Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemxcomamxmyslec

Mąż mojej ciotki chyba sie chce ze mną przespac

Polecane posty

Miałam taką sytuacje z mężem mojej cioci (ja18l on 35) przyjechalam na 2tyg do nich na wies i pewnego dnia on jechał na zakupy do misa to sie z nim zabralam kupic sobie pare rzeczy. Weszłam z nim do sklepu spoz. i akurat jak tłumaczylam sprzedawczyni co dokladnie chce pokazywalam jej palcem i tak sie wypielam na lade poczulam ze on przywarł do moich posladow swoim penisem tzn tak w ubraniu zatkało mnie byłam w szoku, niewiedzialam jak sie mam zachowac. Wróćilm juz do domu nie mówilam nic rodzicom a ni jej ale jest mi dziwnie, mialam z nim pare sytuacji ze łapał mnie za biust tak niby dla ''żartu'' ale to no w szoku jestem do dzis.

Gość jedna osobka
pociagasz go seksualnie po prostu

Gość walnij go w ryło
na drugi raz, albo wyraźnie powiedz, żeby zabrał łapy od Ciebie. No chyba, że masz ochotę się z nim przespać, ale co na to ciotka ???

Gość kawaler 25
ewidentnie ciotka mu się znudziła i ma ochotę na coś nowego

Gość jedna osobka
ile masz lat autorko?

Gość ejbisi
Ja bym dała po mordzie i powiedziała że jak jeszcze raz tak zrobi to wszystko powiesz cioci. I w ogole uwazaj na niego, nie zostawaj z nim nigdy sam na sam.

on jest okropny m duuuuzy brzuch i golnie odrzuca mnie ma jakas kochanke chociaz ciotka w to nie wierzy podobno zrobil jej nwet dziecko on sie wypiera ale ludzie plotkuja (w kazdej plotce ziarno prawdy) wtedy jak mnie obmacac chcial to mu wypalilam ,,ZE TaK TO MOZE Z TYMI SWOIMI KURWAMI'' aon wtedy ze poskarzy mojemu ojcu jak sie odnosze a ja ze''huj idz gadaj'' i nic nie powiedzial ale teraz niewiem poprostu unikam go, jezdze tam i tak coraz rzadziej.le mam 3 siostry mlodsze one spedzaja tam cale wakacje:/ to jest dosyc krepujace niewiem ale to ja czuje sie upokorzona

Gość jedna osobka
byc moze autorka chcialaby przezyc swoj pierwszy raz wlasnie z nim.

mam 19l

pierwsze takie ekscecy z nim jak mialam 17, wczoraj mialam urodzinki takze juz 19l

Gość jedna osobka
jestes dziewica?

ewidentnie nie chcialabym przezyc z nim pierwszego razu on jest dla mnei odrzydliwy

jestem dziewicą