Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomorski balsam

Dziewczyna z dzieckiem

Polecane posty

Gość pomorski balsam

Posłuchajcie niedawno poznałem dziewczynę.Bardzo w moim typie..w bardzo nietypowej sytuacji się poznaliśmy.No i w końcu podała mi do siebie numer i poprosiłem o spotkanie powiedziałem że mi zależy na początku stanowczo mówiła nie ale jakoś tak wyszło że się spotkaliśmy.Problem w tym że powiedziała mi że ma dziecko i mówi to na początku żeby było jasne i żebym wiedział że nie chce mnie kłamać i żebym to sobie przemyślał a jak będę chciał zerwać znajomość to nie będzie mieć mi tego za złe ojca dziecka nie ma i ślubu też z nim nie ma a ona ma 20 lat ja 25 i nie wiem co o tym myśleć czy taki związek ma sens?

Gość maszoperia
no pewnie, że ma. Może nie na tym etapie bo dopiero się poznaliście ale są szanse:) ale najwięcej zależy od Cb

Jesli wiesz, że jest to sprawa dla Ciebie nie do "przeskoczenia" to lepiej zamiast zwodzić dziewczynę zrezygnuj z tej znajomości. Myślę, że facet który zaakceptuje kobietę z dzieckiem musi być bardzo dojrzały.

Gość kasiunia_26
Najpierw przemyś czy chcesz sie tylko zabawic, bo jak sie dziecko zaangazuje,to pozniej szkoda jej i dziecka. A probowac zawsze warto. Mój kolega zwiazała się z dziewczyna z dwójką dzieci i są szczesliwi. powodzenia

Gość pomorski balsam
Zależy mi na tej dziewczynie ale nie wiem jak taki związek będzie wyglądał.Ona się uczy radzi sobie sama.Ja studiuje

Gość lokatka
dziewczyna jest szczera wobec Ciebie i uczciwa,wiec myśle ze to dobrze o niej świadczy.moim zdaniem ,może wyjśc wam ten zwiazek,a to ze ma dziecko ,no cóż tak sie zdarza.

Gość ja ci powiem co zrobic
Ja bardzo podziwiam samotne matki Mam w swoim otoczeniu takich facetów co skaczą z kwiatka na kwiatek i jak się pojawi brzuch to umywa ręce coraz więcej takich skończonych gnojów ale dziwne jest zjawisko że tępione są takie dziewczyny a nie te skończone huje !!!!!!!!!!!:o

Gość maczo_meeeen
bierz i sie nie zastanawiaj takie kobity sa bardziej otwarte, chetne mniej pruderyjne- licza na to naiwniary ze sie z nimi ozenisz i znajda tatuska dla swojego dziecka hahaha. takz bierz uzywaj a na koiec mowisz bejbe jestem niedojrzaly i nie moge zaakceptowac tego dziecka i sie zmywasz. mowie ci chlopie ruchanko jest przednie, godza sie na wszystko ;)

Gość Kulturalna przez duże K
jak jej nie chcesz to nie zawracaj jej głowy dosyć ma swoich problemów. A jak Ci dzieciak przeszkadza to znajdz sobie panne bezdzietną

Gość irqaa.
Jak bedzie wygladal zwiazek? Hmm, na pewno dziecko dla niej jest najwazniejsze,wiec jeden twoj glupi ruch w stosunku do dziecka tj. nazwanie go bachorem itp, a ona cie rzuci z hukiem :) Gdyby koles dzwignal reke na moja corke,albo chcial nia rzadzic,uwierz ze wypieprzylabym go na zbity pysk. Fajnie jakbys bral ja i dziecko np na basen,do kina,parku,do zoo.Daj jej odczuc ze zalezy ci na niej i dziecku.Jesli kompletnie dziecka jej nie zaakceptujesz to daj sobie lepiej spokoj ze zwiazkiem.Kazda matka chce szczescia dla wlasnego dziecka, a widac ze ta panna twardo stapie po ziemi i nie da sie tak latwo wykorzystac.

Gość starsza partnerka
wiesz,różnie można rozważać, skoro w tak mlodym wieku ma dziecko to napewno jest dojrzalsza od rówiesniczek,dowód odpowiedzialności masz w tym że postawiła sprawę jasno,jedno jest pewne dziecko napewno nie jest przeszkoda w budowaniu związku,skoro to poczatek znajomości i nie jestes pewien co z tego wyjdzie to poprostu niczego nie planujcie,nie przyspieszajcie niech czas pokaże czy to uczucie czy zauroczenie, napewno nie wolno ci się nia zabawic bo to by było poniżej pasa

byłem w takim związku. z tym że ona była starsza i dziecko w miarę duże. u Ciebie chyba dziecko nie ma 3 lat jeszcze. nie polecam. ale to zależy od Twojego charakteru, od tego jaki jesteś.

Gość pomorski balsam
Tyle że to dziecko ma kilka miesięcy nie chciałbym jej skrzywdzić pierwszy raz mi się coś takiego przytrafia

ja bylam samotna matka i poznalam kogos,bylismy 2 lata razem niestety jego rodzina nie mogla zaakceptowac faktu ze mam dziecko mimo ze mial juz prawie 40 lat ciagle klamstwa i wysuchiwanie opin i rad jakie to zle sa samotne matki zniszczylo zwiazek, potem poznalam kogos i jeszcze przed randka powedzialam mu ze mam syna wiec kazal go zabrac na randke jak go zobaczyl 1 raz powiedzil o to nasz syn i wziol go na rece od tej pory jestesmy razem jestesmy rodzina i mamy tez wlasne dziecko , jego rodzina nie miala absolutnie nic przeciwk temu:)

Gość lokatka
tak właśnie,ona nie jest złą dziewczyną ,tylko dlatego ze ma dziecko.więć chopie to Ty musisz sobie odpowiedzieć czy chcesz taka ,czy wolisz dziewczyne bezdzietną.Jeśli chodzi o to ze ona zawsze dziecko na pierwszym miejscu stawiac bedzie,to to jak najbardziej normalne,i nawet w małżeństwach w których małżonkowie maja wspólne dzieci ,to też jest tak że te dzieci są na MIEJSCU PIERWSZYM.TAK WIĘC ZASTANÓW SIĘ,BO MOŻESZ TAKŻE SKRZYWDZIĆ WŁAŚNIE TA DZIEWCZYNE,jeśli zechcesz z nia być ,a potem gdy juz sobie ulżysz w różnych sprawach ,to ODEJDZIESZ,bo pamiętaj ona wtedy tez cierpieć będzie.

Gość irqaa.
maczo_men widac ze jestes kompletnie niedojrzaly emocjonalnie.Idz lepiej powyrywaj panienki na dyskotece i zlap syfa czego ci zycze :) Matki z dzieckiem nie sa tak naiwne.Gdybys trafil na mnie ojj,ciezki zywot bys mial bo za kazde twoje zagrywki lalabym cie po tym pustym lbie. Myslisz ze samotne matki szukaja desperacko tatusia dla dziecka? HAHAHA Gorszej glupoty nie slyszalam! Mi facet do niczego nie potrzebny. Tylko same problemy.Syfia w domu,rzadko sie myja,zra jak wieprze,chlaja piwska a potem brzuchy do kolan a gemba jak smok,tylko siedza przed Tv i narzekaja ze jeszcze obiadku nie ma.A potem sex przy ktorym sapia i strzelaja po 2 min.Do tylka z takimi facetami.

Gość maczo_meeeen
elcia1984------ wzioł hahahaha zamiast uczyć sie ortografii dawałaś bezmyślnie dupska i oto efekty hahaha

Gość maczo_meeeen
przykro mi ze masz takie doswiadczenie z facetami :( jestes pasztetem z malym paszteciątkiem i jedyny facet który na ciebie spojrzy to bezzębny menel na bezrobociu :( ja mam powodzenie u kobiet i wlasnie takie mlode samotne matki sa najbardziej naiwne- i tak jak wyzej napisalem rucha sie je przednio :D to wyzej to podszyw :o :o

Gość agencie byles ze starszą?
dziewczyną z dzieckiem? i jak mały to przyjal?

Gość pijak, kłamca, złodziej i drań
To już idiotka jak z dzieckiem (chyba, ze wdowa to jeszcze ujdzie). Ale rozwodniczki i takie, które mąż zdradza to kretynki z reguły i idiotki nic nie warte. Młodych panienek, które są z dzieciatymi, którzy przechodzą kryzys wieku średniego i d00pczą je dając swoją kartę kredytową to też przeginka . . . i tak postępują panny po liceach ogólnokształcących polskich . . . Laseczki z katolickich szkól też bywają patologiczne i grzeszą nie gorzej, niż "panienki z dobrych domów" czy "kujonki z podstawówek", gdy ich piczka przejmie dowodzenie nad mózgiem!

Gość lokatka
ROZWODNICY W TAKIM RAZIE TO TEZ FAJFUSY TAKKKK????CHYBA ZE FACETOWI UJDZIE ,a kobieta po rozwodzie to co SZMATA????NO LUDZIE jacyś pojebańcy wtargneli na kafe.

Gość provokejszyn jak nic
no a jestes juz gotowy w zabawe w 'dom'?

przyjął jak kumpla. granie na kompie itd. ja chciałem spędzać czas z nią, a musiałem z nim. ona gotowała obiad godzinę, mały przychodził do mnie gdy chciałem coś porobić samemu, mieć czas dla siebie. musieliśmy uważać z seksem. zamykaliśmy drzwi, a ona była czujna jak jak zając pod miedzą. czy on nie wstanie siku itd. co któryś weekend ojciec zabierał go do siebie i wtedy czułem, że mam kobietę. ale co któryś weekend to było dla mnie za mało. zakończyliśmy to. nikomu nie polecam. jest coś za coś. samotne kobiety z dzieckiem uczą się szybciej odpowiedzialności, dojrzewają wcześniej, ale też jest mniej czasu na spędzanie go razem. a jeszcze jak na wakacje nie ma go z kim zostawić i bierze dziecko, to ja już dziękuję w ogóle.

Gość lokatka
Do agent jakiś tam,ale z ciebie egoista,pamiętaj chopie,ze jak bedziesz miał dziecko ze swą przyszłą żoną,to dziecko też bedzie numerem jeden,i tez będzie żona czuwała czy mały lub mała nie zrobiła siku.a co do autora,to wszystko w twych rekach,Ona szczerze ci powiedziała,co i jak,teraz to ty zdecydować musisz czy chcesz z nia być czy nie,bo nikt z kafeterowiczów Ci tego nie powie,

Gość sama mama 5555
Wiecie co... Agent ma rację. Samotna mama ma po prostu nikłe szanse na poznanie kogoś kto pokocha ją i dziecko. Dlatego ja nigdy się już z nikim nie związe. Facetów traktuję jako obiekty do zaspokojenia moich potrzeb fizycznych. Taka prawda, nie oszukujmy sie

jestem egoistom, nie przeczę. dałem jej całego siebie, dostałem połowę jej. jak facet idzie do kumpli, czy przyjaciół i spędza z nimi czas to jest źle, bo powinien spędzać z kobietą. kobieta z dzieckiem jest usprawiedliwiona prawda? nie dla mnie. nie rozstaliśmy się tylko z powodu dziecka.

Gość ubrane fakty
pierdoły ,bzdety

Gość a gdzie chcez z nia jechać?
jak dziwcko takie małe to łatwiej je zaakceptowac i pokochasc, bedzie dobrze

Gość sama mama 5555
Dajcie spokoj, przestancie mowic chlopakowi jaki to bycie z kobieta z dzieckiem jest fajne i w ogole! Odpusc sobie ta dziewczyne tylko zrobisz jej nadzieje. Powiedz po prostu jej ze mozecie sie spotykac bez zobowiazan i tyle.