Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jego pani

Najbardziej intrygujący mężczyźni na kafe

Polecane posty

Gość Kobieta z tatuażem
salut.-i Ciebie one czekają wstrzykuj każdego dnia botoks to Cie ominą:):classic_cool:y

Gość Mateowa30
Jejku co to takiego tatuaż? Mam także ... Ale nie robię ich pod publikę .. i nie umieszczam ich w necie... :D Tatuaż to nie coś, czego nie może mieć każdy ...

Gość dwoch nastolatkow
chcialo sobie popisac o tatuazach i to zrobili 🖐️ a teraz lalka zrob cos z tym pryszczem :O

Ja się wcale nawet nie dziwię że ich nie wstawiasz. Dobrze robisz. Po co mamy psuć życie forumowiczów Twoim wyglądem?

Gość Mateowa30
I natrzyj włoski żelem ... potem upnij usta w dziubek i napręż muskułki ... :D Będzie piękna foteczka... Różowiutkie tipsiary będą Ci biły brawo, oczywiście skupiając się na Twojej inteligencji... Ale pajac!

Gość do tej pory
to narazie tylko ty zrobiles z siebie pajaca swoim wygladem :D

Tatuaż nie coś, czego nie może mieć każdy xD To dowodzi o tym jak dużo wiesz z życia. Właśnie że nie każdy może mieć tatuaż.

czytaj ze zrozumieniem ..zazdroszcze wic o botoksie mowy byc nie moze:P ale liz mu dupeczke ,o to mu chodzilo wsatwijac te foty ::D:P

Gość Mateowa30
Ja się wcale nawet nie dziwię że ich nie wstawiasz. Dobrze robisz. Po co mamy psuć życie forumowiczów Twoim wyglądem?" Oczywiście ... :D bo każdy wyglądający pręży się do foteczki i pręciutko do neciku ... Każdy bez z pewnością nie wygląda ... :D

Gość Mateowa30
To dowodzi o tym jak dużo wiesz z życia" - przetłumacz proszę to zdanie na język polski ... bo nie nadążam geniuszu ... :D

Wisi mi to :) Wstawiłem swoje zdjęcia bo chciałem. Niektórym się podobają, niektórym nie. Ale czasem trafią się i tacy co natrętnie próbują komuś dopiec. Nie wysilajcie sie bo mnie to nie rusza. Gówno mnie obchodzi zdanie osób których nie znam i które nie mają odwagi pokazać swojej twarzy przy wypowiedziach.

Gość Kobieta z tatuażem
Mateowa30-nie każda osoba może mieć tatuaż:)To tyle o tatuażach piszcie wreszcie o tych intrygujących:D:D:DBo jak narazie zaintrygował Was bardzo someonecrazy;)

Gość Mateowa30
Nie wiem, czy wiesz ale to nie jest strona wyborów miss różowych majteczek ... tylko forum! Na forum dyskusyjnym ludzie się nie prężą na fotkach ... tylko dyskutują i wcale nie muszą ukazywać swoich twarzy .... Z godności okradają się tylko pajace .. ale Ciebie to nie dotyczy, bo i tak nie wiesz o czym mowa ...

Tłumaczyć nic nie będę. Jak nie rozumiesz to już Twój problem. Ale w sumie sie nie dziwię że nie rozumiesz. Spadam z tego topiku bo dalsze takie wypowiedzi do niczego tu nie doprowadzą.

Gość Mateowa30
salut. someonecrazy- a tak z ciekawosci po co wlejasz foty?" - bo nie chce być oceniany za wygląd ... hehehehe ...

no podkulaj ogonik i znikaj ..:D i nie zapomnij o foci penisa //ike czeka:D:P

Gość Kobieta z tatuażem
salut.-Jak coś mnie obrzydza to tego nie widzę:D:classic_cool: teraz już idę:D;)

Gość Mateowa30
someonecrazy - pewnie spadaj ... jeszcze tyle fotek masz do zrobienia ... musisz dopracować robienie dziubka do fotek ... to strasznie dużo pracy przed tobą .. :P

Nie wiem kim jest ten facet ze zdjęć ale wyglada całkiem, całkiem. Nie jest to mój ideał ale mysle, że niejedna dziewczyna się za nim na ulicy obejży. I wcale nie musi to być tipso-solara.

dobra dajcie juz chlopcu spokoj :P niech sie babra we wasnym blotku ,powadzenie mu zycze :D

Gość iftar obejrzy RZ

Gość Mateowa30
iftar - jak nie tipsosolara? To jaka? Żadna inteligentna nie zobaczy w nim faceta, co najwyżej wibrator ... nic więcej ...

Gość staruszko ! iftar
obejrzy * :D :D :D

rz mojego zdania w tym temacie nie zmieni. Merytorycznie poproszę :P

Gość Mateowa30
sosssssss - w jego mniemaniu ambitniej już się nie da ... :D 🖐️

Mateowa30 a ja myslałam, że inteligentna kobieta ocenia mężczyznę nie na podstawie fotografii tylko gdy go pozna.

ok niech i wyglada jak sam Apolo ,ale sie pytam po co sie tak wystawia ?dupa nie facet ,szuka potwierdzenia swoje atrakcyjnosci i to jest zlosne :P