Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Konwalia_

Uwielbiam byc ulegla wobec mezczyzny!

Polecane posty

Wiem, ze nie jestem ze swoja postawa typowa przedstawicielka dzisiejszych czasow. Ale trudno, nie bede zaprzeczac: uwielbiam silnych, ale i madrych mezczyzn, ktorzy potrafia mnie zdominowac. Rzadko sie takich spotyka w dzisiejszych czasach, niestety ;) Sama nie naleze do "slabych kobietek", ale mimo to cale zycie szukalam mezczyzny jeszcze silniejszego ode mnie, ktorego moglabym podziwiac, rozpieszczac i dac mu sie prowadzic. Zdaje sie, ze takiego znalazlam, jestem w stanie zrobic dla niego na prawde wiele... Teraz dopiero czuje sie prawdziwa kobieta... Czy jest tu ktos, kto mnie rozumie? Zapraszam do dyskusji! :)

Gość tak pytam z ciekawosci
jestes sadomazo?

E, nieee, nie tam zadne sadomaso :D, chociaz oczywiscie taka postawa przeklada sie takze i na zycie intymne :) Ale bez zadnego tam bicia i wiazania ;) Ale taki temperamentny samiec, ktory mi imponuje, rozpala oczywiscie moje zmysly ;)

Gość pokahujtas
mam to samo. :) jestem dziewczyną. podniecają mnie filmy na których mężczyzna pokazuje kobiecie jego wyższośc nad nią.. :)

Gość zawsze optymistka
ja Cie rozumiem. Uwielbiam w mezczyznach ich meskosc cokolwiek to znaczy, nie lubie gapowatych facetow, fajtlap zyciowych,nieudacznikow, zachowanie faceta musi byc meskie a nie takie nijakie. Przy meskim facecie czuje sie kobieta a i z takim w lozku to tylko ogien ;)

Gość tak sobie mysle, ze
mamy juz 2 grzyba w koszyku. Ktos jeszcze sie dolaczy?

Dokladnie, ciesze sie, ze ktos mnie rozumie :) Czy macie jakies doswiadczenia w zwiazkach z takimi mezczyznami?

Gość tak sobie zauwazam
o Jezu teraz sie zacznie...

Zeby nie zostac zle zrozumiana: nie interesuja mnie jacystam macho-od-siedmiu-bolesci, interesuja mnie mezczyzni, ktorzy potrafia mnie zdominowac intelektem i tacy, ktorzy umieja mnie poskromic, ale jednoczesnie szanuja mnie i dbaja o mnie.

Gość kubeł zimn(=j w[]dy
cieszę się ze rozumiesz swoja naturę

Gość tak sobie zauwazam
czy duzo tacych macho mialas?

kubeł zimn(=j w[]dy --> tak, rozumiem i jednoczesnie sie tym delektuje. Jest mi z tym, dobrze, wiesz? I gwizdze na mode na feminizm.

Gość zawsze optymistka
Zwiazek z takim facetem nie jest latwy. Ma silna osobowosc, zawsze swoje zdanie, pewny siebie, wiec w chwilach kryzysu nie jest mu latwo ugiac sie by wyciagnac reke na zgode, chociaz zdazalo sie, ze z takiego super meskiego,robil sie skulony piesek blagajacy o wybaczenie, kto ich tam zrozumie ;) Jesli jest naprawde meski i ma poukladanie w glowie to ok. jesli jednak tylko takiego udaje, to takiego mezczyznopodobnego nalezy zostawic, bo po czasie i tak wyjdzie z niego ciepla klucha :o

szmaty i tyle -> o "macho-od-siedmiu-bolesci" pisalam powyzej. Dla mnie ty do takich nalezysz. Pisze tez wyraznie o szacunku i dbaniu. Nie kumasz o co chodzi.

Też zawsze szukam takich facetów :D chociaż w seksie czasem lubię dominować, to w związku mężczyzna musi być silniejszy. I nie chodzi tu o wnoszenie szafy na 4 piętro, bo on musi umieć to zorganizować a nie tachać na własnym garbie :D

Gość pokahujtas
u mnie to się zwłaszcza objawia w sferze intymnej ;) lubię być czasem potraktowana przedmiotowo.. pierwszy orgazm z moim facetem jaki miałam nastąpił po jego słowach że mam fajną ... - idealną do wyru... ;) podnieciło mnie że pomyślał o mnie tak zwierzęco

zawsze szczery - wiesz, bo ja to rozumiem jako droge. Byc moze ten feminizm na jakims tam etapie byl konieczny... I byc moze jest nadal potrzebny tym kobietom, ktore np. dopiero co wyszly z jakiegos chorego zwiazku... Ale mnie juz feminizm jako taki nie pociaga, juz spelnil swoje zadanie i sam w sobie zaczal funkcjonowac wadliwie. Ja odkrywam siebie od nowa jako kobiete w tym co teraz robie i mysle.

Gość tak sobie z ciekawosci pytam
trafnik jestes facetem czy kobieta?

I nie chodzi tu o wnoszenie szafy na 4 piętro, bo on musi umieć to zorganizować a nie tachać na własnym garbie to przenosnia, podobnie jak ta z bardziej zielona trawa u sasiada :-)

Gość kubeł zimn(=j w[]dy
kubeł zimn(=j w[]dy --> tak, rozumiem i jednoczesnie sie tym delektuje. Jest mi z tym, dobrze, wiesz? I gwizdze na mode na feminizm. oby więcej takich kobiet , to będziecie mniej zagubione i naturalne , a feministki , cóż , są mądre tylko do pewnego momentu , dalej gubią drogę....

konwalio we wszystkim nalezy zachowac umiar, natomiast natura ma swoje prawa i ciezko je zmienic, kobiety potrzebuja oparcia-sily, mezczyzni potrzebuja docenienia i kobiecosci

zawsze optymistka - ano, bo jest spora roznica pomiedzy prawdziwym mezczyzna a takim ktory jest jedynie mocny w gebie. Ta druga kategorie wyczuwam od razu i trzymam sie z daleka...

Gość pokahujtas
Zawsze szczery - Ty jesteś inteligentna bestia. Obserwuję Cię od dawna...

Gość gość
Miałam taką znajomość i NIGDY więcej... Ten facet nie rozumiał, co znaczy słowo NIE :) Nie wyobrażam sobie życia z takim facetem, a wtedy wydawało mi się to normalne... że nawet jak spalam nie dawał mi spokoju i potrafił sam się wtedy zadowolić moim kosztem - szkoda słów!

to przenosnia, podobnie jak ta z bardziej zielona trawa u sasiada wiem, że to przenośnia, ale ona mi świetnie pasowała do tego co chciałam powiedzieć... silny to dla mnie nie silny fizycznie a z mocną osobowością, zorganizowany, zaradny... taki który daje poczucie bezpieczeństwa, długo by wymieniać :)

zawsze szczery- madre slowa, "zachowac umiar". Tak, staram sie nad soba pracowac, po to zeby sie w tej "uleglosci" tak nie zapedzic, zeby siebie samej calkiem nie zgubic. Bo chyba tez nie o to w tym chodzi. Umiar i rozsadek, a jednak patrzac sercem...