Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwona aksamitka

O czym myśli mężczyzna patrząc na kobiecy tyłek?

Polecane posty

Gość czerwona aksamitka

np taki w obcisłych dżinsach, na ulicy

Gość najdziwniejszy
czy mocny klaps tak samo spodobalby sie jej jak mi :classic_cool:

Gość czerwona aksamitka
o czym jeszcze? np idzie przed wami dziewczyna z posladkami,a wy drepczecie z żoną i patrząc na tył dziewczyny o czym myślicie?

Gość o matko z corka
diabel ;) hahah uwielbiam te dociekliwe pytania....

Gość czerwona aksamitka
właśnie, o takie odpowiedzi, jakiej udzielił dobry doradca mi chodzi, takie szczegółowe :)

>> właśnie, o takie odpowiedzi, jakiej udzielił dobry doradca mi chodzi, takie szczegółowe To po chooj pytasz skoro oczekujesz konkretnej odpowiedzi? :o

Gość najdziwniejszy
a rozumiem, autorka lubi krecic dupa przed znudzonymi podtatusialowatymi facetami w skarpetach i sandalach spacerujacych z zonami i ma satysfakcje, gdy patrza na jej opiete dupsko, gdy zona nie patrzy :D

Gość czerwona aksamitka
Leviatan: co oceniasz najwyżej?

Gość tresyt
mysli o tym czy jego czlonek jest juz w stanie wzwodu

Ja w takich sytuacjach JUŻ nie myślę - następuje u mnie zahamowanie logicznych procesów myślowych. A co robię???;) - pilnuję się, żeby moja towarzyszka nie zauwazyła mojego uduchowionego (czytaj cielęcego) spojrzenia w wiadomym kierunku. To "pilnowanie się" nie wynika jednak z sygnałów płynących z mózgu..., a raczej z sygnałów wysyłanych przez rdzeń kręgowy, praprzodek naszego mózgu. Ten działa niezawodnie bo odpowiedzialny jet min. za instynkt samozachowawczy. I tylko dzięki tak banalnemu procesowi skojarzeń, żyję do dziś i mam sie dobrze. Odpowiadając jednak na zasadnicze pytanie tego tematu, określę te "myśli" jako błogie marzenia, że takie widoki będzie mozna w raju kontemplować( i nie tylko) ze spokojem, bez nadzoru, w którym to raju, bez wątpienia kiedyś się znajdę!!!:PP Pozdrówka dla autorki:*

Gość KarolajnaSuperStar
o posladkach :D

"mysli o tym czy jego czlonek jest juz w stanie wzwodu " To musisz się nad tym zastanawiać? Nie czujesz tego jednoznacznie? :p

Gość tresyt
To musisz się nad tym zastanawiać? Nie czujesz tego jednoznacznie? mysle o tym co zrobic zeby nie miec wzwodu .

Gość a moze zacznij sie z nim pukac
banda idiotow i kretynow ktorzy napawaja mnie obrzydzeniem. Kurva same popaprance, widac ze nie maja gdzie pykyac i stad te zalosne komenty. Szok ze tylu pojebanych wkladakow jest:O To jakies chore dla mnie jest ze taki kurwa jden z drugi nie moze sie zachowywac normalnie tylko myslec caly czas gdzie dzyndzla wetknac:O Szok, kurwa pogonic tych obrzydlakow odrazu.

Gość Upraszczając
myśli o tym co zawsze - o roochaniu :classic_cool:

Gość amelka13579
Nie wystarczająca długośc ? Wejdz na dyskrecja.pl

Gość transylvania_avenue
zazwyczaj mysle, ze zjadlbym arbuza.

Gość jakbyja
O czym ja mysle ? Jezeli przypadkiem napatoczy sie jakis obcy tylek (damski ofc), to zawsze wtedy mysle o posladkach swojej kobiety :) Jakie sa piekne. Zawsze jak widze "obce" pupy - porownuje, jak bardzo im brakuje do idealu jaki ma moja kobieta :)

Gość gość
Ja to wtedy myślę jak to zapakować mojego freda w te piękne pośladki lubię ściskać przepiękny tyłeczek