Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehtaktojest

N I E Ś M I A Ł O Ś Ć

Polecane posty

Gość ehtaktojest

Jestem przystojny, niektóre dziewczyny mówią, że bardzo... Jestem wysokim brunetem 22 lata ... i wiecie co? NIE UMIEM PODRYWAĆ! ehh wiem...że jakbym tę nieśmiałość przełamał to by było fajniej i bym poznawał ciekawe dziewczyny... LIPA !! :(

Gość samira chandra
na forum gazeta.pl - Dla nieśmiałych i samotnych - spróbuj tam wejść i może pogadanie z podobnymi ludźmi Ci pomoże

Gość piesek piesek
Próbować i próbować! Bywaj często między ludżmi.Nigdy nie mów sobie,że jesteś rymem do ostatniego słowa swojego postu!

Gość martynka :):):)
może mnie poderwiesz?:)

Gość ehtaktojest
:) wiesz...może z pierwszą rozmową nie idzie mi najlepiej, denerwuje się i w ogóle, a już zaczepienie to nie do przebrnięcia, mam blokade gdzieś w głowie...ale zyskuj i to bardzo przy dłuższej znajomości...

bardzo chętnie cię rozluźnie:)

Gość gall anonim123567
Dlaczego nie umiesz co Cie blokuje ? zastanów się czy to jest kwestia 1)strach przed odrzuceniem 2) sam podryw ok ,ale co dalej ? 3)jesteś ciekawym człowiekiem ,ale nie umiesz tego pokazać innym 4) jesteś nieciekawy i nudny i po prostu nie masz czym zaciekawić innych ;) 1-3 to spoko kwestia prób i błędów 4rta opcja to już będziesz musiał zmienić swoje życie o 180 stopni.

Gość ehtaktojest
martynka - a w jakim wieku jesteś? no to rozluźniaj !!! :D 1. Tak strach przed odrzuceniem 2. Moze bym się odważył zagadać, ale nie wiem jak zagaić rozmowe i co dalej mówić... 3. To też

21:P jeszcze ale podejrzewam ze ten sam rocznik:P:P

Gość osz kurde
Ja wlasnie spotykam sie z takim facetem :( tak starsznie mi sie podoba ale nic konkretnego nie robi :( i ja wiem, ze tez mu sie podobam, tyle juz przeplakalam przez ta sytuacje.. i nadal nic :( Nie stresuj sie i nieblokuj, bo moze sie okazac, ze tracisz najlepsza znajomosc swojego zycia :( 🖐️

Gość ehtaktojest
88 rocznik... no tak ale ja nawet boje się zagadać! :( byłem już 2 lata w związku i teraz chce zapoznać fajną dziewczyne, ładną, szczupła...brunetke najlepiej :D

Gość ehtaktojest
jak się poznaliście?

no własnie możesz zapoznać fajna dziewczynę:P:P;) również ten rocznik ale co najgorsze jestem blondynka:(:(:(

Gość ehtaktojest
ale blondynki też są super!!! :) to zależy... no tak wiem, że moge ..ehh a raczej nie moge bo nie umiem poderwać zagadać zapoznać ehh

dlatego fajna dziewczyna zagaduje do Ciebie:):)

Gość ehtaktojest
:) ahaaa a skad jesteś?

katowice

Gość ehtaktojest
kurcze daaleko ja ze stolicy :(

Gość do pomarańczy
trochę dziwne, ze masz taki problem...teraz dziewczyny same lecą jak widzą przystojniaka, a dodatku w Warszawie mieszkasz, a nie na pustyni. Mnóstwo okazji tu do poznania młodej dziewczyny, przecież chodziłeś do jakiejś szkoły i koleżanki masz...

Gość DDF
mam podobnego kupla :) i przyznam że sama kiedyś też byłam nieśmiała :) wiesz co zrób? nie "baw się" w podchody- zrób coś szalonego! umów się z jaką babką która Ci się np nie podoba a zobaczysz jakie są kobiety- nie jesteśmy straszne :) same bardzo boimy się spotkań z przystojnymi facetami :D a co do podrywania- nie trzeba umieć podrywać tylko imponować :D przynieś kwiaty na pierwsze spotkanie np :) my lubimy takie drobne śliczne szczegół :) powodzenia :D

Gość ehtaktojest
właśnie tak nie jest że lecą same...ehh na dyskoteki nie chodze bo nie lubie, z kol z lo nie urzymuje kontaktu w ogole i nie chce, studiuje zaocznie więc i koleżanki zaoczne...tok to jest... lipa

Gość ehtaktojest
ale WŁĄŚNIE JAK DOPROWADZIĆ DO TEGO PIERWSZEGO SPOTKANIA JAK NIE UMIEM I SIĘ BOJE ZAGADAĆ DO DZIEWCZYNY NA ULICY, CZY W SKLEPIE obojętnie gdzie

Gość gall anonim123567
....Cześć Kasia ...och sry jesteś podobna do mojej znajomej ,ale to nie szkodzi wyglądasz na sympatyczną osobę może się poznamy ? co powiesz na kawę/piwo .etc ...

Gość do pomarańczy
tia, szybko się poddajesz...ale kolegów na pewno masz? wychodzisz z kumplami ?

Gość ehtaktojest
a moze właśnie to jest to że może same się boją zagadać, uśmiechnąć i coś zrobić, żebym poczuł, że moge zrobić jakiś ruch w strone poznania...to że może jest przystojny i onieśmielam? nie wiem, nie mam pojęcia

Gość ehtaktojest
noo dobry tekst hehe

Gość do pomarańczy
fakt, możesz onieśmielać :(

Gość ehtaktojest
myślisz, że jest taka opcja, że onieśmielam?

Gość gall anonim123567
nie wiem jak bardzo jesteś przystojny ,ale skoro twierdzisz że bardzo to fakt to onieśmiela kobiety przynajmniej te średnie i w dół ..wiesz jest też stereotyp że taki przystojniak to pewnie lovelas pies na baby i niektóre kobiety mogą być do ciebie uprzedzone więc musisz je jakoś przekonać do siebie że nie jesteś ( nawet jak jesteś :) )

Gość do pomarańczy
tak, to nawet pewne...jesli na dodatek denerwujesz się, że nie wyjdzie...masz wewnętrznego stresa to na 100% się wyczuwa ...musisz wyluzować, nic nie tracisz...