Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Paulina 1986

Najfajniejsze imiona dla naszych pociech!

Polecane posty

Gość mi się podoba
Oliwier

Gość ona jest piękna
daria,przepraszam ze pytam ale zajrzalam na Twoje zdjecie w stopce..sliczny synus:) ale czy nikt nie zwracal ci uwagi ze synus moze miec wade wzroku polaczona z zezem?? pytam dlatego ze corcia ma podobne oczka i bedziemy diagnozowani w kierunku zeza wlasnie...

Amirka: wszystkie fajne choc nieznane jednak żle kojaży mi się imie Fabian ale to rzecz gustu :) serio masz na imie Amira nigdy o takim nie slyszałam ...

Gość ona jest piękna
oczka sliczne:) dzieki za odp:)

Gość ona jest piękna
mam na szczescie...dr Pojda z Katowic:)\ swietny okulista, ludzie z calej Polski z dzieciaczkami do niego przyjezdzaja... :)

Gość ona jest piękna
dzięki Daria :) zdrowka dla dzieciaczkow i pozdrawiam:)

Paulina 1986 no ja gustuje w oryginalnych imionach :) Amira to jest imie arabskie :) ja nie mam tak na imie tylko wzielam sobie tutaj bo mi sie bardzo ono podoba a jesli bede miala kiedys synka to bedzie Amir :)

moj chrześniaczek ma mna imię Xavier i mi sie bardzo to imię podoba ( nie mieszkaja w Polsce tylko za granicą)

z innych arabskich imion to ciekawe sa tez Anisa Farida Fatina Maisa Nadira Samira

mozna nadawac zagraniczne imiona poza tym bedzie to uzasadnione nazwiskiem i pochdzeniem jego taty:)

Xavier fajne imie ale już nie wolno tak dawac tak na imie bo podobno mają byc spolszczone np: Ksawery Ksawer w takim brzmieniu to niepodobają mi się wogole :(

w polsce mozesz dac kazde z imion nawet wymyslane niesamowite tylko musisz napisać specjane oswiadczenie

Gość SandraSandrusiaaa
Larysa (Lara) i Nadia! Prześłiczne!!

Gość do hesia mesia
amirka- mam znajomego CHORWATA, który ma na imię Amir:) fajny z niego facet:p

zdecydowanie stawiam na tradycyjne imiona. Podoba mi się np Aleksander ładnie brzmi a do tego oznacza poukładanego faceta. Ale przy wyborze radzę zerknąć czy pasuje do znaku zodiaku, bo inaczej znaczenia mogą sie rozmijać z prawdą.

Osobiescie nie przepadam za anglo-amerikanskimy imonamy dla dziecy, chociasz wiekszosc zycia mieszkalam poza polska. Teraz gdy sama musze poszukac ladnego imiona jestem w kropce - nie chce powielac jeden z pieknych ale za czesto wybieranch polskich imion ale tez nie chce aby dziecko mialo problemy z tym co w Poslce juz jest uwazanym za "dziwne". Dziecko bedzie mialo dwa obywatelwstwa - i tez nie chce aby imie czeba bylo odmieniac...jakies pomysly ??