Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koneser kafeterianek

ŁADNE KAFETERIANKI dawajcie swoje propozycje

Polecane posty

no ale bedziemy takim przyszywanym rodzenstwem!!:P:P a tak na marginesie to tutaj tez jest siostra.....ostra!! taki ma nick!

Gość Yy blehh
Elyyta :-O

zonka-siostra.....:P.....pewnie ze sie ciesze!!!! czy nudni??? nie wiem,zawsze ktos moze zapodac ciekawszy temat:D

a ty najwiecej sie tym bedziesz przejmowala....:D a wiesz kto tak dopiertala ladnym dziewczyna?? 1/ paszteciary or 2/patafiany ktorych olalas :D

Zdesperowana...no ale przecież się nie przejmujesz takimi komentarzami...poza tym uważam, że akurat Ty jestes odpowiednią osobą na odpowiednim topiku;)

hehe, no ja sie nie przejmuje, co jakis czas wklejam swoje zdjecia, podobno za kazdym razem wygladam gorzej. ktos pisze ze mam ohydny ryj, wklejam nowe i komentarz tej samej osoby ze jednak tamto zdjecie bylo lepsze.. hehe. kmicic --> gdybym byla facetem to pewnie bylabym kmicicem bo z wszystkim co piszesz to sie zgadzam :P

zonka.....a wiesz ze obejrzalem wszystkie twoje fotki???:P:D i nie zawsze mam racje.....:) Chantalka....ty tez jestes na odpowiednim topie!!🌼

Zdesperowana aleś Ty dzisiaj rozgadana:D:D:D Moje włosy już tak nie wyglądają, obcięłam je w pisssdu i zafarbowałam na brąz:P

Chantalka....mam twoja na bank!!! ale mam pare nie podpisanych:(( ale zdaje mi sie ze na tej ktora mam to siedzisz na tle drzwi i masz blad wlosy tak za ramiona i kolo tych drzwi stoi kij do golfa??? zonka....of course ze mam osobny!!

zonka ;) ja dzisiaj uslyszałam na kafe, ze mam sianowate wlosy, niepodcięte koncówki, niewyjsciowa twarz, mam kartoflany nos... oj duzo by wymieniac jeszcze :D

ale najbardziej rozwaliły mnie niepodcięte koncówki :D ciekawe na ktorej fotce w ogole było je widac

husky a ja nie widzialam twojego zdjecia! ja za to mam szope na glowie, kolor wlosow jak prostytutka, nie stac mnie na nowe dzinsy, wisiorek z bazaru,wysokie czolo, wybielane zeby i wyglad wiewiorki (albo malpy), cere z solarium i wiesniackie tipsy, ogolnie to szpetny ryj, nie mam gustu.