Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zglupialam na starosc....

mam faceta, ale inny mnie tak pociaga, ze nie moge wytrzymac...

Polecane posty

Gość gość
To bedzie ostatni moj post. Ja znalam takiego czlowieka. Dzialal na kobiety, oj dzialal. Ale na ogol ten magnetyzm to bierze sie z zaburzen osobowosci lub psychopatii. :) Oni swietnie manipuluja. Ok. Moze ten Twoj jest w miare normalny. Ale zaden SILNY i MEski facet nie musi sie dowartosciowywac dymajac panienki. Zrozumiesz kiedys czym jest prawdziwa meskosc. Zrozumiesz na swojej skorze, po tym jak sama sie skrzywdzisz albo uwierzysz mi na slowo i zerwiesz z tym czlowiekiem znajomosc. Facet jest frajerem, zdradza dziewczyne. Dziala na Ciebie bo wie jak to robic: spojrzenia, mimika, nawet barwa glosu. Odwalisz cos z nim i pozniej poczujesz sie jak szmata. :) Ja sie nie dalam. Licze, ze i Ty bedziesz madra. Dobranoc! ;)

Gość gość
Mam nadzieję, że poukładam to wszystko.... dziękuję i dobranoc:*

Gość gość
nie wiem o co chodzi z tym linkiem bo nie mam fb:) ale jeśli ktoś myśli, że mnie odnalazł to dodam tylko, że imiona są zmienione:)

Gość gość
Jak ja Cię rozumiem

Gość gość
Ooooo... wypisz, wymaluj.. To tylko chcica jest :( :) :) zawsze to wiedziałam.

Gość gość
Widzisz, jako, że kobieta jest bardziej zwierzęciem niż facet to dlatego te prymitywne odruchy są tak silne, że jak to opisujesz "nie możesz wytrzymać" najpewniej puścisz się, zeby sobie egoistycznie ulżyć, a potem zataisz sprawę. Takie już jesteście prymitywne...

Gość gość
gość dziś Tak będzie, na pewno.. ;) P.s. gratuluję mężczyznom wyższej pozycji na drabinie ewolucyjnej, a więc co za tym idzie, bardziej rozwiniętych zdolności humanistycznych takich jak samokontrola, opanowanie czy refleksja.. Czyli stronienie od zdrad. Gratuluję :D Ja jako kobieta, w domyśle zwierzę, muszę pilnować się żeby od razu nie wskoczyć do łóżka jakiemuś nowopoznanemu ciachu, jak takie ciacho to normalne chyba nie, że nie wytrzymam ani jednego dnia, co ja mówię godziny? Jak zwykle poddam się naturze i nie zamierzam panować nad naszą samiczą rozwiązłością! :) bo i po co? skoro natura tak nas skonstruowała..:P życzcie mi miłej zabawy..