Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgorzata1988

Czy wypada powiedzieć facetowi po seksie

Polecane posty

a to erotyczny ! Właśnie- co wypada powiedzieć po seksie? Czy może być, że ''początek miał lepszy od Karola ale końcówkę spieprzył''? :classic_cool:

Gość Marsjankaa
Nie stawiaj smutnych min, ale chodzi o to, że piszesz o bardzo smutnych sprawach i obok wesoła minka, tak, jakby Cię to nie ruszało, jabyś się poddawał. Wiem, że mi łatwo pisać, ale wiem, że psychika i podejście chorego jest bardzo ważne, jeśli nie najważniejsze, poddanie się i depresja to najgorsze, co może być.

Może niektórzy nie umieją żalić się? Nie pokazują swoich emocji otoczeniu, zawsze uśmiechnięci a w środku masakra ..

Myślę ze depresji jeszcze nie mam, ale bywają bardzo trudne chwile... A co do drugiego postu to kto to Karol? ;D

Nie :p Mateusz ;) w moim przypadku byś powiedziała "jesteś lepszy od Karola a końcówka była tak cudowna że już nikt tego nie przebije" xD

Ja z niej korzystam tak aby dawać jak najwięcej przyjemności dziewczynie :D tylko problem w tym że teraz to już nawet żadnej nie mogę znaleźć ;/

ogłaszam siebie najbardziej szurniętą z towarzystwa, otóż.. czekam na wielką love, max 8 lat, warto?

Vera dziękuję bardzo :) A wiesz, jeśli pomożesz mi przetrwać ten ciężki czas to może nawet nie będziesz musiała 8 lat czekać xD

to ja już taka otwarta nie jestem :p ale do ukrycia też nic nie mam. Męża nie szukam

miłości.. nawet takiego gówniarskiego zauroczenia co daje siłę by żyć i całej reszty co to do szczęścia potrzeba.

zabrzmiało może zbyt groźnie :D Nie napisałeś jakie Ty masz potrzeby, może pomyliłeś się:P

Gość Bell zakochana o zmierzchu
co ty mówisz facet:) młody jesteś. Spróbuj szukac pomocy w medycynie wschodniej..nie tylko rehabilitacji.. wiesz akupunktura..itp itde..czyli pobudzanie nerwów..i wizualizacja..myśl, że chodzisz. Moze jacyś bioenergoterapeuci? organizm trzeba różnonarako wspomagac. I zapisz się na portal:) czesto widac pary gdzie on na wózku..ona normalna i na odwrót. Masz fajny charakter z tego co widac, czytac itp.

Kobiety z reguły mają pierwszeństwo :p Na topik wpadłam żądna wiedzy i nic ! Tyle wiedzy, że faceci są przeczuleni na punkcie swych' małych '.. dalej nie widzę Twojego sposobu innego kontaktowania się :(

Dzieki za miłe słowa :) charakter nie raz słyszałem że mam fajny, ale widać charakter nie wystarcza skoro dziewczyny się mnie nie trzymają :)

poszukaj w necie..o masażu stóp..uciskanie odpowiednich miejsc u podeszwy stóp..powoduje pobudzanie różnych organów..np wątroby żołądka..więc i na nerwy będzie...

jesli masz fajny charakter to go pielęgnuj..bo to skarb. a dziewczyny..może za młode, może to nie były te? głowa do góry:)

A No jakieś masaże nóg nie raz miałem. Co do stóp to jakoś nie bardzo mi sie to widzi jak tam kompletnie nic nie czuje...mama na gwiazdkę kupiła masazer stóp, ale wlasnie z tego powodu nie korzystam z niego...