Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna 27

nie oswiadczyl sie po 4 latach wiec zerwalam

Polecane posty

Gość gość
Ta.. Lala chce ślubu dla bezpieczeństwa finansowego, żeby fagas nie spierdzielił. No proszę cię ogarnij się. To bezpieczeństwo dla kobiety to rodzina, taka przez duże R . Chłopczyki, którzy tego nie rozumieją nie powini mieć dziewczyn tylko fartuszek mamisi. Dziewczynom tylko marnują czas...

Gość gość
Faceci chcą seksu jako dowód miłości, kobiety pierścionka i kwita. Nie wiem jak można się ponizac przed facetem pytając czy i kiedy się oświadczy. Zenuje mnie to.

Gość gość
Ta.. Zabezpieczenie finansowe żeby fagas nie spierdzielił. No proszę ogarnij się. Lala chce tylko rodziny przez duże R. Chłopczyki nie rozumiejące tego wcale nie powinni mieć dziewczyn tylko fartuszek mamusi a dziewczynom tylko marnują czas i krzywdzą.

Czy jest tu któraś z wypowiadających się lata temu dziewczyn? taka jedna 27, u mnie było podobnie, gosialicious, Calisto itd. Jak Wam się dziewczyny ułożyło w życiu?

Gość Taka jedna 27
Wydaje mi sie, ze taka jedna 27 to ja. Co prawda wrocilismy do siebie ale nie pogodzilam sie z roba konkubiny i osttecznie i tak zerwalam. Teraz jestem w nowym zwiazku, nikt mnie do niczego nie zmusza i jestem szczesliwa. Mama j chlopak to autentycznie aniolek. Moj ex w miedzyczasie mial juz 3 dziewczyny, wydal kupe kasy i przelecial prwnie kilka dodatkowych lasek a ja zaczelam powazny zwiazek i jestem szczesliwa. W przyszlym roku kupujemy dom. Ze slubem mi sie nie spieszy ani mi na tym w tej chwili nie zalezy. Moj chlopak nie daje mi zadnych powodow zebym watpila w jego szczere zamiary (poprzedni dawal...). Nie brak slubu w poprzednim zwiazku byl problemem, tylko problem ze zobowiazaniem i uzywanie slodkich slowek zeby to zatuszowac. Teraz jestem w zdrowym zwiazku pelnym zrozumienia i milosci. Ucze sie na bledach i staram sie wnosic same pozytywne rzeczy a negatywne sprawy rozwiazywac rozmowa. Wyjatkiem jest PMS kiedy to moj chlopak pozwala mi na bycie jedza haha! Kocham go i nie chche nikogo innego a wszystkim dziewczynom ktore “nie zasluzyly” na pierscionek zycze po prostu aby nie marnowaly czasu.

Taka jedna 27 - super! Dzięki, że odpisałaś i dałaś znać, jak wyszło. Życzę Ci mnóstwo szczęścia w nowym związku.

Gość gość
U mnie było tak, że po roku chłopak kupił pierścionek, zabrał mnie do jubilera żebym sobie wybrała. Mówił o ślubie i zaręczynach, więc chcąc nie chcąc zaczęłam czekać aż to zrobi. Minęło 4 lata i nadal się nie oświadczył, a na pytanie czy planuje powiedział że nie chce zmieniać tego co jest dobre... Zerwałam z nim i dopiero zrozumiałam że nigdy by się nie oświadczył mimo codziennych zapewnień ze mnie kocha. Czasem miłość nie wystarczy. Nie minął tydzień jak zaczął spotykać się z inną dziewczyną. Bolało.