Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagoda369

Jakich kosmatykow uzywacie i czy w ogole zwracacie uwage na marke???

Polecane posty

a zapomniałam o perfumach :) Od lat CK Truth, a na codzień bardzo lubię szarą Pumę - ma cudowny świeży zapach. Aktualnie oszalałam na punkcie DKNY (te z buteleczką w kształcie jabłuszka), ale póki co nie mam na nie kasy :(

krem loreal nawilzajacy,pod oczy nivea balsam nivea wygladzajacy a na brzuch i nogi oraz posladki dodatkowo eveline ujedrniajacy peeling robie sama kawowy zel po drysznic nivea szampon i odzywka naprzemiennie pantene gliss kur raz w tyg wax dodatkowo jedwab w plynie antyperspirant meska:pnivea :D silniej dziala poprostu perfumy euphoria ck posion dior a na dzien lacosta kolorowe podklad loreal ,tusz od zawsze na przemian max factor 2000 kcal loreal lash architect,kredka loreala ,cienie roznie lubie eveline ,lakiery eveline ciekawe kolory ,dosc fajnie trzymaja,blyszczyki loreal

ale jak to meska rexona??? Przeciez pozniej dziewczyno czuc od Ciebie meskim zapachem :O :D Nie przeszkadza Ci to?

Gość ddssd
do mycia twarzy szare mydlo ,do higeny int. ziaja, kulka: garnier mineral ,zele pod prysznic roznie, do ciala oliwka, wlosy timotei, zapachy c-thru, kosmetyki roznie

ja też mam obecnie meski dezodorant. a męskich wód toaletowych używam nagminnie :D moja ulubiona to L'eau par Kenzo. herbata z cytryną po prostu... :)

Gość zaraz idę do pracy
Balsamy do ciała Vichy,żel pod prysznic ziaja albo joanna,do twarzy używam żelu i kremu la roche posay,antyprespiranty to la roche posay i vichy,podkład l'oreal,tusz do rzęs astor diva,szminka dior. szampon do włosów skrzyp polny,perfumy-kate moss Vintake i hour, moschino love love,moschino little clouds

Gość asienka22
hej.co do kosmetykow to roznie to bywa z perfum to calvin klein "euphoria"-kocham ten zapach jak i gucci "rush"-niebianski jest :) podklad to rimmel albo meybelline, maskara tak samo,cienie paleta rimmela, do wlosow to seria szamponow i odzywek nivea , a cialo zazwyczaj dove.pozdrawiam

Hmmm ogólnie jeśli chodzi o twarz to staram się używać naturalnych kosmetyków, bo mam delikatną naczynkową i cienką skórę, i tak: żel mycia twarzy i tonik Omnia Botanica (z drogerii Natura) krem hipp, babydream, oliwka hipp i żel hialuronowy, kremy AA podkład, róż, puder- mineralny żele pod prysznic kremowe palmolive- uwielbiam ten z oliwką bo pachnie śródziemnomorko:) antyperspirant AA z nowej serii (są silniejsze w działaniu niż te stare) balsamy do ciała AA, na zimę neutrogena raz w tygodniu robię peeling- w miseczce mieszam cukier kuchenny z żelem pod prysznic i się tym myję kolistymi ruchami- skóra jak u niemowlaka:D to chyba wszystko:)

Nigdy sie znikogo nie nabijam pierwsza , zawsze jestem prowokowana. A chce wiedziec z ciekawosci.

Nigdy sie znikogo nie nabijam pierwsza , zawsze jestem prowokowana. A chce wiedziec z ciekawosci.

do ddssd BOŻE KOCHANY. Szare mydło do twarzy:-o Dobrze że nie proszek Persil:-o Dziewczyno nie wolno szarego mydła stosować do twarzy. Robią go używając wodorotlenku potasu co jest szkodliwe dla cery. Nawet jeśli teraz jest ok to za kilka lat możesz zobaczyć skutek. Powoli degradujesz sobie cerę. Szarego mydła używa się do usuwania np plam z odzieży. Zastanów się czemu te plamy tak super schodzą!!!

a moje kosmetyki to: do twarzy krem oliwkowy Ziaja, puder w kulkach z Oriflame, tusz do rzęs False Lash Effect, kredka czarna, żel do mycia twarzy. do ciała: żel pod prysznic z Oriflame ale nie chce mi się sprawdzać nazwy a nie pamiętam, płyn do higieny intymnej z Ziai perfumy tylko takie a nie inne: Kenzo Flower, Euforia Calvin Klein ta w różowej buteleczce. antyperspirant z Nivea makijaż (oczy) zmywam zwilżonym wodą wacikiem + krem Nivea.

donkapatke jagoda369 tzn. że mój błąd w pisowni to była prowokacja? " Babo , napisz mi o co Ci do cholery chodzi???

jagoda369 donkapatke Z perfumów do Dawidoff jest fajny taki delikatny odświeżający" dziewczynoooo, opamietaj sie. perfumow??? Pisze sie perfum. Chodzi mi o to

w ogole nie kumam o Ci chodzi. Napisalas z bledem poprwialm Cie a Tobie dalej o cos biega :O

Gość ttttttttttttttttttt
Pytałaś o ten dezodorant Garnier. - Tak, on jest zapachowy, ale tak na prawdę to przecież tych zapachów dezodorantów w kulkach prawie nie czuć. Przynajmniej ja nie czuję. Po za tym fakt, że dezodorant jest zapachowy, uważam za ogromny atut, dlatego bo dłużej nie czuć 'brzydkiego' zapachu potu. Aplikację takiego neutralnego to chyba trzeba często ponawiać, żeby od człowieka nie było 'czuć'. Pod ubraniem absolutnie nie czuć tego, jaki masz dezodorant i nie kłóci się z perfumami.

krem do twarzy-niebieska ziaja balsamy i masla-ziaja czekoladowe,waniliowe i oliwkowe dezodorant-nivea double effect szampon-seria naturia,svr z apteki,revalid z apteki perfumy-nina ricci-nina,JLO-live,moschino-fanny,naomi campbell-seductive elixir tusze-loreal-telescopic,max factor-masterpiece pomadki,blyszczyki-loreal pudry-loreal korektor-golden rose,gosh cienie-gosh,inglot,ruby rose

Gość nouba 75
skad macie na to wszystko pieniadze?

Gość to prawda ..
maja kase od mezulkow i mamusiek..

Gość nunino
jak to skad kradniemy:o

"nouba 75 - skad macie na to wszystko pieniadze?" wyrywamy staruszkom torebki w parkach ciemną porą... co za pytanie skąd mamy. zarabiamy :/

krem do twarzy- nivea balsam do ciała-garnier ten brązujący żel pod prysznic- różnie to bywa, zwykle za każdym razem kupuję inny, zwykle wybieram po zapachu czy mi się podoba szampon-garnier podkład-maybeline super stay (nie chce mi sie spr jak się pisze) tusz-oriflame taki fioletowy z silikonową szczoteczką (super rozdziela rzęsy) cienie-avon, oriflame, rimel błyszczyk-to różnie bywa avon, rimel, l'oreal to zależy jaki mi się akurat spodoba lakier do paznokci-avon płyn do demakijażu-AA tonik-clean&clear taki fioletowy(jest super na te wszystkie zaskórniki itp) antyperspirant-rexona różowa perfum aktualnie nie używam bo w ciąży wszystkie mnie drażnią Ogólnie na markę nie zwracam uwagi, kupuję to co mi pasuje lub to co przetestowałam i mi odpowiada.