Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bell Ukochana

ślady szminki

Polecane posty

Gość Bell Ukochana

Hmm mam taki problem;) Jutro idę na randkę i nie wiem co mam zrobic:) Co mm zrobic ze śladami szminki, które zostaną na jego..;) policzku? Mam to zetrzeć czy zostwic? Bo on jest dużym, nie małym chłopcem. To moje 1 spotkanie wiec co mam zrobic? Spodoba mu się jak będę ściarac swoją szminkę:)?

Gość Bell Ukochana
wiem, że są szminki niezmywalne..ale nie mam takiej:) U Małych chłopców to nie probmelm..zetrzec dłonią..ale u faceta:)? Nie poczuje się czasem jak mały chłopiec? I co nikt nie miał takiego problemu? Chodzili tacy umazani szminką:D?

Gość jrhgujwhejkfkewhgwjelk
To nie maluj ust szminką. Nie będzie problemu. Podkreśl bardziej oczy! A usta zostaw naturalne.

po pierwsze nie caluje w policzek, raczej policzkiem w policzek i lekkie cmokniecie w powietrze tuz przy uchu.... nie ma problemu z scieraniem szminki a i jest kontakt fizyczny (policzki) sama nie lubie gdy ktos mnie caluje w policzek i to uczucie takiego mokrasnego .......

Gość Bell Ukochana
nie:P jest problem taki, że usta są umalowane:) jak się witamy z ciotkami, rodziną, przyjaciółkami..to potem każdy ściera szminkę:) tak jest i nikt nie zwraca na to uwagi:) A jak to się ma jak to jest 1 spotkanie i tak robimy;) co na to podręczniki od kultury;)

Gość realny johnnie..
zjem cie z ta szminka:)