Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jego pani

Najbardziej intrygujący mężczyźni na kafe

Polecane posty

Gość Mateowa30
iftar rz mojego zdania w tym temacie nie zmieni. Merytorycznie poproszę" Napiszę tak ... Inteligentny człowiek widzi inteligencję już w wyglądzie .. to widać w oczach, mimice twarzy itd. Ale to się tak dokładnie nie da opisać komuś kto tego nie widzi ... Bo to tak, jak tłumaczyć ślepemu kolory ... Albo się to widzi, albo nie...

Gość nie macie racji
Naskakujecie na faceta o fotki-trzeba mieć odwagę by tu w tym miejscu wkleić cokolwiek swojego.Wasz problem polega na tym,że krytukujecie go za to czego same nie macie odwagi zrobić.Facet jest fer-jeśli ktoś ma go zamiar poznać to umówi się w realnym świecie-tu najwyżej można pisać,każdy ma chwile na zastanowienie i napisanie ,poprawienie ewentualnie posta...nie można w taki sposób ocenić czy ktoś jest intrygujący czy nie.To czujesz po rozmowie realnej rozmowie

Gość nie macie racji
Mateowa30-tylko do tego potrzebny jest realny świat i realny wyraz twarzy i oczu-fotka nie oddaje człowieka:)

Gość Mateowa30
iftar Mateowa30 a ja myslałam, że inteligentna kobieta ocenia mężczyznę nie na podstawie fotografii tylko gdy go pozna." Tak jak pisałam, niektórych nie ma się ochoty poznawać ... Nikt mi nie wmówi, że właśnie pisze doktorat, czy też ma inne dokonania w jakiejkolwiek dziedzinie ... To się po prostu wie!

nie macie racji- a to jakas strona z 'poznajmy sie" ..czy forum dyskusyjne?,bo sie zgubilem:p

Gość Mateowa30
nie macie racji Mateowa30-tylko do tego potrzebny jest realny świat i realny wyraz twarzy i oczu-fotka nie oddaje człowieka" Chcesz powiedzieć, że profesorom też się zdarza prężyć do foci? :D Nie ośmieszaj się ,...

Gość nie macie racji
salut.-po co więc przyczepiać się do fotek.Każdy w stopce umieszcza cytat,muzykę,fotkę...coś swojego,cos co do siebie pasuje-on umieścił zdjęcie -widać na nim jakiej muzyki słucha i jaki styl życia obrał-czy to takie straszne?

Gość Mateowa30
Naskakujecie na faceta o fotki-trzeba mieć odwagę by tu w tym miejscu wkleić cokolwiek swojego" Jaka odwaga? To głupota wciskać ludziom swoje foty w dziubek ... i jeszcze zastanawiać się publicznie gdzie by tu sobie tatuażyk zrobić ... Ustka niech sobie pomaluje i paznokietki ... :O

Gość nie macie racji
Mateowa30-profesor wydaje osąd na podstawie wcześniejszych opini i obserwacji pacjenta.Realnego pacjenta podkreślam.Co tutaj widzisz-litery brak gestykulacji,wzroku,głosu...

wyrazilemem swoja opinie li tylko :) straszne nie ,zenujace jedynie:P

Mateowa30 jeśli chciałaś być złośliwa to owszem, usiłowałaś ale chyba nie jesteś w formie. Tu masz pierwszego z brzegu linka, pod którym możesz się zapoznać ze znaczeniem słowa inteligencja: http://pl.wikipedia.org/wiki/Inteligencja_(psychologia) PS. Odczytywanie ze zdjęć, fusów czy srebrnej kuli to generalnie działka Harrego Potera.

Gość xxooxxoo
cream dalej pozostale prawiczki

Gość cos tu nie gra...
a jak baby wklejaja to nikomu nie przeszkadza,smieszny jestes

Gość nie macie racji
Nie potrafie zrozumieć ile w was zawiści.Dlaczego nie potraficie uszanować jego decyzji o wklejaniu fotki w stopce.Nie on pierwszy i nie on ostatni to zrobił.Jest na nich jaki jest -jedna bedzie wzdychac do niego inna powie a fujjj .No i co z tego,po co sie tak o nie burzycie-nie patrzcie jak nie mozecie go zdzierżyć:D

Gość Mateowa30
nie macie racji Mateowa30-profesor wydaje osąd na podstawie wcześniejszych opini i obserwacji pacjenta.Realnego pacjenta podkreślam.Co tutaj widzisz-litery brak gestykulacji,wzroku,głosu..." Skąd założenie, że jak profesor to medycyny? Nigdy nie studiowałaś? :O Widzę, że masz problemy z pisaniem na klawiaturze ... po kropce i przecinku stawia się spacja ... ot .. takie szczegóły, który zna każdy .. Reszty nie chce mi się tłumaczyć ... :O Skoro wg Ciebie foty w dziubek wystawia każdy myślący ...

ok to ja proponuje ,wszyscy na gwaltu rety wklajac foty w stopki by wiedziec zkim sie gada:P bo taka moda nastala ..hehe to ,ze kobiety maja to przypaldlos mnie nie dziwi ale faceci ?..nie chec nazywac tego zjawiska po imieniu :P

Gość pustaki z fotami musza jakos
zablysnac:D dobry lans na kafe :D

A o czym świadczy takie fanatyczne zianie niechęcią do zupełnie obcego człowieka? Niesmaczne dosyć i inteligencji nie dowodzi ;p

Gość cos tu nie gra...
a co za roznica czy kobieta czy mezczyzna wkleja?

nie masz racji - to jest forum ,a nie "sympatja pl" tam sie reklamuj ,tu dyskutuj :) nie potrzebna mi jego facjata ,by z nim polemizowac .ot i tyle

Gość nie macie racji
Mateowa30-teraz ubliżasz mi ,nie pomyślałaś,że piszę jedną ręką:)Wkształcona osoba potrafi przedstawiać argumenty-nie obraża innych:)To tyle ode mnie:)miłego wieczoru.aaa jeszcze coś. Tak nie studiowałam,cieszę się,że nie należę do tego grona wykształciuchów,w których obracasz się Ty:)

Gość cos tu nie gra...
no tak bo jak kobieta wklei,pierwszy otwierasz a jak facet to nie daj Boze zeby byl przystojnejszy od Ciebie i jaka poleci na niego nie na ciebie,wszystko jasne

Gość Mateowa30
turkusek Mateowa, o ile wiem chłopak ma już topik, na którym będzie rozmawiać kiedy chce i z kim chce o tatuażach , osobiście miałam wybór i nie oglądałam Jego zdjęć, obserwuję za to coś innego - autoportret jaki sobie teraz sama malujesz - dość szufladkowy powiedziałabym , wydaje mi się że nie potrzebne byłoby Twoje zdjęcie" I uważasz, że to szufladkowanie skoro facet chce rozmawiać o swoich tatuażach godzinami? I nie można na tej podstawie wysnuwać wniosków? Nigdy nie zrezygnuję ze swojej prywatności... bardzo ją sobie cenię ... i nie będę pozować w dziubek ... aby ktoś doceniał "moją inteligencję" :D Nie muszę ...

Gość nie macie racji
salut.-to odpowiedz mi -gdy przechodzicie z forum na gg po co prosicie o fotki?;)tam tez się tylko dyskutuje:) Dobrej nocy .

Gość pustaki z fotami musza jakos
salut. nie masz racji - to jest forum ,a nie "sympatja pl" tam sie reklamuj ,tu dyskutuj nie potrzebna mi jego facjata ,by z nim polemizowac .ot i tyle salut. nic dodad nic ujac

Gość orenżkaaaa
HAHAHA zawsze szczery niby intrygujący? gdzie i jak? :D intrygujący kojarzy mi się, z 'ułożony', z takim który ma choć trochę klasy w sobie i dżentelmeństwa, a większość chłopow na kafe z zawsz szczerym to przemądrzali szowiniści z kompleksami, nie mają kobiety lub żadna ich nie chce, więc wyżywają się na forume i TYLE 🖐️

Mateowa30 -------> pokazujesz swoją osobę i swój poziom inteligencji dużo bardziej niżbyś wstawiła zdjęcie w dziubek... przykre

jesli juz sie cos takiego wydazy jak mowisz , to dzieje sie w grupie dwuch osob, a nie calej plejady kafetreji to jest ta roznica ..?:P pa

Gość orenżkaaaa
*z zawsze szczerym na czele