Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coko-loko

Mój facet żałuje mi nawet na jedzenie!!

Polecane posty

Gość bez komentarza lkjhgf
jak można dziewczynie loda za 1,20 nie kupić! a rzuć go w cholerę!!!

Gość coko-loko
Ooo napisał sms, że moge wybrać pieniadze i po prcy zrobić zakupy w tesco heh... co za ulga, będzie obiad hehe. No już zaczynam śmiać się z tego. Mój tyran hehe.

Gość patrex
jednak prowokacja :)

Gość coko-loko
Wiesz , nie jestem dzieckiem żeby bawić się w prowokacje, w dodatku w tym przypadku jakies bzdurne:)

Gość dfew
a ile macie lat??

Gość coko-loko
On 26, ja 22

Gość dfew
ile razem jestescie??

Gość coko-loko
Wrócę wieczorem poczytać, bo kończę już pracę. Tak sie zastanawiam, czy każdy żołnierz tak po chamsku traktuje swoja kobietę.

Gość coko-loko
Jesteśmy ze sobą rok i kilka miesiecy. Od 21 marca jesteśmy zaręczeni. Mieszkamy ze sobą od kwietnia.

Gość assdff
po 2 miesiacach mieszkania razem takie akcje ??? hahahha wez go kopnij w dupe wiesz co bedzie odpierdalam za rok ? tragedia bedziesz szmata do podlogi !!

Gość dtgfreyeyru
ona już jest szmatką do podłogi :o polskie kobiety nie mają za grosz szacunku do siebie, ani godności :o A potem się dziwią, że je facet leje po ryju :o

Gość Zubr z Białowieży
coko-loko To nie takie proste "zerwij z nim", mieszkam razem, jesteśmy zareczeni, ja do domu nie wrócę. bedę musiała wyjechac gdzieś znów do pracy za granicę. zareczyny srebnym pierscionek to nie zareczyny, zostaw sknere

Gość abcxzKoralik
ale jak sie czyta taka historie jak twoja i na to szmacenie sie zezwala to jak tu nienazwac kogos idiotka. on jest hameme a ty idotka bo sobie na to pozwalasz. a co do rodzicow napewno gdyby wiedzieli ze facet ci zaluje jedzenia, zaluje na loda i ze chodzisz glodna bez sniadania do pracy to kazali by ci do domu wracac

Gość Idiotow nie sieja____
Nie wiem po co piszesz na forum? chwalisz sie czy zalisz??? ludzie ci radza co zrobic a ty dalej swoje....no to siedz z nim i badz godna, widocznie tak ci dobrze i tak ci odpowiada bo gdyby bylo inaczej juz dawno bys sie spakowala i wyniosla. Twoj typ tak ma, bedzie ci plul w twarz a ty bedziesz mowila ze deszcz pada....:(