Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgorzata1988

Czy wypada powiedzieć facetowi po seksie

Polecane posty

fev dobre to było :D Ja tam nie lubię dziewczynom ubliżać nawet jak na to zasłużyły, ale lepiej już tak nazwać była za takie coś niż na ulicy się na nią rzucić :D No i można jeszcze takich słów używać w związku jeśli dziewczyna to lubi w sprawach łóżkowych ;)

Youtube ? Kiedys na kafe byl klimat teraz kroluja tepe lalunie ktore robia sobie fotki w lazience blyskajac fleszem w lustro hyhy. Kompromitacja ;P

someonecrazy, przetestowany text....działanie piorunujące-rażące:)....

Ogółem sprawa wygląda tak. Miałem wypadek samochodowy, mija już 9 miesięcy. Częściowy brak czucia w nogach. Chodzę o kulach. Lekarze mówią że nawet do trzech lat może wracać czucie. Ja już wcześniej sobie nie wyobrażałem życia gdyby mi się coś stało w nogi tak że bym nie mógł ich używać. Tak więc najwyżej zejdzie z tego świata jeden ze zbędnych ludzi :p

Gość małyniemały
fev, racja. Moja mi kiedyś pieszczotliwie powiedziała o moim "Wacku": "Mój malutki". I po seksie. Kłutnia była... I malo ważne, że powiedziała to, gdy jeszcze nie był gotowy...

someonecrazy, spoko....wyjdziesz z tego...i pozbierasz sie ja ja...po któryms tam juz wypadku:) małyniemały bo facetowi można powiedzieć wszystko....chuju skórczybyku luju bydlaku....wszystko..... oprócz mały chuju:) takim tanim textem faceta można najszybciej spławic:)

Gość Marsjankaa
someonecrazy -> Nie poddawaj się, nie marnuj sobie życia :( Szukaj wsparcia, pomocy, wszędzie, masz przyjaciół, bliskich? Nie zostawaj sam z tymi myślami, może psycholog by Cię podniódł na Duchu.. Rozumiem, że szanse na wyzdrowienie są, nie masz rehabilitacji? Ładnie wyglądasz na fotkach :)

To zdjęcie było robione aby nie skłamać jakieś półtora roku temu :) To jest właśnie jeden z ważniejszych powodów dlaczego nie umiem żyć bez sprawnych nóg :)

No mam rehabilitacje, jeżdżę codziennie rano od poniedziałku do piątku :) Ale rehabilitacja nie przywróci mi czucia w nogach, wzmocni mięśnie, ale nic więcej...i tak już jest super. Bo w ciągu 4 miesięcy z łóżka na wózek, a z wózka na kule sie przeniosłem dzieki rehabilitacjom. Ale od dłuższego czasu oprócz tego że coraz lepiej chodzę o kulach to nie widać postępów :) i do tego jeszcze ostatnio dziewczyna dzieki ktorej mialem nadzieje na lepsze zycie przestała utrzymywać ze mną kontakt :) To jak tu nie miec takich myśli jesli aby cos przenieść potrzebujesz pomocy, do niczego pożytecznego sie nie nadaje. Oprocz rodziców to nie widze aby ktoś mnie bardzo potrzebował...takie zycie :) nie poddałem sie jeszcze, ale czekam max te 3 lata ;)

Gość Marsjankaa
Przstań się usmiechać, to jest poważna sprawa :( Zamiast się dołować i mnie :P szukaj pomocy, rozwiązań..może sytuacja nie jest taka beznadziejna, czego Ci życzę.

to ja zabalowałam z tą wyobraźnią, taką wizję w głowie miałam, że Ty za dwa lata będziesz po wypadku .. przepraszam za to

Gość Marsjankaa
Człowieku, nie jest lepiej? Czy Ty widzisz, co piszesz? Wstałeś z łóżka i wózka, masz bliskich, powinno być coraz lepiej. Poza tym nie bądź egoistą, naprawdę mógłbyś to zrobić swoim rodzicom :(? Możesz pocieszyć się tym, że ja chłopaka nigdy nie miałam (oprócz kilku przelotnych kolegów':P), jestem virgin i mam 23 lata ;)

Nie no ok, każdego czasem ponosi wyobraźnia ;D A co, mam stawiać smutne miny? Wystarcza ze w domu czasem mam chwile słabości...stało się i się nie odstanie. Jakoś trzeba żyć dalej, lecz tylko póki jeszcze jest nadzieja na powrót może nie całkowicie, ale chociaż aby móc chodzić o własnych siłach a nie z dwiema laskami...:)

Ja virgin byłem do 21 roku życia :D właśnie to jest jedyne co mnie cały czas powstrzymuje od tego aby skoczyć z tego balkonu co mam w pokoju drzwi do niego :) rodzice...

Gość strzeljący z armaty
powiedz mu, że jest lepszy od Peji