Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jego pani

Najbardziej intrygujący mężczyźni na kafe

Polecane posty

Gość Kobieta z tatuażem
salut.-Tak wyglądam jak koszmar minionej nocy;)ale dobrze się z tym czuje;)

anomalia dobrze pisze. Ja tu w ogole zajrzałem na to forum bo szukałem porady w czyms. A dalej tu uczęszczam ponieważ uległem wypadkowi samochodowemu i nie mogę sobie wyjść na dwor jak to według Was zarywac dziewczyny ^^

Gość kolejny 16 latek
co za zenada skad sie wy ludzie bierzecie z kapusty ? :O

a fota w stopce przypadkowa ? hehe tia ..proznoc nie zna granic:P:D

Ogółem to jakoś nigdy nie byłem za kolorowym tatuażem. Raczej wolę czarne i najlepiej coś w stylu tribala :)

Gość Mateowa30
Tak biedaku... masz problemy godne PAN... Gdzie jeszcze sobie tatuażyk zrobić ... :D Oczywiście ... bije inteligencją na kilometry... :D

Nie będę się na jej temat wypowiadał chociaż wiadomo co tacy ograniczeni ludzie jak Ty pomyślą :) Ale ja nie wywalam bielizny na widok

Gość Mateowa30
Żaden inteligent w życiu sobie takich fotek nie zrobi ... jak i szanująca się dziewczyna ...

Gość Kobieta z tatuażem
Mnie też się podobają tribale i kwiaty,zmieniłabym moją kobrę na jakiś inny.

Gość Kobieta z tatuażem
someonecrazy-dzieki za rozmowę :)Miły facet z Ciebie i tak trzymaj :)Jak zrobisz tatuaż to wklej niech panny się zgorszą troszkę:classic_cool:

Gość Mateowa30
Fakt, bo Ty wolisz nago ... aby błyskało inteligencją ... :D Oczywiście ... nic nie można powiedzieć o niej ... na pewno interesuje się energią jądrową.... I jest cnotliwa bardziej niż zakonnica ... Oszukuj się dalej ... na jej i swój temat ... :D

Napisałbym już dość znany tekst "mów do ręki" ale coś mi się wydaje że nawet jej poziom intelektu byłby dla Ciebie zbyt wysoki.

Nie będę się na jej temat wypowiadał chociaż wiadomo co tacy ograniczeni ludzie jak Ty pomyślą a napiszesz coś nowego ?:) bo trzeci raz chyba wyjeżdżasz z ograniczonymi ludźmi:) może rzeczywiście lepiej dla ciebie- jak skupisz się na temacie tatuaży

Napisałbym już dość znany tekst "mów do ręki" ale coś mi się wydaje że nawet jej poziom intelektu byłby dla Ciebie zbyt wysoki. to raczej na pewno ta ręka nie należy do ciebie:)

Gość Mateowa30
Choć laska prężąca się i szukająca poklasku dla swojego wyglądu i tak wypada lepiej niż takowy facet ... Bo jak facet udaje lalkę to jest to żałosne ... :O

Nie ma problemu mi również było miło popisać z kimś normalnym i miłym może jutro podyskutujecie o wyższości różowego błyszczyku nad beżowym:)

taaaa... najlepsze w tych komentarzach do zdjęć jest to, że gdyby osobnik na nich nie był atrakcyjny, panie kafeterianki w ogóle nie zaczynałyby dyskusji... :D

Gość Mateowa30
Miły i normalny to taki zapewne, co podziwia napięte plechy ... Zostań męską dz... babcie się zachwycą ... znaczy się będą miłe i normalne ... :D

Gość Kobieta z tatuażem
może jutro podyskutujecie o wyższości różowego błyszczyku nad beżowym Nie znam się na błyszczykach,tak dobrze jak Ty .Za to o tatuażach wiem dużo, someonecrazy-m pogadam jeszcze nie raz o nich:)A Wam niech zazdrość dupe ściska;):classic_cool:

Gość Mateowa30
someonecrazy Pisz sobie co chcesz Mateowa30. Mi to koło ch*ja lata" - tylko proszę nie wstawiaj tu fotek tego na dowód ... :O

Gość ta tu a ty tam aż że
dal atrakcyjnych mężczyzn dbających o swój wizerunek nie koniecznie intelektualny :-P ranking :-)