Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehtaktojest

N I E Ś M I A Ł O Ś Ć

Polecane posty

Gość dlaczegonie7
:) Autor juz zwątpił i nie chce zabierać głosu.

Gość Czesc ktos radzil Ci wejscie
Moze zrozumial, ze pisze glupoty i mysli teraz o tym, gdyby tak bylo bylbbym wielce rad :) spadam na troche, wracam za jakis czas o ile ktos tu jeszcze bedzie :)

Jestem :) ktos jeszcze zostal :D ?

Gość dlaczegonie7
Ja też mam taką nadzieję chociaż szczerze - wątpię. Jak grochem o ścianę.....daremne przekonywanie....

Ja czytam sobie ksiazke o hipnozie i jednoczesnie zagladam na forum :) A co ciekawego tworzysz ? :)

Gość dlaczegonie7
o..a co tworzysz? :)

Ja też mam taką nadzieję chociaż szczerze - wątpię. Jak grochem o ścianę.....daremne przekonywanie.... No niestety, ciezko tez pomoc komus na forum. Gdybym mial sie bawic w zmienianie go to zamiast bawic sie w tlumaczenie zabawil bym sie w praktyke. Wyszedl bym z nim do miasta, zagadal dziewczyne, nagral to i mu pokazal. TO zawsze lepiej dziala. Przez neta naprawde ciezko komus pomoc, a tym bardziej komus kto jest butzem, ktory jest przekonany o swoich racjach broni sie przed wszelka krytyka i najprawdopodobniej zalozyl ten temat by go pocieszac, nie zas po to by cos zmienic w swoim zyciu.

a do roboty, wykonać parę rysunków w SolidWorks. Taka praca dodatkowa na zlecenie.

No to widze masz zupelnie inna roboe niz ja ;) Ja pracuje w sprzedazy, a pomaganiem ludziom zajmuje sie hobbystycznie, psychologia, NLP zawsze mnie pociagaly, a studiuje... jeszcze cos innego :) mam wiele zainteresowan :)

Gość dlaczegonie7
Czesc ktos radzil Ci wejscie -> Dokładnie. Masz racje. Jak we wszystkim na tym forum ;pp Ja niestety musze juz leciec. Miło się z Wami rozmawiało :) miłej pracy... i czytania książki :) Dobranoc.

ja w sumie mam dwie prace ;) jedna w wyuczonym zawodzie, praca w stoczni remontowej. A druga to rysowanie (a raczej przerysowywanie z papieru na "kompa") dla jednej firmy produkującej meble. Ale mam cichą nadzieję, że od października udam się na 2 stopień (zaocznie albo dziennie - jeszcze nie wiem) i spełnię swoje marzenie. Czyli domek na mazurach i żeglowanie :)

Dobrej nocy zatem zycze kolezanko :) A Tobie dostania sie na studia :) wazne, ze robisz to co lubisz, tak jak ja :) Spadam i zycze dobrej nocy (musze pocwiczyc techniki autohipnozy :) )