, naprawdę. Chyba cały urlop przesiedze na kafe.

napisałam,że stoisz raczej po stronie tych NIE CNOTLIWYCH kobiet, a nie cnotliwych ....;) Nikt tu nie mówi o zaglądaniu komuś do łóżka , ale o fakty, które mówią same za siebie. Wybacz, może mam inne myślenie niż więksość osób w moim wieku, ale wydaje mi się ,że 26 laska i 8 facetów za sobą to nie powód do dumy.. raczej do wstydu ;)

napisałam,że stoisz raczej po stronie tych NIE CNOTLIWYCH kobiet, a nie cnotliwych jak sie nauczysz pisac nie z przymiotnikami to bedziesz miala ulatwiona komunikacje

"napisałam,że stoisz raczej po stronie tych NIE CNOTLIWYCH kobiet, a nie cnotliwych ...." :O OMG Dlatego napisalam "cnotliwych" a nie - cnotliwych A niech spi z iloma chce, a co mnie to obchodzi, jej zycie jej dupa

zawsze szczery - dziwna zbieżność, z ortografią nigdy nie miałam problemu, pamięć wzrokowa i internet robią swoje ....;) temat nie dotyczy mojego operowania słownctwem ;]. Tylko nadal nie rozumiem wzburzenia koleżanki. Może sama miała podobną ilość partnerów i broni tej idealnej , jak nazwał autor - ,sucz'... ;)

ja sie nie wzburzam, oburzam czy co tam chcesz, to ty sie czepilas mojej wypowiedzi jak jakis rzep, piszac, ze ja kogos bronie.. Zreszta zmien plyte, bo to juz sie stalo nudne :O A tak poza tym, to chyba brakuje dobrego ruchanka..?? I stad ta frustracja

czego-dobrego ruchanka brakuje....? I co Ty sobą reprezentujesz kobieto... ???? Wyobraz sobie,że nie brakuje,ale mam ważniejsze priorytety w życiu- nie tylko ruchanie;) W przeciwieństwie do Cb jak widzę;) Wyraziłam tylko swoją opinię - od tego jest chyba forum. A wzburzasz się widzę Ty .Widocznie prawda w oczy kole... ;)