Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koneser kafeterianek

ŁADNE KAFETERIANKI dawajcie swoje propozycje

Polecane posty

a no i przesladuja mnie dwie pomarancze. jedna na kazdym topiku gdzie sie wypowiadam pisze "husky slyszalam, ze lubisz obciągać z polykiem swojemu facetowi." a druga na a kazdym razem męczy, ze będę beznadziejnym psychologiem :D

Ja mam sińce pod oczami jak starucha, szpiczastą brodę, puszące się końcówki, wieśniacki balejaż, w ogóle z racji tego, że zdjęcie robione było w zbożu jestem totalną wsiurą, mam też wąskie usta, jestem niska i ciuchy naturalnie kupiłam na pchlim targu:D

dlatego wole jednak kafe nocą. za dnia to tu siędzą w większosci niedoruchane lampucery :o

daj spokój. ostatnio tuż po 8mej mnie patrol szkolny dorwał i chciał do szkoly odwozic na lekcje :(

"dlatego wole jednak kafe nocą. za dnia to tu siędzą w większosci niedoruchane lampucery " hahahaha dobre :D a rzeczywiscie kiedys widzialam twoja fote husky i dlatego myslalam, ze jestes gowniara :P a ja jeszcze mam wyglad dziwki i kurwy oczywiscie. a to z tym obciaganiem z polykiem to tez slyszalam u ciebie husky! :P mnie facet zrobil dzieciaka na lewo i jestem mitomanka bo to niemozliwe zebym skonczyla 2 kierunki studiow :P poza tyj pobieram benefity, pracuje na barze albo jako prostututka i daje dupy arabom i murzynom. a moj facet oczywiscie mnie zdradza z innymi polkami.

Zdesperowana---> hahah niezły portet Twojej osoby...pomyslowość kafeteriuszy jest zabójcza:) Do mnie też się przyczepiali, że pracuje w NL na zmywaku i daję murzynom...norma:P

zonka......te spodnie......to ja :(...ale to byl zart!!!!!! takie konskie zaloty.......tylko dlatego ze twoja uroda powalila mnie na kolana!!! :P:P w sumie co tutaj o sobie wypisujecie to zaczyna mi sie podobac !!! :D:D:D

chantalka --> niewazne jak mowia, wazne ze mowia nie? ;) ja mam to gdzies i ogolnie to mnie ani ziebi ani grzeje. ide spac bo mi pada bateria w laptopie a nie chce mi sie isc po zasilacz. trzymajcie sie i do jutra! a jutro do pracy :( kmicic 🖐️

kmicic się pięknie uchował bo o nim, żadne ploty nie krązyły... chociaz wczoraj widzialam zabójczy topik o kmicicu :D

dobranoc zonka🖐️ Husky....tego metro chooj wie co??? hahahahahah...... a nikt mi nie gratulowal np: Rush(starzy jak swiat) Michael Bubble,Celine Dion,Nelly Furtado,Bryan Adams......etc....???

A zdarzają się tacy co spiewac pieknie potrafią, ale to rzadkość. Dobrze, że nie dokończyłeś piosenki i nie doszedłeś do refrenu;);)