Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jego pani

Najbardziej intrygujący mężczyźni na kafe

Polecane posty

Gość wałeczek z koca
jaaaaaaaaaaaarek :classic_cool:

Gość jarek jest przereklamowany
:classic_cool:

miałam Ślicznotko moja...usunełam ją niedawno ....w koncu znacie mojego fejsa wiec po cóż Was jeszcze dręczyc :D

tu nie ma intrygujacych facetów w realnym swiecie to pewnie jakieś ciapcie albo niedorobieni

Wszystko co piszę opieram na osobistych doświadczeniach i spostrzeżeniach, takze tematy które tutaj są wcale mnie nie dziwią. Powiem więcej, są bardzo slabe w porównaniu do tego co się naslucham na żywo. Ostatnie ze zdarzeń które spotkało mojego kolegę. Musiał w nocy z pracy pilnie wrócić do domu, bo zapomniał dokumentacji, takie sytuacje praktycznie nam się nie zdarzają. Podjeżdza pod blok, w domu światło się świeci więc myśli ze pewnie żona usypia małe dziecko. Wchodzi, a ta kurwa sie pierdoli z jakimś fagasem. Kobiety to absolutne dno. A jemu to współczuję bo ja bym zawału dostał.

Gość wałeczek z koca
o jarek! gdzie jesteś? steskniłeś się?? słoneczko? :P

:o no ale weź pod uwagę że nie wszystkie takie są. zostałeś kiedyś zraniony? Zapewne tak, ale to nie znaczy że WSZYSTKIE to robią :o

echhhh Ty wiesz Ślicznotko,ze ja mam mnostwo kompleksow...fote usunełam w strachu przed eksem...ciagle depcze mi po pietach...:(

A myślałam że w strachu przed komentarzami kafeteriuszy ;) pamiętam jak zjechali jakąś laskę... to nie było miłe

Dla was to jest śmieszne co absolutnie mnie nie dziwi, facet sie załamał. Na razie jest na urlopie , mam nadzieję ze wróci do pracy bo jest dobrym fachowcem, ale życie ma już spieprzone.

echh szkoda gadac :D pewnie jeszcze kiedys tam wkleję swoją podobiznę alle poki co musze działac incognito :D:D:D ale to miłe,ze mnie ktos pamieta😍🌻

Gość polomargarita niezła
z Ciebie SAMICA!!!!!!!!!