Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamciadsdd

Gazy u niemowlaka

Polecane posty

Gość kamciadsdd

Moj synek ma 24 dni i cały czas ma gazy ;/ czy można podać herbatke koperkową? lub infacol ? lub cokolwiek co poradzicie ??

Gość kamciadsdd
a co z ta herbatka ? mozna juz mu podawac ?

Gość zataniawiam sie nad tym
a nie jest napisane na infacolu? a boli go, ma kolki bo jak nie to niech sobie pierdzi po co dawac zaraz specyfiki...

Gość zataniawiam sie nad tym
moja mama przywiozla mi z polski espumisan dla niemowlat na kolki nie pomagal ale moze na gazy... ale ja tam jestem przeciwna podawaniu jakichkolwiek leków jezeli nic zlego sie nie dzieje...

Gość zagniewana
przeciez jak pierdzi to dobrze. Ty nie masz gazow?

Źle jak nie może się wypierdzieć :o Źle jak dużo pierdzi :o To co ma to dziecko robić żeby mu było dobrze :o Frustraczka :o Najlepiej to niech wogóle nie oddycha, bo źle :o

Gazy prawdopodobnie spowodowane są twoją dietą, uważasz na to co jesz?? Pewnie jesz coś co powoduje u niego wzdęcia. Zanim podasz mu herbatkę albo kropelki, możesz spróbować wyeliminować wzdymające produkty ze swojej diety. Uważaj na ciemne pieczywo, cebulę, czosnek, kalafior, kapustę, fasolę, groch, soczewicę, soję, kefiry, jogurty. A swoją drogą mój syn miał okropne kolki i wzdęcia i pediatra powiedziała, że można spróbować mu podać albo herbatkę (1 łyżeczkę naparu zaparzonego kopru włoskiego na 100 ml wody przegotowanej) albo np. espumisan (ale dla takiego malca połowę lub dawki jak dla niemowlęcia starszego)

Gość ja mysle ze....
jak go nie boli tylko sobie pierdzi to co w tym zlego po co chceszz mu cos dawac??a koper jest wiatropedny wiec nie wiem po co to,co innego kolki a tak to nic nie dawaaj.