Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maleńka78497859

Mój facet ma...

Polecane posty

Gość maleńka78497859

Właśnie się dowiedziałaś, że mój facet ma dwójkę dzieci z poprzedniego związku. Chłopczyk 7 lat i dziewczynka 1,5 roku. A zapowiadało się tak pięknie... Chciałam założyć z nim rodzinę, ale jakby to było to nawet nie chcę myśleć. Pewnie cały czas brak pieniędzy itp. A ja jestem młodą panną marzącą o małżeństwie i dzieciach... Kompletnie nie wiem co robić... Błagam doradźcie mi coś... Mam to zakończyć?

Gość pannajotka
:( kurde.. jest problem.. jezeli bedzie musial utrzymywac dzieci itp.. kurde ciezkie zycie moze byc...mysle zebys sobie dala spokoj,ile jestescie ?

Gość maleńka78497859
Jesteśmy ze sobą rok a on nic mi nie powiedział. Dowiedziałam się przez przypadek od jego matki. Boże, od matki! Jak on mógł mnie tak okłamać. A tłumaczył się tak, że bał się, że od niego odejdę. Co za drań... A ja tak go kocham...

zalezy na jakim etapie jestescie.. mieszkacie razem? miedzy wami duza roznica wieku? mloda jestes? dlugo jestescie razem? wg mnie to nie dzieci sa probemem a to, ze je ukrywal przed toba... pewne rzeczy trzeba otwarcie i po mesku od razu powiedziec.. a nie w ten sposob.. to jest martwiace...:( zastanowilabym sie czy chce zyc z czlowiekiem co ma przede mna tyle sekretow i to tak powaznych...

Gość kupalumba
Na pewno nie jest to prosta sytuacja wiec trudno jednoznacznie orzec czy byc z nim czy go rzucic. Zalezy co Ty do niego czujesz, jak on Cie traktuje, jak dlugo jestestescie razem. Muisz tez zdac sobie sprawe na co sie decydujesz zostajac z nim, zawsze bowiem w Waszym zyciu beda jego dzieci i tamta kobieta. Jesli jestes w stanie to zniesc i kochasz go na tyle mocna a takze to samo czujesz z jego strony - sprobuj. Lepiej sprobowac niz pozniej zalowac ze sie nie sprobowalo.

Gość wsunąć między drzwi
:o

Gość maleńka78497859
Nie, nie mieszkamy jeszcze razem, ale mieliśmy taki zamiar. Nie wiem czy teraz ma to sens po tym czego się dowiedziałam od jego matki! Ja mam 21 lat a on 31. Jesteśmy razem rok jak już wcześniej wspomniałam.

Gość domidla
Daj sobie spokój ja byłam w podobnej sytuacji ale nie będę opisywała na forum o moim życiu prywatnym. Powiedz mu że cię oszukał i nie wyobrażasz życia z takim człowiekiem

Gość zielonnnnkaaasz
teraz sie na niego wkurz za to że Cie okłamał i nie odzywaj w ogółe przez jakiś czas. sama zobaczysz jak bardzo mu zalezy i czy Ty jestes w stanie w to wchodzic... ale jesli nie bedziesz pewna swoich uczuc to nie ma sensu. bedziesz miec z nimi ciezkie zycie.

Gość przez rok nie wiedzialas
przez rok nie wiedzialas ze facet ma dzieci to pomysl sobie jak bedzie traktowal sowje jak dwoje juz ma w dupie , znam takiego frajera juyz ma trzeice kazde z inną , i tylko jedna była jego zona, a on se bimba i u rodziców mieszka facet ma 40 lat :O

Mloda jestes, nie pchaj sie w to ,skoro facet nie byl z Toba szczery na poczatku to co bedzie pozniej i do tego jeszcze dwojka dzieci.Olej goscia ,znajdziesz jeszcze swoje szczescie

Gość maleńka78497859
Ja nie rozumiem takich zachowań! Wiele razy pytałam o jego przeszłość! Co więcej zapewniał mnie, że jestem jedyną kobietą w jego życiu! A tu się dowiaduje takich rzeczy!!! Zaraz wyszarpię tamtej włosy, choć nawet nie wiem jak wygląda i gdzie ją znaleźć! A ja głupia oddałam mu dziewictwo, bo myślałam, że się pobierzemy. Zaufałam mu.

Gość pumeksem
no patrz, a facet jak nie chce panny z dzieckiem to pustak :o

odpusc sobie...jestes mlodziutka duzo przed toba doswiadczen, facetow itd.. a skoro jego matka ci o tym mowi..to juz naprawde... brak slow :| jest mega niepowaznym mezczyzna... mega niepowaznym.. skoro jestes z nim rok i nic nie wiedzizlach o dzieciach tzn ze nie dba o te dzieci, nie interesuje sie nimi... no sorry, to nie z takim czlowiekiem chyba chcesz budowac przyszlosc ale oczywiscie decyzja nalezy do ciebie na pewno nalezy ci sie porzadna rozmowa z jego strony.

Gość wsunąć między drzwi
Okłamywał cię przez ROK, że ma dwójke dzieci i byłą żonę :o :o :O kopnij go porządnie w dupę!

Gość domidla
Nie pakuj się w to bagno. Bo jak będziesz z nim zobaczysz że przez całe życie będziesz miała do niego żal za to że cię oszukał i nie będzie tak kolorowo jak ci się marzyło.UWIERZ MI

Wlosy wyszarp jemu, bo to on sie okazał dupkiem, to on cie oszukiwal... Widac, ze jeszcze dziecinna jestes. Jak bedzie zdradzal, to tez tamta kobiete bedziesz obwiniac, bo biednego zmusila?

Nie mow tak ze wyszarpiesz tamtej wlosy bo czemu ona winna?!To on jest kawal skurwiela ,facet polecial na mlodziutko laske i to jeszcze dziewice,poprostu Cie wykorzystal.Teraz powinnas pokazac klase i kopnac go w dupe!

Gość maleńka78497859
Nie widzę już żadnych perspektyw... A tak mi było z nim dobrze... Najgorsze jest to, że ostatnio coś się ze mną dziwnego dzieje. Kręci mi się w głowie, niedobrze mi a to wszystko przez niego, bo wpędza mnie w takie stresowe sytuacje. A o dzieci dba, teraz już wiem skąd te jego 5 godzinne wypady na miasto po godzinach pracy niby w celach biznesowych. W dupie mam jego biznesy! Kur... Przepraszam, ale jestem potwornie na niego wściekła!

Gość wsunąć między drzwi
PROWO

Gość maleńka78497859
wsunąć między drzwi , to nie jest prowokacja.

Gość nie rozumiem............
po chuj mlode panny wiaza sie ze starymi dziadami?? a pozniej ryczy, bo dzieci ma, bo byla wydzwania, bo to bo sramto!! nie mozna sobie w swoim wieku kogos znalec?? :O

Gość menopaua
spaoy, bo nic wczesniej nie powiedzial

Gość maleńka78497859
Nie, nie mogę być w ciąży. Miałam w tym miesiącu okres a poza tym, uprawialiśmy seks z prezerwatywą. Na szczęście! Sami wiecie dlaczego... Ale serce nie sługa... Ja naprawdę myślałam, że on jest kawalerem. Zdążył mnie w sobie rozkochać i tak to się właśnie skończyło. TO NIE JEST ŻADNA PROWOKACJA. PROSZĘ MI WIERZYĆ - NIE MARNOWAŁABYM WASZEGO CZASU NA DURNE WYMYŚLANIE HISTORYJEK.

Gość Sobotka...noc
a ja myślałam, że takie coś to tylko u Daniel Steel:)

Dzieci nie muszą przekreślać związku, to logiczne, no ale tu pojawia się fakt, że on się wcześniej nie przyznał.. Zależy też jakie on ma podejście do sprawy i czy ty jesteś gotowa dzielić się nim z dziećmi i zaakceptować je.