Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tiada

ile można wybaczyć facetowi?

Polecane posty

Gość tiada

jestem z facetem prawie rok, mieszkamy razem z jego inicjatywy, na początku wielki zachwyt, uwielbienie i miłość do grobowej deski...potem jak to w życiu bywa ogień przygasa. Nadal twierdzi, że kocha, ale zaczął odnawiać "stare" znajomości i szukać nowych. Pojawiała się koleżanka z dawnych lat, która odnalazła go na naszej klasie. Zaczęli dzwonić do siebie. OK. Przełknęłam. Ostatnio pracowaliśmy razem i czekałam na tel. od Klienta, który miał zadzwonić na jego numer. Przychodzi sms - przeczytałam - od koleżanki : Zadzwoń do mnie o tej i o tej , to Ci oddzwonie... Co o tym myśleć? Zapytałam u źródła - odpowiedź była krótka - no i co z tego, to tylko koleżanka. Do tej pory nie kontrolowałam żadnych jego komunikatorów, bo zaufanie jest najważniejsze, ale teraz moja czujność się zaostrzyła. Znalazłam parę dziwnych korespondencji z różnymi laskami z netu : jestem wysoki, nie palę, zajmuję sie tym i tym, powiedz mi co lubisz itp. Zwaliło mnie z nóg. W domu ciu ciu ciu, buzi, kochanie sratatata, a poza domem - wolny, poszukujący ??? Czy mi się wydaje czy facet robi mnie w ciula? Zapytałam go - co to ma być?? Wściekł się, że go szpieguje i się nakręcam, jak nie ma o co. Czy nie ma o co ?

Gość heloł kitty
oczywiscie, ze jest o co

Intuicja jest nieomylna. W tym wzgledzie sie nie mylisz. Temu facetowi podoba sie swobodne zycie bez zobowiazan, a jego zdenerwowanie dobitnie o tym swiadczy. Jesli nie robi sie niczego zlego, nerwy sa zbedne. Na zlodzieju czapka gore :D 🖐️

Gość kotek mruczuśśś
wiesz co mnie to wygląda na cwaniaczenie... ja bym mu nie ufała. masz przynajmniej sygnał ze jest coś nie tak w Twoim związku. pogadaj z nim na spokojnie bez emocji a na pewno sie dowiesz o co chodzi... wydaje mi się że rutyna Was zżarła.. od tego zawsze się zaczynają wszystkie kwasy...:P

Nie wiem na ile ma się to akurat do Twojego faceta, ale niektórzy przez takie flirty w internecie chcą się tylko dowartościować i podbudować swoje męskie ego, a nie zdradzać partnerkę. Oczywiście różnie bywa, ale znam takie przypadki.

Gość mądrala jeden
"Intuicja jest nieomylna" - to nie jest prawda. Intuicja może zawieść. FAKTY - nie!!! "niektórzy przez takie flirty w internecie chcą się tylko dowartościować i podbudować swoje męskie ego, a nie zdradzać partnerkę" - czy tylko zdrada dyskwalifikuje faceta? "ja bym mu nie ufała" - w jakiej sprawie?, "pogadaj z nim na spokojnie bez emocji a na pewno sie dowiesz o co chodzi" - przecież tego już się dowiedziała. "ile można wybaczyć facetowi?" - czy on oczekuje wybaczenia? To powinna go poprosić o wybaczenie.

Mądrala Ty chyba jesteś nie poważny... Ona ma przepraszać a za co niby???? To facet kręci na boku i on powinien prosić i się zmienić, jeśli mu zleży, jeśli nie, to kopa w dupe na drogę. Wiem dobrze czym to pachnie bo miałam tak samo...

A czy to, że jakaś laska coś do niego pisała na necie to już jest zdrada??? Może ma kompleksy i lubi jak laski do niego piszą w świecie wirtualnym. No, ale każdy ma inną definicję zdrady.

To jeszcze zdradą nie jest, ale do niej prowadzi... Kompleksy... hmm... Autorko czy Twój chłopak ma kompleksy? Czy mówisz mu miłe rzeczy, dotyczące jego wyglądu, charakteru? Może być tak, że to typ flirciarza, miałam właśnie takiego...

Po za tym nie tylko zdrada dyskwalifikuje faceta, ale bądźmy realistami. Faceci, którzy przeżyli całe życie z jedną partnerką, nigdy nie zdradzili, ani nie flirtowali choćby w necie już wymarli! A jak się zaraz tu jakaś oburzy "nieprawda! mój mąż nigdy bla bla bla" to pozostanie mi tylko zapytać czy ten mąż jest monitorowany od urodzenia przez 24h na dobę.

Niekoniecznie do niej prowadzi. Zresztą ja napisałam, że znam takich facetów z kompleksami, którzy się tak dowartościowują, a nie napisałam, że problem ten dotyczy mojego już nie chłopaka, ale męża.

Gość provokejszyn jak nic
''Czy mi się wydaje czy facet robi mnie w ciula? '' odpwiedz jest oczywsita.

Gość mądrala jeden
ewelkarewelka, "Ona ma przepraszać a za co niby????" Przecież wyraźnie napisała: "Wściekł się, że go szpieguje" "To facet kręci na boku i on powinien prosić" - o co? Przecież nie potrzebuje jej pomocy w tym kręceniu. "powinien .... się zmienić, jeśli mu zleży" - przecież on nie widzi takiej potrzeby. Dlaczego miałoby mu zależeć? "Wiem dobrze czym to pachnie bo miałam tak samo..." Może wobec tego powiedz autorce co zrobiłaś.

Gość provokejszyn jak nic
''Czy mi się wydaje czy facet robi mnie w ciula? '' odpwiedz jest oczywsita.

Gość bumtrallalabum
wybaczyć można wszystko absolutnie wszystko..... oprócz innej kobiety:)

Gość mądrala jeden
bumtrallalabum, "wybaczyć można wszystko absolutnie wszystko..... oprócz innej kobiety" Można również kobietę, życie dostarcza wiele przykładów. Ale nie da się WYBACZYĆ niczego komuś kto tego wybaczenia nie potrzebuje.

Gość gość
"Po za tym nie tylko zdrada dyskwalifikuje faceta, ale bądźmy realistami. Faceci, którzy przeżyli całe życie z jedną partnerką, nigdy nie zdradzili, ani nie flirtowali choćby w necie już wymarli! A jak się zaraz tu jakaś oburzy "nieprawda! mój mąż nigdy bla bla bla" to pozostanie mi tylko zapytać czy ten mąż jest monitorowany od urodzenia przez 24h na dobę."Z tym się muszę zgodzić, co rusz dowiaduje się o swoim facecie jakichś nowych rzeczy, np. jak laska go kiedyś oszukiwała to jak zerwali, zaczął chodzić na imprezy i wyrywać wszystko co się dało, nawet całował się z dziewczyną, która miała chłopaka itp. więc coś w tym musi być :) A ile rzeczy nam nie powiedzieli? :P Co do autorki, to nie daj się robić w chuja, że tak się wyrażę!! On coś ma na sumieniu i tyle, zdrowy - szczery facet nie będzie szukał pocieszenia na necie :) Ze swoim mieszkam od jakiegoś czasu i przestał nawet wchodzić na gg...

Ja bym go w dupę kopnęła a wiesz czemu ? On lubi swobodne życie ! Nie będzie ślubu. Gdyby miał poważne zamiary wobec Ciebie nie uganiał by się za innymi ? o czym to świadczy ? ze ma cie do ruchania i i tak cie zdradzi wcześniej czy później ! a jak się znudzi kopnie cie w dupę ! Potwierdzi to każdy normalny facet... rzuć go :o znajdziesz wartego Ciebie faceta który będzie nosił cie na rekach a nie takiego CIPUSIA bo na takich mówię CIPEK ;)

Gość mądrala jeden
ile można wybaczyć facetowi? - filozoficzne pytanie. Ile razy Cię prosił o wybaczenie?

Gość hgb
wszystko można wybaczyć ... na pewno najłatwiej wybaczyć zdradę cielesną a jeśli było to z Prostytutką to już wogle nie ma o czym mówić

POWIEM Ci jeszcze że faceci chcą bez ślubu mieszkać z laskami bo, chcą je mieć w zasięgu ręki i mieć je do ruchania kiedy chcą ;) faceci to świetni aktorzy potrafią tak grac ze ho ho dlatego dziewczęta musicie być zawsze czujne bo każdy z nich sadzi ze jesteśmy tępe ;) ale są wyjątki drodzy panowie ;) nie zapominajcie o tym, ja się bardzo lubię mścić na takich :D

Gość mądrala jeden
latynoska1989, "każdy z nich sadzi ze jesteśmy tępe ale są wyjątki drodzy panowie" Załamały mnie Twoje słowa. Tak długo tkwiłem w błędzie. Myślałem, że tępe są wyjątkami. OTWORZYŁAŚ MI OCZY!!!

ja bym się wyprowadziła od niego lada dzień ;) i nie patrzyłabym jak ryczy bo zapewne będzie wielki lament ;) później jesteś moim życiem i jakaś romantyczna bajeczka ;) tez tak miałam i tak kopnełam w dupę a wiecie co po tygodniu miał inna :D :classic_cool: 🌻

Gość mądrala jeden
"nie patrzyłabym jak ryczy bo zapewne będzie wielki lament" "kopnełam w d**ę a wiecie co po tygodniu miał inna" - TAK GO KOPNĘŁAŚ W DUPĘ jak WIELKI BYŁ LAMENT.

mądrala jeden większość to tępe 😭 :o i jak tu takim doradzać :o skoro i tak nie słuchają a potem ryczą :o i są depresje i namiętne wycie do księżyca :classic_cool: