Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koneser kafeterianek

ŁADNE KAFETERIANKI dawajcie swoje propozycje

Polecane posty

Gość Ziooooomalooo
Gosia co musze zrobic aby cie zdobyc KIM musze sie stac?? Co musze osiagnac??

Gość kaowiec fekalnskie
nie mam koszmarów :) no łatwo rozszyfrować ... że jest na wyspach - po wystroju wnętrz...w Polsce nie ma takich ladnych drzwi :( jealous - o nauczyłassie juz slowka :) nie nie zazdroszcze. mieszkam w polsce i tu umre. nie obrabiam murzynskich i tureckich pałek. co gorsza brytyjskich. pogardzam emigrantami owszem imigratnami tez ;)

Gość panispodmonopolowego
gosialicious ladna jestes i masz super sukienke na 2 focie, ale czy nie przesadzasz z tym lansowaniem sie na kafeterii?

Latwo lapie opalenizne, slonce mnie lubi ;). Idz na solarium, polez troche w ogrodzie. Ja mam jeszcze 4 dni wolnego wiec bede lezala cale 4 dni plackiem :D

Ona się nie lansuje;] to wy lansujecie ją :) A tak na marginesie na tym pierwszym zdjęciu nie ładnie wyszłaś jeśli mogę się wtrącić:) A tak ogólnie to fajna laska jesteś;)

czy my jej dodajemy fotki do stopki? co ty pieprzysz miła🖐️

Znam nawet wiecej slowek ;). Ja nie gardze nikim, bo nie znam tych ludzi i nie obchodzi mnie ich zycie. Nie lansuje sie, po prostu udzielam sie w rozmowie, a to ze inni zadaja pytania to na nie odpowiadam. Ziooooomalooo - spozniles sie, Szwajcar byl pierwszy ;). Tu tata zamieszkal, wiec przyjechalam do niego dwa lata temu ;).

gosialicious-nie łapie mnie jestem jak trup..nawet pudru nie mogę nałożyć bo jest mi za ciemny i wyglądam jak ...no dziwnie.. z zeszłym roku tydzień spędziłam nad morzem..i nadal byłam blada :(

Ja nie jestem zadna kosmetyczka/kosmetologiem/lekarzem wiec za bardzo to nie umiem Ci udzielic odpowiedzi co powinnas zrobic :(

sprobuj graniera w sprayu, nawet fair skin, ja go raz na tydzien uzywam, nie sadzilam ze tyle dziewczyn jest z uk, no milo mi ze mam sasiadki :P

Gosiu... ale ja mowie o dodawaniu tylu fotek ostatnio mialas inne,widzialam, teraznowe, masakra.

I co z tego że ma fotkę w stopce:) jakby jej nie miała a kogoś by skrytykowała to pewnie napisałbyś ,,to pokaż swój ryj'' więc dogodzić innym to ciężka rzecz:)

to mial byc wysyp nickow ladnych kafeterianek a skonczylo sie na kilku, nie wierze ze jest ich tak malo :-D nie znacie wiecej?

Gość lol lol
poprana, jestes koles? :classic_cool:

Gość Lady Jey Jey
Reszta jest skromna i nie uważa się za ładne :P

one same przychodza :-D summernight ladna jestes:-)

Ja nikomu nie kaze zagladac w moja stopke, wiec jakies 'narzekania', czy inne 'pretensje' o moja stopke to srednio mnie interesuja. Za tydzien jak zrobie nowe zdjecia to wstawie te nowe :P. Lepiej nie mowmy o tym, ze mieszkamy w Anglii, bo dla wiekszosci Polakow, ktorzy zostali w Polsce jestesmy tylko glupimi dupami, ktore rozkladaja nogi co noc to innym Albancom, Turkom etc. Gówno wam do tego z kim sypiaja calkiem obce dla was dziewczyny!

ale chodzi o te ktore my uwazamy za ladne :-D ja zapamietalem poznanski kwiat ?? tez byla ladna

trzeba też być skromną;-) i odrobinę tajemniczości:-) a co do urody to każdy z was ma swój gust więc trudno dogodzić.

Gość kaowiec fekalnskie
mnie jest zal ze wy tam ludziom swiatowym obrabiacie loda :( a ja co??? nie moge wyjechac bo nie mam kasy i zostaja mi miejscowe zule .....:( dlatego nienawidze emigrantow!!! ps.cos mnie wedel picze:(

Quicksand --> ja albo nie wiedzialam, ze jestes z uk albo zapomnialam! a z jakiej czesci? te spraye garniera rzeczywiscie sa fajne i wygladaja na skorze bardzo naturalnie. a to ze ktos tam pisze ze my na zmywaku tylko, ze na benefitach i tradycyjnie ze dajemy dupy kazdemu napotkanemu murzynowi i arabowi to taka tradycja na kafe, zaczniesz sie martiwc jak tak przestana pisac haha.

wiekszosc ludzi jest z anglii, a ja z innej czesci, nie anglii jak juz, ja nie pracuje na zmywaku i nie mam sie czego wstydzic, mieszkam sobie tutaj na poziomie i jest fajnie 🖐️