Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgorzata1988

Czy wypada powiedzieć facetowi po seksie

Polecane posty

someonecrazy dokładnie tak jak mówisz ;) a co myslisz o 69?? ja mógłbym lizać bez przerwy ;) choć czasem język wysiada :D

Gość Małgorzata1988
69 też jest fajne ;D

Ja nie mogłem powiedzieć że lubię bo nigdy nie miałem, ale dałem jej do zrozumienia że bym chciał :p to wzięła go na 10 sekund i że ona nie potrafi...a minete suka chciała ;D

Gość Małgorzata1988
może to zależy od dziewczyny. Ja też za 1 razem nie umiałam i jakoś to było ;D

Ale ona to była porażka :p nie że nie umiała czy coś, tylko sie piździe nie chciało. Najlepiej jej wychodziła rola jęczącej kłody ;D

osobiście wolę robić minetę niż mieć robionego loda ;) z kobietą trzeba być dobranym, bo inaczej zawsze będzie Cię to denerwować, staraj się powoli, delkatnie sugerować, że jest to ważne dla Ciebie, że chcesz by spróbowała jeszcze raz, z czasem może jej się odmieni... no i to prawda, dużo zależy od dziewczyny...

Gość Małgorzata1988
mam taką koleżankę, która nie lubi być u góry a inna lubi, więc widzisz, każda ma inne upodobania

Gość Małgorzata1988
no wiem że nie chodzi o to czy na dole czy u góry. Chciałam tylko powiedzieć, że każda dziewczyna się różni :) a jak mówisz, że Twojej dziewczynie się nie chciało to nie wiem czemu, może nie umiała się do tego przekonać tak jak ja do analu :)

to nie dobrze! Tak być moim zdaniem nie powinno. A może po prostu nie lubiła tego robić a "dawać z siebie" wolała w inny sposób?

W inny to znaczy w jaki? Jeśli w taki że na sylwestra gdy nie odpowiadało mi to że ona szła na jakąś impreze beze mnie to prosto w oczy powiedziała mi że i tak jej nie zostawię bo ją kocham no to się starała :)

Gość Małgorzata1988
tak Ci powiedziała?

Gość Małgorzata1988
może teraz trafisz na taką, która się przełamie w oralu ;D

Tak, dokladnie tak mi powiedziała. Wiem że niektóre dziewczyny tak myślą, ale trzeba być suką aby to powiedzieć...

Gość Małgorzata1988
jakby jej na Tobie zależało to by tego nie powiedziała, i dobrze zrobiłeś, że z nią zerwałeś ;)

A wiesz, nawet trafiłem na taką co wiem że w związku dałaby też coś od siebie. Ładna, ze słodkim głosem, miła i w ogóle :) dzieki niej przetrwałem najtrudniejszy czas w moim życiu :) od miesiąca zachowuję się tak jakbym nigdy nie istniał...:(

Gość Małgorzata1988
no to nie dobrze :( a nie uraziłes jej czyms?

Na pewno nie. Miała, znaczy się chciała do mnie przyjechać w swoje urodziny, dwa dni przed już był taki mniejszy kontakt. Tak to zawsze ona sama chciała abym zadzwonił porozmawiać, od wtedy sam musiałem się dobijać. A jak już mi się udało i pytam sie jej czy chodzi o innego chłopaka, to ona że nie, czy dalej czuje do mnie to co czuła to ona że tak. Ale w ogóle się nie odezwie...ja od prawie dwuch tygodni też już do niej nie pisze bo po co. Jakby chciała i dalej jej zależało tak jak mówi to by się odezwała...wiem że różnie bywa w życiu z dziewczynami, ale jak z początku mówiła mi że póki co nie myśli o związku, nagle otworzyła się przede mną po jakimś czasie, że jej zależy i w ogóle to później takie coś...po co było to danie nadziei...

Gość no nie wiem hmmmm
someonecrazy--> po pierwsze odwazny jestes pokazujac na forum swoje fotki!! po drugie pokazujesz swoj bardzo niski poziom mowiac o dziewczynie per "suka" :O dla mnie to jest wlasnie najgorsze dno. a to ze nie chciala robic co chciales tez moglo byc zalezne od tego jak sie zachowujesz; wygladasz/ czy piszesz jak taki cwaniaczek, u ktorego jeszcze tylko seks w glowie i wydaje mu sie ,ze wszystko mu sie nalezy a dziewczyna sluzy tylko do "obrabiania panszczyzny" przy twoim maluszku... hehe

tylko wtedy jesli naprawde bylo dobrze bo jak bylo zle a ty mu powiesz ze bylo dobrze to za nic nie bedzie sie potemm staral i o fajnym seksie mozesz zapomniec haha pozdrawiam

A pisz sobie co chcesz :) Suką nazywam tylko tą pizde bo dwa razy zostawiła mnie nie dla innego ale dla innych. A ja głupi jej to wybaczyłem bo wierzyłem że będzie lepiej. Jak widać nie można Wam zaufać. I nie interesuje mnie na kogo według Ciebie wygladam bo jebie mnie to co ktoś pisze na temat mojego wyglądu i na mój nie znając mnie ;) Pozdro

Gość no nie wiem hmmmm
no masz racje na twoim poziomie wypowiedzi nie mam szans ,zeby cie przebic

Spoko. Masz prawo wypowiedzieć się co myślisz. Ogółem mam szacunek do dziewczyn i do znajomych. Do niej też mimo tego wszystkiego. No ale niestety zdarzy mi się ją tak nazwać jak sobie to wszystko przypomnę ;)

someonecrazy - wiem co czujesz. faceci nazywają dziewczyny su.ami - jest źle, ale gdy dziewczyna, wyzywa faceta od największego ch.ja, to jest ok ? wolne żarty, jestem dziewczyną i jak facet nazwie mnie suką, nie rzucam fochem, jeśli sobie na to zasłużyłam, a jak dziewczyna traktowała kolesia jak sz.atę, to kim jest ? tą najlepszą? tsss.

faceta nie zaboli wyzwisko ty chu.ju......ale ty mały chu.ju:)

Oral jest fajny Co prawda loda mi żadna nie robiła ;/ ale c*pkę uwielbiam lizać jak fajna gładka :P rozbrajacie mnie... kafe powoli widze przeistacza sie w randki.o2.pl... dno ;)