Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona bardzo jestem

Jak przeczytalam to ogloszenie to

Polecane posty

mi szczeka opadla! haha zobaczcie sami. "Zatrudnię pomoc / nianię - zakupy, sprzątanie, opieka nad dzieckiem (3l.) 7 godz. dziennie od poniedziałku do piątku. 500 zł./miesiąc kontakt: mailto:przysiegly@yahoo.pl " Pooojebalo ta babe za 500zl, zapierdalac 7h dziennie.

Gość przysiegly
Ależ mały jest bardzo mało kłopotliwy. No i pani która się zakwalifikuje będzie mogła się najeść do syta. Zakupiliśmy bardzo dużo ziemniaków. Więc te 500 zł to oczywiście z premią i wysługą lat będzie. :classic_cool:

Hahahaha :D Czy znajda sie chetni za tak marne grosze?

Ja tez mam nadzieje, napisalam do tej baby hahahha, pewnie sie wkoorwi :D Ja pracuje po 6 godzin od pon pt i mam 2.500, a ta ocipiala kooorwa za 500zl zapierdalac :D

ktos szuka murzyna do czarnej roboty... ludzie sa jak swinie,doskonale wiedza,ze takie pieniadze nawet na rachunki nie starcza,ale uwazaja,ze daja komus zajebista prace... To chyba gorsze niz jalmuzna

Najgorsze jest to, że niektórzy zgadzają się na takie wykorzystywanie. A potem się dziwimy, ze nie da się znaleźć pracy za godne pieniądze. Jakby sie nikt nie zgadzał, to musieliby podnieść pensje...

Gość nic by nie musieli
zreszta jak ktoś ma płacić opiekunce więcej jak sam pewnie zarabia ze 2 tyś

Jak kogos nie stać na opiekunke, to oddaje do żłobka dziecko...a jak już musi mieć opiekunke, to niech nie wymaga od niej nic poza opieką nad dzieckiem. Chociaż 500 zl to nawet za samą opieke jest nic.