Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Paulina 1986

Najfajniejsze imiona dla naszych pociech!

Polecane posty

Gość ja też jestem z DG
dla dziewczynki: Paulinka, Karolinka, Zuzia dla chłopca: Marcin, Bartek, Tomek, Oliwer

Gość ja też jestem z DG
Paulina 1986 --- bardzo mi się podoba. Paulinka i Karolinka, to moje dwa ulubione imiona, a że mam sama na imię Karolina, więc jak będę miała córeczkę, na 100% będzie miała na imię Paulina. A co do chłopca, to 100% nie mam jeszcze :)

do ja tez jestem z DG: pierwszy raz sie spotykam z odobą której podoba się jej własne imie :D Karolina też ładne imie ale mam już dwie kuzynki o tym imieniu i siostrzenice ;)

bo mamy z mezem konflikt serologiczny i drugi synek mial juz problemy wiec boje sie ryzykowac.

Gość rajbany mam
ja w październiku ponownie zostane siostra z czego bardzo sie ciesze i imie wybrałam zreszta razem z młodsza siostra - Laura :) mamie sie Nelka podobało jeszcze ale szybko jej to z głowy wybiłyśmy :d

A ja mam Karolka i Majke. Podobało mi się też Antoś i Małgosia ale mąż zawetował... Chyba wszystkie imiona są ok (no może poza tymi udziwnionymi...) jeśli się podobają rodzicom. Jak my powiedzieliśmy rodzinie, że będzie Maja to...... a i tak jest :)