Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehtaktojest

N I E Ś M I A Ł O Ś Ć

Polecane posty

Gość edmonton22
marytnka a z jakiej dzielnicy Katowic jesteś ?jeśli można wiedzieć.ja też z Katowic z Ligoty.

Gość ehtaktojest
podoba mi się taka jedna, pracuje w urzędzie do którego chodze pare razy w tyg, fajna filigranowa brunetka, szczupła, ładna... usmiecha się do mnie, mówi pierwsza dzień dobry... ale nie wiem jak zagadać czy jak...nie chce sie ośmieszyć bo będe tam już spalony i będą mnie obgadywać jak tam sie pojawie...

Gość ehtaktojest
a skąd wiecie że np. moja przystojnośc onieśmiela dziewczyny?

Gość edmonton22
To jakobys był przystojny to ta dziewczyna w urzędzie by Ci dzieńdobry pierwsza nie mówiła.albo jets po prostu dobrze wychowana.

Gość ehtaktojest
NO I MÓWI MI PIERWSZA DZIEŃ DOBRY !!

Gość ehtaktojest
hm? jak poznać czy jej się podobam?

Gość takajednamyszkaszara
ja powiem ci jak zagadał do mnie mój obecny partner i miał taki sam problem jak ty i wkoncu go pokonał. To było w butiku i mierzyłam coś tam, a on komentował, że ten but do mnie nie pasuje ja go zrugałam bo nie lubie takie czegoś i nagle tekst z jego strony "w ramach przeprosin chciałbym zaprośic cię na kawe" a ja się zgodziłam i w czasie rozmowy wyszło, że jest nieśmiały i ma z tym problem, ale juz rozmowa szła gładko pięknie i nie miał żadnej tremy nic... Jesteśmy razem już 9 miesięcy.. A jego najwieksze plusy to, że umie słuchać i szczerość, a pozatym bardzo mi się podobaa.. Więc autorze nie łam się :]

Gość do pomarańczy
w urzedzie to ona jest w pracy i nawet nie ma czasu myslec o petentach. Raczej nie masz jak sprawdzic czy jej sie podobasz.

Gość edmonton22
a może przełam sie jakoś i zapytaj czy byście gdzieś razem nie wyskoczyli na jakis spacer?jak się zgodzi to znaczyć będzie że jej sie podobasz a jak powie stanowczo nie to hnie :)

Gość ehtaktojest
ta jak powie NIE to juz moge się nie pokazywać w tym urzędzie...a tam jest fajna obsługa i nie ma kolejek...

Gość ehtaktojest
ehh inni są mnie przystojni a nawet w ogóle i umieją podrywać i mają fajne laski...a ja mam pecha poprostu

Gość edmonton22
no to cóż musisz się zacząć godzić z tym że nie masz dziewczyny... smutne ale prawdziwe

Gość ehtaktojest
wiem...ale chce zminić ten stan rzeczy!!

Gość edmonton22
heh no ale bez żadnego próbowania nie zmienisz tego stanu rzeczy na pewno :) ja też w tym tkwię :(

Gość ehtaktojest
i jak sobie radzisz? co robisz w tym celu?

Gość edmonton22
No ja właściwie to nic nie robię ale mam świadomość że jak sam się nie ruszę to nic nie będzie,ale gdy mam podrywać dziewczynę to mnie oblatuje nieśmiałość,gdy gadam z dziewczyną bo chcę się coś konkretnego dowiedzieć to spoko jets,ja poprostu nie umiem tak słodzić dziewczynie no wieszz....

Gość edmonton22
studiuję dziennie,na uczelni są koleżanki ale to tylko koleżanki i nic więcej,nie umiem jakoś nawiązać z żadną głębszej relacji,a wieczorami sobie myślę jak fajnie byłio by mieć taką osobę z którą mógłbym spędzać swój wolny czas...a siędze głównie przed kompem :/

Gość 9885
Tez ten problem mam:-P

Gość edmonton22
ehtaktojest Ty jesteś o w tyle lepszej sytuacji że miałeś już jakąś dziewczynę wcześniej a ja kompletnie nic.... nawet nie wiem jak to jest podczas pocacałunków :(

Gość Mećka z Złotoryi
blokuje cie twój własny strach , trzeba do tego podchodzić z dystansem przecież nic się nie stanie jak któraś powie nie i sie z tobą nie umówi kilka podejść ćwiczebnych i ta której sie spodobasz się zgodzi :)

Gość edmonton22
tak ale chciałbym się umówić z jakąś taką która chodziaż trochę mi się spodoba...

Gość truskawkaaaaa18
pierwszy raz spotykam się z tym żeby przystojny chłopak pisał że nie umie poderwac dziewczyny, zazwyczaj to tacy przeciętni mają z tym problem a przystojnym samo to przychodzi, nie martw sie jakos to zwalczysz. Ja mam gorzej jestem dziewczyną, mam 18 lat i nigdy nie miałam chłopaka gdzie w moim wieku to już chyba każdy coś przeżywa żeby pamiętac z młodości różne miłosci, a ja nic null stoję w miejscu :|

Gość edmonton22
i dochodzi problem z gadką co powiedzieć przy podrywie :)

Gość ehtaktojest
no dokladnie... to może jakiś plan? jakieś ćwiczenia z podrywem i będziemy tutaj opisywać? hm? Co wy na to? a później założymy strone www :P napeeewno by była duuża odwiedzalność!

Gość ehtaktojest
i ja też siedze przed kompem ehhh zamiast wyjść gdzieś, np. na siłownie lub na rower...ehhh ale z siedzenie nic nie ma...i nic nie osiągniemy jak będziemy siedzieć...trzeba się zdobyć na odwagę...może przed takim podrywem wypić ćwiartke wóde w drinkach i język się rozluźni...

Gość dlaczegonie7
To może spróbujcie podryw na czacie? :PP

Gość ehtaktojest
i takie siedzenie prowadzi do NIKĄD!!! właśnie sobie to uświadomiłem... Tylko trudno zmienić nawyki siedzenie przed kompem, bo to mnie cholernie wciąga...to moja pasja

Gość ehtaktojest
w podrywnie internetowym jestem mistrzem...ale nie chce takich spotkań z neta, to nie dla mnie...

Gość dlaczegonie7
Jak sie narąbiesz to nikogo sensownego nie poderwiesz.

Gość ehtaktojest
sorry ale ćwiartką się nie narąbie...tylo się język rozlużni i umysł troche...