Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koneser kafeterianek

ŁADNE KAFETERIANKI dawajcie swoje propozycje

Polecane posty

tutaj polakow pelno jak w tych opisach o polakach przyjezdzajacych za granice :o niestety..

Quicksand - w mojej miejscowosci i pewnie nie tylko jest pelno Polakow, ktorzy robia jakies szemrane interesy i sa jeszcze z tego dumni. Z tego, ze kantuja innych. Ale przez takich wlasnie baranow innym, normalnym ludziom gorzej sie zyje. Bo z praca dla Polakow ciezej a i ludzie inaczej juz na nas patrza.

nie bede sie na forume zwierzac, ale dzieki 🌼trudno dalej bede kolekcjonowac dyplomy :P moze szczescie sie kiedys do mnie usmiechnie, no jakbym byla jeszcze taka good looking jak wy to by bylo innaczej 🖐️

Gość wiadomo ze adna organizacja
a pamiętacie sucz?? Ona była ładna, ciekae co z nią, dawno jej nie było chyba....

A.Kmicicu - ja niestety nie spotkalam zadnego Polaka, z ktorym chcialabym sie zakolegowac. O ktorym moglabym innym mowic : to moj kolega.

Quick..........ah ta twoja wrodzona skromnosc!!! wiesz ze mam twoja fotke??? wygladasz zajefajnie!!!

gosia.....mnie nie musialabys sie wstydzic no ale ja z innej lapanki:P sucz?? pamietam......tez ladne dziewcze!!! i tez posiadam fote!! mam juz tych fotek troche:P:P

widocznie nikt nie lubi klasycznych rysow.. pamietam twoj txt :P a tak szczerze to jak od razy nie dasz d.. to nie masz szans..takie prawa dzunglii, wiec rozumiesz..

Gość sucz była chyba
najlepsza.

Gość jak lody to ja świeżo mytą
ładne kafeterianki to oksymoron, bo ładne kobiety nie obsługują komputera :classic_cool:

pare zdjec nie mam podpisane bo zapomnialem......:( ktora to co lezy jakby na sofie.....blad wlosy....czarna koronkowa bluzeczka no i czarny stanik.......ehhhhh....???