Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tez mloda mama lat 20pare

czy mogę podgrzać dziecku obiadek zrobiony 2h wcześniej?

Polecane posty

córka była bardzo zmęczona, marudziła, wierciła się, odwracała, więc położyłam ją spać, zjadła bardzo mało obiadku, właściwie chyba z 1/3. jak się obudzi będzie na pewno głodna, a do podwieczorku daleko, czy mogę podać jej to, co przygotowałam 2h wcześniej? nic jej nie będzie? robicie tak czasem? tylko proszę, bez wyzwisk i wyśmiewania, bo jestem młodą, niedoświadczoną mamą, nie chcę, by córce coś zaszkodziło, właściwie nigdy tak nie robiłam, dlatego pytam...

Mozesz nic jej sie nie stanie. Ja dawalm z porzedniego dnia sloiczek albo gotowalam na 3 dni i syn zdrow jak ryba.

Jak stało w lodówce to jasne że tak :) Ale jak w taką pogodę zostawiłam poprostu na stole to bym nie dała.

tak, tylko ja to zostawiłam w podgrzewaczu, bo było ciepłe i zakryłam przykrywką. stało 2h w kuchni, ale nie w lodówce:) może wyolbrzymiam, ale nie chcę ganiać po szpitalach jak się córka zatruje, bo jest ciepło...wąchałam to, ale nie skisło i jest niby ok

majówko, nie wstawiłam do lodówki, bo było jeszcze ciepłe no i poszłam usypiać córkę, bo strasznie marudziłam, ale przykryłam to i nie widzę oznak zepsucia przez 2h.

marudziła* :)

jagoda dzięki, mam nadzieję, że nic jej nie będzie. moja zupa z pierwszego dania też stoi na kuchni i jest dobra, więc sądzę, że chyba jej obiadek też się nie zepsuł.