Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytająca.

Jakiej firmy kupiłyście wózek, pieluchy, kosmetyki dla niemowląt, butelki, itd.?

Polecane posty

Gość Iwana Trump :P
Dzięki za informacje. U nas są niektóre rzeczy z DM w budkach z towarami z Niemiec, które przywożą stamtąd Polacy na handel. Balea jest bardzo dobra. :)

Gość mama 2
wiem że tak ludzie sprzedają.... 100% mogę polecic całą serią Alverde- to oczywiście dla mamy :) a dla dziecka rewelacyjny jest kremik na wiatr i niepogodę (Wind und schutz) - szczególnie w zimie i chyba nie ma odpowiednika w rossman - przynajmniej ja nie znalazłam...

Gość Iwana Trump :P
Jest też taki w Rossmannie na 100%, ale dzięki za informację.

Gość Johanna O.
1 Emmaljunga 2 Mothercare 3 Pampers i Toujours 4 J&J i Penaten 5 Mothercare i Avent

1. jedo bartatina classic 2. roemer 3. wielorazowe kieszonki, bambusowe 4. dla maluszka miałam mydełko bambino, do pupy mąkę ziemniaczaną i maść nagietkową a w przypadku odparzeń maść bepanthen (i inne na gorsze rodzaje odparzeń po pieluszkach jednorazowych, z których bardzo szybko zrezygnowałam) obecnie używam żelu pod prysznic z serii biały jeleń, i balsamu hippa 5. smoczki nuk, butelkę miałam jedną canpola, potem niekapki i bidon z lovi

Gość ........................1
1 jedo bartatina 2 jedo berbero 3 huggies (kiedys) i tesco gaga (teraz) 4 hipp, bubchen (kiedys) i tesco all about baby (teraz) 5 lovi (butla) i canpol babies (smok)

ooo! mamy takie same wozki :) agata, czy franio jest alergikiem atopowcem? pytam, bo dobor kosmetykow mnie zadziwil

nie. po prostu uważam że im mniej tym lepiej. Franuś miał alergię, głównie pokarmową i odparzenia po pieluszkach ale już wyrósł ze wszystkiego. choć nadal reaguje liszajami na dorosłe proszki do prania, ale w sumie tylko to jest jeszcze pewnym utrudnieniem :) piorę jego ubranka w proszku biały jeleń, a do mycia cała nasza rodzinka używa tych kosmetyków :) są super! nie wysuszają skóry, mają bardzo przyjemny, delikatny zapach (głównie żel z dodatkiem koziego mleka) :D mąż używa tylko zwykłego szarego mydła, bo dobrze działa na poszerzone pory i wypryski pojawiające się od czasu do czasu, a ja z małym jesteśmy wierni żelowi :) serdecznie go polecam! tak samo jak proszek! ładnie pierze, dobrze usuwa plamy, przyjemnie pachnie, czego chcieć więcej :) i nie kosztuje jakoś strasznie dużo, ja płace 17 zł za 2,4 kg, więc raczej przystępna cena :)

dziekuje za opdowiedz! zaraz go sprawdze w necie :) nie wiedzialam ze tak sie rozrosla oferta jelenia. jeszcze niedawno bylo tylko mydlo w kostce i w plynie i czytalam na forach, ze ludziom strasznie smierdzialy te mydla ale urzywali na azs, tradziki i inne takie dzieki raz jeszcze agata :)

uzywali (przepraszam za byczka)

Gość mama poltorarocznego
1. Głeboki był Hepakos i spacerówka espiro. 2. Fotelik najpierw Baby Design pozniej Ramatti. 3.Pileuch pampers. 4. Kosmetykow to pobowalam wielu ale najlepsze dla nas byly nivea baby, bambino, oilatum. 5. Butelki i smoczki Lovi i Canpol.

proszę bardzo :D bo to w kostce to śmierdzi :P chociaż do higieny intymnej nie znam nic lepszego :P ale to z kozim mlekiem pachnie super! sama nie wiedziałam że tak im się powiększyła oferta, dopóki kiedyś w sklepie z artykułami dziecięcymi nie znalazłam proszku, i tego żelu :)

;)

Gość ewelina318
pieluchy DADA z biedronki, porównywałam z oryginalnymi pampersami i są o niebo lepsze. Kosmetyków próbowałam różnych ze względu na problemy skórne mojej córki, tych drogich też i powiem szczerze, najlepsze okazały się z serii Bambino, a zamiast oliwki parafina ciekła za 4,5:-) Te tańsze są naprawdę lepsze...

Gość Paulina 36
Spacerówka Graco Quattro Tour Sport (kolor Gilda) Fotelik Graco Junior Baby (kolor Gilda) Pieluchy Dada Premium i Dada Komfort Kosmetyki Johnson's Baby Naturals, Penaten Naturals i Babydream Natural Butelki Canpol Lovi, smoczki do butelek Canpol Lovi i Mothercare

Gość Paulina 36
Aha i nie używam miękkiej gondolki w spacerówce, tylko sam fotelik, czyli travel system.

Gość Mama Janka
1. Jaki kupiłyście wózek? X-lander X-Run 2. Jaki fotelik? M-C Cabrio 2. Jakie wybrałyście pieluchy? Huggies 3. Jakie kosmetyki? Penaten i Hipp 4. Jakie butelki, smoczki? Canpol Bebies

Gość jkjkjkj
1. Jaki kupiłyście wózek? Graco 2. Jaki fotelik? Graco 2. Jakie wybrałyście pieluchy? Pampers 3. Jakie kosmetyki? Tylko krem bambino , szampon i plyn do mycia Nivea baby 4. Jakie butelki, smoczki? Avent i timmy tipple czy jakoss tak :p

1. Jaki kupiłyście wózek? Bugaboo Cameleon + polecam goraco! 2. Jaki fotelik? Maxi Cosi Cabrio Fix 2. Jakie wybrałyście pieluchy? Huggies 3. Jakie kosmetyki? Bioderma 4. Jakie butelki, smoczki? Avent

Gość ja kupowalam
1.wozek quinny buzz 2.pampers zamiennie huggies 3.z kosmetykow: oilatum, Johnson, Nivea baby 4. avent

Gość ja kupowalam
fotelik Maxi cosi a teraz Recaro Young sport

Gość fiorella fiorella
wozek: mamas&papas, model ziko herbie fotelik: mamas&papas, model pro-sleep pieluchy: huggies, a ostatnio rossman oeko kosmetyki: penaten, buebchen, hipp butelki: nuk first choice smoczek: na poczatku nuk, ale od dluzszego czasu unikam

Gość xxxxxxyyy
Wozek bugaboo cameleon Fotelik dostalismy Graco (do Cameleona nie pasuje potrzebny Maxi Cosi ale darowanemu koniowi...:) ) Pieluchy Pampers lub Huggies , z tanszymi Bella lub Dada jednorazowy flirt zakoczony porazka Kosmetyki - hipp, buebchen, lub z Rossmana w takich oliwkowych opakowaniach Calendula + cos tam, oraz Bodyshop i jeszcze inne organiczne Butelki i smoczki Avent byly w zestawie sterylizatora Philips

Gość nalle puh
o wozek - babyactive jet o fotelik - nie mam o pieluchy - rossmann, bella i lidl o kosmetyki - rossmann biale i zielone, plus kilka nivea i z lidla o butelki i smoczki: fisher price (w tym rowniez uspokajajace)

Gość nalle puh
do bugaboo cameleona pasuja foteliki graco!!! adaptery musisz dokupic i tyle. poszukaj w sklepach online (glownie na ebay-u).

Gość xxxxxxyyy
Dzieki za podpowiedz. Nam juz sie nie przyda mala wyrosla juz z fotelika i wg niej z wozka tez:) - 17 mies. wiek zobowiazuje, ale jestem pewna , ze innym dziewczynom moze sie przydac.

Gość przeciez puder jest zrobiony
1. maclaren volo, bo adoptowalismy troszke wieksze dziecko 2. besafe, ale juz dla wiekszych dzieci, a nie do 13 kg 3. pampersy jak jest promocja, albo pieluchy z tesco 4. hipp, bo mam akurat po preferencyjnych cenach 5. mothercare

Gość ghgvjhbjkk
A ja mam to na co jest promocja a wózek z fotelikiem zdobyczne. :P