Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pochwalcie sie co

co robicie dzisiaj na obiad?

Polecane posty

Gość pochwalcie sie co

Ja bede miala pierogi z miesem i skwarkami :) Mniam :) Mialam robic cos ze schabu ale jakos naszla mnie ochota na pierogi ;)

jakiś makaron. mialam ochote na carbonare, wiec moze to :) ewentualnie jakaś lazania na lekko...

Gość waselina
ziemniaczki z koperkiem,mizeria,jajko sadzone:) wątróbka drobiowa dla męża i syna

pieczona-duszona szynka z ziemniakami mlodymi, koperkiem i sałatą może plus grzybowa, bo trochę jeszcze zostało

Dzisaj na obiad: pieczony dorsz + fasola szparagowa z masłem i bułką tartą + frytki - już jestem głodna:))

Gość tryku
zupa z kapusty pekińskiej, do tego kotlecik drobiowy lub udko pieczone z kurczaka (do wyboru)+jakaś sałatka

Gość oto mój dzisiejszy obiad
karkówka pieczona z pieczarkami

Gość piwko zimne i ciepla gorzałka
dzisiaj smażone ziemniaczki (nie wiem czy użyję smalcu, oleju czy oliwy) do tego szczypiorek świeży z własnej hodowli, koperek mrożony z tamtego roku i rzeżucha sadzona na wacie niczym na parapecie). lasanii nie zrobię anie sera zapiekanego w wieprzowince mielonej, bo po prostu dzisiaj świeżego mięska z rzeźni nie ma a ubojnia zamknięta, bo sanepid wparował . . . owoce morza w pomidorach z puszki zrobi się jutro i posypie parmezanem i zieleniną świeżą (natką pietruszki). pieprz i sól do smaku!

Gość pochwalcie sie co
Pyszności :) Ja już wcinam drugą porcję pierogów :p

Gość martuuulka
Wlasnie czytam i nie wiem co zrobic :) mam swoje pierogi ruskie zamrożone ,wiec chyba to bedzie ,poleje skwarkami i juz.Nie chce mi sie z poniedziałku stac przy garach...

Gość u mnie
carbonara i no jutro robie galabki z pieczarkami ryzem i mielonym ale dop na jutro

Gość Tonietabajka
Ja miałam dzisiaj frytki, które moja mama wstawiła do piekarnika.

Gość propozycja!
odsmazane kozie bobki polecam!!!!!!!!!danie szybkie tanie i co najwazniejsze zdrowe!

Duża porcja lodów orzechowych, na to 1/2 kg truskawek i jeszcze zimna bita śmietana. Pyszne.

Gość pochwalcie sie co
Ja dzisiaj na szybko schabowe z ziemniakami i 3 rodzaje surówek :)

Gość alpro soya
Polecam produkty marki alpro soya, swientnie urozmaicaja codzienna diete! Zapraszam na strone alprosoya.pl

ja mam zamiar na szybko wykorzystac resztki z lodowki ... chyba zrobie taka zupe rybna - cebula, marchewka, woda i ryba :D no i ma sie rozumiec przyprawy ;) a dla zageszczenia resztka brukwi z pietruszka zrobiona a la tluczone ziemniaki ... a do tego salata z avocado. i sie najemy, a resztki nie zmarnuja ;)