Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziarka1989

o której rano wstają wasze pociechy i o której się kładą?

Polecane posty

Gość madziarka1989

Gość dziwne pytanie
moze konkrety, bo co wiadomo ze miesieczne dziecko, roczne czy 3 latek ma inny rytm..

Gość mamma ma mamma ma mia
7.30 -22

Wstaje 7;30 Idzie spac o 22;00 chyba ze ma wolne od szkoly to wstaje kiedy chce nawet raz sie zdazylo ze wstala o 13:40 i kladzie sie nie co pozniej niz o 22

22 miesiące i 3 lata: wstają koło 8-9 kładą się miedzy 20-21 młodszy śpi w dzień mniej więcej 1,5 godziny (czasem 40 minut, czasem to ponad dwie godziny) Oczywiście zdarza się, że są tak wymęczeni że zasypiają już o 19, albo wstają koło 6 rano i żądają bajek :) Ale zazwyczaj są top te godziny, które podałam wyżej.

Gość dołączam się do życzeń:)
właśnie konkret był się przydał, ale ja odpowiem córka 8,5 miesiąca zazwyczaj wstaje 7-8 idzie spać 20-21 a w ciągu dnia zasypia co 2-4h i śpi po 30-120min różnie:)

A moja wstaje wcześniej niż bym chciała i chodzi spać później niż bym chciała :)

Gość pytająca mamusia
rok, kładzie się po 20stej, wstaje o 7

Gość to jaaaaaaaa

3 lata spać idzie o 19-19,30 wstaje o 7-7,30 czasem troszkę wcześniej albo troszkę pózniej

Gość jhkjh898
ma 12 miesięcy kładzie się około 22.00 wstaje o 8.00 i jeszcze o 6.00 rano jedzonko ake z\je i spanie dalej

Gość mama 10 miesiecznego synka
Moj synus chodzi spac o 19.30, budzi sie 7.00-7.30. Przesypia cala noc bez problemu. W dzien spi malo: kolo 9.30 gora godzinke i kolo 14.30 pol godziny do 45 min.

Gość ewelina318
moja córa ma 1,5 roku, wstaje o 7 idzie spać o 20 jeśli nie śpi w dzień, a jeśli śpi to o 21:30

Gość dzień-ojca
Szymcie wstaje o 4 na karmienie i przytulanki, od 40 minut do 2 godzin się bawi (niby mu staramy się towarzyszyć w tych zabawach, ale o takiej godzinie zdecydowanie nas bije na głowę jeśli chodzi o energię i pomysły :) na dobre wstaje koło 7-8, a kładzie się koło 20 - 21:20 Aha i za miesiąc kończy roczek _ _ http://forumWnetrza.notlong.com

7 i 4 letnie córki chodza spac kolo 19.30-20.00 wtaja przed 7 (budzone przez meza do przedszkola haha ) w weekendy śpia do 8-9

HAHA ALE ZAPOMNIALAM NAPISAC ZE SPIA TAK OD KILKU LAT..CZYLI MNIE WIECEJ MLODSZA MIALA ROK STARSZA 4

Gość wzesniowa mamuska
moja ma 10 mies nie pojdzie spac wczesniej niz 24 a wstaje ok 10-11

Gość wrzesniowa ty chyba
chyba nie umiesz wychowywac swojego dziecka! Sorki za takie ostre slowa, ale jak to mozliwe, zeby 10 miesiecznego dziecko chodzilo spac o 24.00! Dziewczyno wez ty sie zastanow! Wez sie za swojego malucha. W koncu to ty jestes matka i to ty powinnac ustalic rytm jego dnia, a nie on sam sobie :o Naprawde noe rozumiem takich kobiet... Ja mam synka w tym samym wieku i chodzi spac 19.00-19.30, spi cala noc, budzi sie ok. 7.00.

Dla mnie też jest to dziwne,że dziecko 10miesiaczne idzie spać o północy . Przecież to jest jeszcze niemowlak i nie może od sobie decydować i ustalać co on chce,a co nie . Ja uważam,ze taki maluch to powiniem już ok 20 spać .

Gość wrzesniowa mamuska
Moja po kapieli pospi do 9 i wstaje ...na spile usypiac jej nie bede,nie chce to niech nie spi ze wasze spia inaczej nie znaczy ze moja musi tak samo czepcie sie

Gość serwasea
3 latek spać chodzi o 19.30 wstaje 7.30 lub 8.00 :-)

Gość gość
4 miesiace wstaje około 6.00 budzi się na karmienie około 3.30 i około 5 na smoczka. W dzień śpi po godzince co mniej więcej półtorej godziny.