Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama moge sobie wybrać

Prezent za 500 zł - jaki?

Polecane posty

Gość jak dla mnie
zestaw do fondue jest extra:D:D to są właśnie takie prezenty, których raczej nikt sam sobie nie kupi, ale w prezencie chętnie by dostał. Jeżeli nie dajecie pieniędzy a młodzi nie powiedzieli konkretnie co chcieliby z "praktycznych" rzeczy, to ten zestaw jest świetny (byle tylko był dobrej jakości)

Gość bfgvsbn f
no ale mam kasy do 200zl na wydanie :P to prezent od znajmoych (studentow) na wesele nie idziemy, na sam slub tylko moze jeszcze jakas opinia na temat founde?

Ja bym się ucieszyła z founde :D Zawsze o tym "wynalazku"marzyłam jakoś nigdy kupiłam.Chciałabym już kupić takie lepsze ,a wiadomo zawsze znajdzie się po drodze inny ważniejszy wydatek ;)

A jeszcze dorzucę pomysł na prezent za 500 zł ;) Pod warunkiem że tego nie masz lub chciałabyś mieć już nowsze,lepsze to moim zdaniem wcale nie najgorsze rzeczy-pomysły są ;) odkurzacz - mój mąz nagminnie psuje więc sprawdzone i wytestowane 5 firm i modeli :D Póki co bez szwanku chodzi już prawie 3 lata zelmer corba II workowy -koszt ok 400-450 zł U mnie często uzywana jest mikrofala wiec mi by się przydała nowsza:D Dobre żelazko - ja preferuje firmę tefal ;) Padło tu również hasło "grill elektryczny" .Ja mam taki przenośny,z dodatkowymi mini patelniami czy jak to nazwać :P w których można zapiec ser,warzywa czy też zrobi mini pizze,,tosty,zapiekanki.Dla mnie super sprawa.Mam 2 roku i żąłuje że tak późno kupiłam ;)

Fajnym prezentem na ślub jest coś praktycznego i porządnego :) Ja bym się cieszył np. z aparatu fotograficznego :) Duży wybór i nie wysokie ceny mają w sklepie internetowym wasserman :) Widziałem tam aparat za 250 zł :) Wiadomo, że możecie wybrać coś droższego ;) Ale wydaje mi się że aparat to bardzo dobry pomysł! :)

Gość niby prezent ale..
Uważam że świetnym prezentem są bony do jakiegoś konkretnego sklepu. Bo po pierwsze: młodzi sami decydują co za to kupią, po drugie: przeznaczacie na to konkretną ilość pieniędzy, po trzecie: młodzi będą mieć od was jakąś pamiątkę, bo na raczej taki bon wykorzystają. Polecam bony do sklepów z wyposażeniem wnętrz (np. home&you, ikea), bądź z rtv/agd (np mediamarkt)

Myślę że aparat mógłby być niezłym prezentem. Do 500 złotych znajdziesz na przykład taki: http://www.winmar.pl/p6694,Canon_PowerShot_A495.html Seria Powershot Canona jest bardzo dobra i ceny są rozsądne. Dla kogoś, kto lubi popstrykać od czasu do czasu będzie jak znalazł :)

Gość lepiej spytać
parę młodą czy ucieszy się z takiego prezentu (mam na myśli aparat). Bo jeżeli marzy im się np lustrzanka to mogą być nieco rozczarowani... Ale jeżeli nie mają zbyt wygórowanych oczekiwań co do zdjęć to myślę że taka zwykła cyfrówka to fajny pomysł

Gość głowa i noga
a nic wam nie potrzeba? Ja bym poprosiła o coś stąd http://www.wyjatkowyprezent.pl/ , chciałabym, żeby mi zostały wrazenia, a nie jakiś tam sprzęt czy ręczniki czy inne takie

Gość głowa i noga
albo np. bilety na jakis wyjebiaszczy musical czy inny spektakl, cos, czego czlowiek sobie sam nie zafunduje

Może jakiś fajny ekspres ciśnieniowy? Na magicznej planecie widziałam naprawdę sporo takich ekspresów, myślę, ze w tej cenie można by już kupić naprawdę fajną rzecz tego typu i wydaje mi się, ze osoba obdarowana na pewno z czegoś takiego będzie zadowolona.

Gość Petycjjka
Może odkurzacz, albo elegancki mebelek (np. stolik, albo komódka), króry Młodzi sami odebraliby sobie ze sklepu?

Ojacie, no 500zł to całkiem spoko sumka. Wejdź na strone sklepu jakiegoś np medialux.pl i zastanów się czego Wam brakuje w domu i co mogłabyś z tego asortymentu i w tej cenie chcieć. Albo może niech Wam dadzą kase :)