Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehtaktojest

N I E Ś M I A Ł O Ś Ć

Polecane posty

Gość ehtaktojest
aa chodziło o darkera...to sorry

Czesc ktos radzil Ci wejscie "Ja sie z nim nie kluce o stroj, tylko uczepilem sie twierdzenia, ze stroj daje pewnosc siebie." Ubranie nie daje pewności siebie, same w sobie. Tylko każdy ma swój styl w którym czuje się dobrze i tym trzeba się sugerować.

Jesteś zakompleksiony. Podchodziłem do dziewczyn mając na sobie powycierane dżinsy i koszulę i dawałem radę. Ty musisz się wypindrzyć bo uważasz, że inaczej nie da rady. Wierzysz w ciuchy bardziej niż w siebie. Lanserze.

Gość Czesc ktos radzil Ci wejscie
inzynier Otoz to. dlaczegonie7 Spoko :) Osoby, ktore wszelka krytyke traktuja jako wrogosc , nie zmienia tego czego by chcieli (np. nie nabiora pewnosci siebie) haaha nie jestem zakompleksiony! LUDZIE!!! hahaha nie mam o co być zakompleksiony, napewno nie o wygląd Smiejesz sie z wlasnej glupoty ? (sorry za stwierdeznie, ale chyba cos do Ciebie nie trafia) gdbys nie mia kompleksow nie babys sie podchodzenia do kobiet.

Gość ehtaktojest
kurwa cilulu jeden NIE ROZUMIESZ ŻE SIĘ NIE PINDRZE I NIE JESTEM ZAKOMPLEKSIONY? Tez nosze koszule dzinsy...ehh masz dobrą gadke i odwage a ja ich nie mam jeśli chodzi o dziewczyny !! TO WSZYSTKO

Już się z tym pogodziłem. Taki los introwertyka. Tęsknić nikt nie będzie. Nie kazdy intrawertyk tego swiata chyba umiera samotnie :) rozumiem, ze Ty po prostu chesz cbyc sam, jesli to swiadomy wybor to spoko, ale jesli potrzebujesz kogos do szczescia to zmien po prostu cos i bedzie dobrze ;)

Gość ehtaktojest
mylisz koleś pojęcia... można być nie zakompeksiownym i nie miec odwagi podchodzić i zagadywać do dziewczyn .

masz dobrą gadke i odwage a ja ich nie mam jeśli chodzi o dziewczyny !! TO WSZYSTKO Spojrz sobie na nazwe swojego tematu. Cczym jest niemialosc ? CHyba kompleksem co ?

A co? Podejść do dziewczyny to odwagi wymaga? Pobije cię? Kompleksy masz i tyle.

Gość ehtaktojest
NIEŚMIAŁOŚĆ TO NIE JEST KOMPLEKS!!!!

mylisz koleś pojęcia... można być nie zakompeksiownym i nie miec odwagi podchodzić i zagadywać do dziewczyn BUAAHAHHAHAHAHA :) Brak odwagi to niesmialosc, a niesmialosc to kompeks. Oczywiscie mozna powiedziec CHOROBA IWNCOWA NIE ISTNIEJE, po prostu czasem ludzi boli serce :D Uwazasz, ze kompelksy sa tylko z wygladem zwiazane?

Gość ehtaktojest
widocznie mamy inne pojęscie co to jest nieśmiałość i kompeks narazie

Panie NLP odpuść pan bo takiego osła nie przekonasz Masz racje :), ale czasem mozna sie troche posmiac :) Czym jest zatem niesmialosc ? Jaka masz wiedze na jej temat ? Ja zajmuje sie pare lat NLP i mam troche wiadomosci na ten temat.

widocznie mamy inne pojęscie co to jest nieśmiałość i kompeks narazie Wmawiasz sobie, ze niesmialosc jest Twoja switoscia, czyms co kobiety powiinny przekraczac, uwazasz pewnie, ze Jestes tak wspamialy, ze to oe powinny Cie podrywac. Twoje podejscie do niesmialosci oznacza, ze nie masz o niej zielonego pojecia, a ja jej zwlalczaniem zajmuje sie naperawde troche czasu juz.

Racja pośmiać się można. O ile Darkera mi troche szkoda bo wartościowy człowiek się marnuje o tyle autora tematu i jego braku elementarnej wiedzy jakoś mi nie szkoda. Dziwne.

A od kiedy to szczęście zależy od kogoś innego niż nas samych? Uznam, że niefortunnie sformułowałeś myśl. Po prostu Ty zrozumiales ja inaczej niz chcialem bys zrozumial :) uscisle. Nie chodzi by 2 osoba byla Twoim szczesciem, a o to by je dopelnila ;) jesli nie potrzebujesz 2 osoby do szczescia to twoja sprawa ;) jesli potrzebujesz... to tez Twoja sprawa :D Pozdrawiam ;)

wg mnie nieśmiałość to brak pewności siebie, strach przed odrzuceniem, wyśmianiem. Ale z tym trzeba walczyć.

Gość dlaczegonie7
Mam podobne odczucia...

Gość ehtaktojest
nieśmiałość to stan psychiczny!!! a nawet cecha charakteru!!! poczytajcie sobie w książkach lub w necie

Racja pośmiać się można. O ile Darkera mi troche szkoda bo wartościowy człowiek się marnuje o tyle autora tematu i jego braku elementarnej wiedzy jakoś mi nie szkoda. Dziwne. Mi tez nie, bo to zwyky butz, ktory mysli, ze zezarl wszystkie rozumy, a gowno wie na temat o ktorym pisze, a darker faktycznie jest spoko i moglby sobie znalezc dziewczyne gdyby chcial .

Gość dlaczegonie7
wszystkie kompleksy maja zrodlo w psychice ...

Gość ehtaktojest
NIE ZNACIE MNIE OSOBIŚCEI WIĘC NIE OCENIAJCIE!!!

ehtaktojest nie traktuj wszystkiego co piszą na serio, dziel to na pół (tylko tej zasady nie stosuj w matematyce ;) )

nieśmiałość to stan psychiczny!!! a nawet cecha charakteru!!! poczytajcie sobie w książkach lub w necie W stany psychiczne wprowadzasz sie sam ainsztajnie, jest to spowodowane tym, ze porownujesz sie do innych jednostek spolecznych i to jest struktura kompleksu. Cecha charakteru BUAAHAHHA, a gdy sie rodzisz to gdzie siedzi ta niesmialosc w dupie czy w piecie ? Przypomne CI, ze zegnales sie juz z nami milion razy :)

Gdzie ty człowieku przeczytałeś, że niesmiałość to cecha charakteru?! To choroba z która trzeba walczyć. Przestań czytać pierdoły, zainteresuj się na serio tematem i nie zgrywaj wyroczni bo gówno wiesz.

Gość ehtaktojest
Czesc ktos radzil Ci wejscie to chyba ty zeżarłeś wszystkie rozumy

wszystkie kompleksy maja zrodlo w psychice ... No dokladnie, a psychike sie ksztaltuje, niesmialosc sie w sobie kreuje. :) NIE ZNACIE MNIE OSOBIŚCEI WIĘC NIE OCENIAJCIE!!! Nie oceniam Ciebie tylko glupoty, ktore wypisujesz.