Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagoda369

Jakich kosmatykow uzywacie i czy w ogole zwracacie uwage na marke???

Polecane posty

ja najbardziej lubię kosmetyki Ziaja - wszystkie pięknie pachną i są bardzo wydajne

Gość lalalalalanananaa
jeśli chodzi o kosmetyki do twarzy to zdecydowanie nivea(Q 10,zwykły nivea,tonik różowy),do ciała balsamy z żółtej serii ujędrniające garnier,krem do rak najlepszy z tych tanszych 4 pory roku,najlepszy jest cytrynowy,płyny do kąpieli-ziaja,szampon tylko schauma Q 10,kosmetyki:tusz do rzęs maybelline collosal volume jest super :P ,korektor z maybelline super kryje nie pamietam nazwy:D:D,podkład z Astor air mousse,:) coś jeszcze chcecie wiedzieć ??:D

Gość lalalalalanananaa
aaa i polecam antyperspiranty rexona,sa naprawde dobre,pilingi z dax cosmetics te w saszetkach do cery mieszanej i tłustej po prostu rewelacja!używam mimo,że mam skóre suchą sprawdza sie super.

Gość ttttttttttttttttttt
O ja też uwielbiam krem NIVEA w puszce! U mnie sprzedają go też i w tubkach, takich jak od pasty do zębów. :D

Ja uzywalam rexony ale wydaje mi sie , ze przestala dzialac :O i juz nie chroni tak jak kiedys albo moze mja skora sie tak do niej przywyczaila . Ja jak uzywam perfum to wybieram antypersp bezzapachowe a tak na codzien to nivea ale juz go wiecej nie kupie bo tez sie nie sprawdza. Jakich uzuywacie ? Slyszalam , ze w aptekach sa dobre antypersp.

Gość ttttttttttttttttttt
Wypróbuj GARNIER MINERAL w kulce z fioletowym logo ACTIVE DRY. Długo trzyma! Rozpoznasz go po fioletowo-zielonej nakrętce, która jest u dołu (tj. kulka jest nie u góry jak w większości dezodorantów, tylko jak w Sanexach u dołu - on stoi na nakrętce). Bardzo polecam!

Ja stosuje kosmetyki do twarzy z Iwostin, a tak po za tym to Garnier, albo Avon, aha i Lirene bardzo lubię

Ja używam CLiNIQUE kremy i balsamy... Zaś cienie do powiek kredki tusze do rzęs podkłady pudry itp L'oreal ale to dlatego że moja teściowe mieszka we francji i jak przyjeżdża do pl na wakacje to przywozi mi to wszystko w ilościach hurtowych. Ale w wakacje nie używam pudrów podkładów itp tylko troszke cieni i tuszu. A o perfumy na lato to lubie zapachy z zieloną herbatą są świetne na lato bo są delikatne. A i do kąpieli wlewam troszke oliwki dla dzieci bambino ale to teraz jak w ciąży jestem żeby skóra sią nawilżyła.

perfumy dolce i gabana błękitna laguna Pięknie pachną delikatne ale maja pazur są cudowne i tzrymają się niesamowicie długo.

Gość katiuszkaaaa
ktos pytal wyzej - dla mnie max factor masterpiece max to tusz numer jeden, pogrubia i wydluza, a najwazniejsze nie ma grudek i sie nie osypuje wogole...i szczoteczka super...dawniej uzywalam 2000calorie ale teraz ten wole, tylko proponuje kupic zamkniety, bo ja zawsze kupowalam w drogeriach typu rosmann bo byly fajne promocje a tam ludzie to otwieraja....ostatnio wzielam w sephorze i sie zdziwilam ale byl naprawde mniej gesty (chociaz max factor ma geste tusze) i dluzej mi wytrzymuje - bo byl zaklejony przed wsibskimi ludzmi :P wiec na przyszlosc ja kupuje w sephorze albo douglasie

donkapatke Z perfumów do Dawidoff jest fajny taki delikatny odświeżający" dziewczynoooo, opamietaj sie. perfumow??? Pisze sie perfum. :)

No to i ja coś skrobnę. Odrosty i przycinanie końcówk regularnie, w miarę potrzeb. Do dosmetyczki na hennę raz w miesiącu, na oczyszczanie twarzy wiosna i jesienią. To mi wystarcza. Szmpon i odżywka L'oreal - te czerowne.Okazały się najlepsze dla moich włosów. Balsam - La Roche i Garnier (biało-niebieski, choć ten żółty też jest super) Żel pod prysznic -Dove (po tym nowym skóra jest na prawdę miękka) Kremy Polski firm - Soraya, Lirene, ostatnio Ziaja (bardzo fajny) Jeśłi chodzi o makijarz, to latem nakładam na twarz trochę pudru transparentnego Rimmel Stay Matte, bo mi sie skóra błyszczy. Cienie Inglot lub Rimmel. Tusz z Max Faktor (pogrubiający). Aaa i peeling w saszetce z Perfekty - super jest!

Gość młoda mamuśka1986
A co to są KOSMATYKI? :D

Gość młoda mamuśka1986
''dziewczynoooo, opamietaj sie. perfumow??? Pisze sie perfum. '' Kobieto opanuj sie sama pytasz o jakieś 'kosmAtyki' a pozniej wytykasz innym błedy, aha i o literówce chyba nie ma mowy bo dwa razy napisałas przez 'A' :P

do makijarzu to: BOURJOIS,LOREAL,RIMMEL,POWDERAZZI,HYPNOSE DRAMA do kapieli to nivea:) .Loreal(szampony i odzywki),TRESemme. balsamy nivea,piling do twarzy clen&clear i antyperspirant rexona:D perfumy:Dolce Gabbana: LA ROUE DE LA FORTUNE i L'IMPERATRICE obecnie,a to roznie bywa,bo lubie szukac ciagle nowych zapachow:)

"Ja uzywalam rexony ale wydaje mi sie , ze przestala dzialac i juz nie chroni tak jak kiedys albo moze mja skora sie tak do niej przywyczaila ." mozliwe:) sa tez rozne rexony.ja uzywam takiej rozowej Crystal i jest niezla.A wczesniej uzywalam nivea o zapchu trawy cytrynowej ale nie widze juz tutaj(mieszkam w UK)tego dezodorantu.

Gość tez mama maluszka
Jakie polecanie pudry, podkłady do cery mieszanej? Pytam bo wiecznie mam problem żeby dobry dobrać, testowałam już bardzo dużo i nigdy nie byłam zadowolona.

Gość OIka11305
Niebieski krem z Ziai do twarzy, fluid maybelline super silky(codziennie:/) tak się przyzwyczaiłam, chociaż nie mam złej cery.Tusz do rzęs z Rimmela, kredkę do oczu z amon coś tam, i pomadkę bezbarwną z niva. A z balsamów to różnie, przeważnie z garniera. I mleczko do demakijażu z garniera:)

Gość makijaż!!!!
a nie makijarz ciemne masy :-o

krem na dzien - silnie nawilzajacy-la roche posay przeciwzmarszczkowy nivea na noc do ciala, co pod reka, ostatnio krem z aloeasu cienie ,roz i tusz - mac, (nie wiem czy mamy ta firme w Polsce) puder brazujacy - estee lauder w oglole nie nosze podkladu, co do cwiczen i zabiegow kosmetycznych, to planuje cos..ale dopiero po porodzie,

Gość pytająca mamusia
6 weidera już miałam robić wczesna wiosną i do dzisiaj się za to zabieram i dupa. Musze dostac kopa w tyłek to zacznę i dieta niby jest ale jej nie ma jak mam zachciankę :( mam alergiczną cerę i mogę używać jedynie kremu nawilżającego femi - mus egzotyczny, żałuję bo drogi jak cholera i mało wydajny pod prysznicem standardowo peeling kawowy :PJohnson's balsam brązujący :P perfumy hmm... lubię żółtą pumę, kończy mi się, uwielbiałam chanel ale za cholerę nie pamiętam jak się nazywała ta edycja, taki rózowy był, mój mi kupił jakis czas temu perfum, bez firmowy ale bardzo ładny zapach :P nivea w sztyfcie pod pachy :) schauma odbudowa i pielęgnacja do włosów teraz mam akurat to w łazience, ale kupuje różne formy zależy co mi podpasuje no i jak nie natapiruje lekko włosów i nie polakieruje to nie wsiądę do autobusu, chyba, że mam kitka :) puder w kamieniu Vipera brązujący, tani a fajny odpowiednik Ziemi Egiptu :P Podkładów nie uzywam kredki do oczów używam bez firmowe tusz do rzęs L'oreal czy jak to sie pisze :) dwuskładnikowy więcej nie pamiętam, amen :)

Gość tutytutitytu
monia...zauwaz ,ze jagoda juz urodfzila:D

ja z pielęgnacyjnych do twarzy bardzo lubie serię Normaderm Vichy - jedyna, która w widoczny sposób radzi sobie z niedoskonałościami. Raz w tygodniu staram się nałożyć na twarz maseczkę rozgrzewająco-oczyszczającą (teraz kupiłam z Perfecty, ale rewelacji nie ma). Do ciała najbardziej lubię balsamy Dove - ich zapach przypomina mi o bardzo przyjemnym okresie mojego życia :) Kolorowe kosmetyki to moja wielka słabość :) Lubię makijaże, lubię pobawić się tymi wszystkimi kolorami i nr 1 napewno jest Inglot - jego kolorowe cienie są niesamowite. Warto wspomnieć, że produkowane w tej samej fabryce co MAC :)

a aktualnie szukam jakiegoś dobrego kremu pod oczy, który poradzi sobie ze zmarszczkami mimicznymi i dobrze nawilży tą okolicę.