Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ze mna jest nie tak

Wraz z wyjsciem slonca, moj facet zaczal sie ogladac za innymi kobietami

Polecane posty

Wszedzie mini, kuse topy, szpilki....czuje sie brzydsza od innych kobiet:( Czy kazdy facet tak robi?

Gość aha i achh
To ty wraz z wyjsciem ksieżyca przygruchaj sobie jakiegos przystojnego wampirka. :)

Gość kei_bak
tak 1. załóż mini, kusy top i szpilki. 2. enjoy

a jak nie lubie szpilek? A nawet jak naloze to i tak bedzie sie ogladal np za brunetka ,ja jestem blondynka

Czy kazdy facet tak robi?" czy każda z was ma takie niskie poczucie wartości estetycznej ? :D

aha czyli jak moj facet oglada sie za inna, to mam sie cieszyc albo udawac ze mniue to nie boli? Regres nie wymadrzaj sie tak!

Skoro sie oglada, to znaczy ze ma ochote na inna

Gość biseksualistka18
my z moim facetem ogladamy sie razem za innym kobitkami : ) a poza tym. to fakt- są kobiety ktore przyciagają wzrok mężczyzn ale to jest tak, (jesli oczywiscie twoj partner cie kocha), ze facet sie oglada za innymi ale To przeciez Ciebi moze dotykac i na Ciebie patrzec w ubraniach :) Trzeba sie przyzwyczaic bo im bardziej facetowi bedzie sie to i tamto wurzucalo to bedzie sie czul jak uwiazany na smyczy. Mozesz takze sama sie ubierac seksownie, pokazac wiecej ciala itd. Ale jesli naprawde tego chcesz. Facet patrzy na piersi innej kobiety ale wie ze sa "swoje- Twoje" i twoje moze calowac, .... i inne przyjemne rzeczy: ) a na te tylko patrzy. Trzeba sie z tym pogodzic : ) Ja razem z mym Ukochanym czasem spojrzymy na jakas ladna kobiete jesli jest godna uwagi, ale z pewnoscia jestm wyjatkiem : ) Jesli sama tego chcesz- zacznij ubierac sie seksownie, ale wowoczas moze zaistniec taka sytuacja, ze to On bedzie zazdrosny bo za Toba beda sie ogladac inni faceci : D pozdrawiam : )))

kazdy facet oglada sie za kobietami atrakcyjnymi, ocknij sie kobieto i wiecej wiary w siebie!!! Kobiety rowniez patrza na mezczyzn i???? Czy to cos strasznego dla ciebie? A moze on oglada sie i slini?

Gość biseksualistka18
dokladnie- wiecej WIARY W SIEBIE : )

Gość kei_bak
uwaga drobny problem "logistyczny". nawet jeśli ubierzesz się najseksowniej w świecie on nie ma możliwości patrzeć na Ciebie idąc obok. siłą rzeczy musi patrzeć na inne.

Gość hahahahhahahahahahaihahahaiiha
Mnie tez to meczylo i wkooooooorwialo starsznie, przyznam szczerze, no ale takie sa uroki lata :P Ja postanowilam zabrac sie za siebie, bylam u fryzjera zrobilam ladna fryzurke, pochodzilam kilka razy na solarium, chociaz za nim nie przepadam, ale w pracy sie nie opale, a do urlopu jeszcze sporo czasu, oczywiscie pazurki tez zrobione, brwi i czyszczenie twarzy u kosmetyczki.Wygladam o niebo lepiej, zaczelam nosic sukienki i teraz on sie wkurza jak gdzies wychodzimy bo sie kazdy facet oglada.Zrozumialam, ze nie docenialam siebie, czulam sie brzydsza, teraz tak nie mysle, jestem piekna kobieta, wystarczy dobrze o siebie zadbac ;)

aha czyli jak moj facet oglada sie za inna, to mam sie cieszyc albo udawac ze mniue to nie boli? " czy ty myślisz w ogóle ? Boli cie ? to mu powiedz o tym Nie cieszy cie to ? ( a może powinno , bo wtedy masz pewnosć ze masz zdrowego i normalnego faceta) to mu też o tym powiedz :)

regres nie masz pojecia o tym co piszesz wiec nie dyskutuje z toba

Jak szedłem z moją to tego nie robiłem,mimo że mnie kusiło,ale wiem że mojej byłej sprawiało by to przykrość a tym samym sam bym się źle czuł.

Gość biseksualistka18
a mozesz chcesz sie spotkac ze mna? albo na maly trojakacik z moim facetem? od razu humor ci sie poprawi, autorko :)

obejrzał się raz, ale jak ja się patrxzyłam na każde ciacho na ulicy to mu przeszło :) nie robiłam awantur ani nic, tylko mówiłam, jeeezu jaki facettt mr ale ciało, jaka super koszulka ale pupcia itp ;p

Gość hahahahhahahahahahaihahahaiiha
Aha z tymi spilkami to wcale nie musi byc wysoki obcach ja tez za nimi nie przepadam, nosze ladne ale nizsze, zebym mogla normalnie chodzic.Poza tym od kiedy uwierzylam w siebie i przestalam sie zloscic kiedy sie oglada, przestal ogladac sie tak jak wczesniej:D Nawet spuszcza wzrok jak przechodzi jakas lalunia:D:D Za to jest zly kiedy jak zerkne na kogos bo wczesniej rzadko mi sie zdarzalo :D:D:D Wiec moja rada, tak jak innych tutaj, wiecej wiary w siebie, to naprawde pomoga jak widac na moim przykladzie:)

Gość biseksualistka18
ja robie ": )" a nie ":)" i nie podszywaj się za mnie : p. trójkąt juz był : P : P a odnosnie tematu to chyba myslisz ze jestes brzydka czy co? uwierz w sibie? skoro Cie wybral to ty jestes dl aniego naj : )

regres nie masz pojecia o tym co piszesz wiec nie dyskutuje z toba" skoro tam mówisz :D ale wiem przynajmniej że twój facet ma niezłą histeryczkę ;)

Gość biseksualistka18
dodam, ze czworokat i pieciokat tez juz byl, potem tydzien chodzic normalnie nie moglam :)

Gość biseksualistka18
tak dziesieciokąt tez byl i murzynskie pały : P haha. chodzic nie moglam bo nie mam nog : ) widzę ze problem naszej kolezanki Cie nie interesuje ?

Gość biseksualistka18
Regres- bez przesady. To kazda kobieta to histeryczka na to wychodzi : ) kobiety tak mają. Zawsze wszedzie widza konkurencję.

regres nie masz pojecia o tym co piszesz wiec nie dyskutuje z toba" skoro tam mówisz ale wiem przynajmniej że twój facet ma niezłą histeryczkę :-) :-) :-)

Gość O NIEEEEEEEEEEEE
Proszę was powiedzcie mi co ja mam robić. Jestem chorobliwe zazdrosna o swojego faceta a wiecie co ja przeżywam jak się za jakąś oglądnie popatrzy?????????????:(:(:(:( ja nie wiem co ma robić!!!!!!!!!:( nie moge tak już życ

Gość fundusz emerytalny
Nie jest to prawdziwa miłość po prostu! On jest typem rozpłodowca i nie jest monogamiczny! Zapewne nie jesteście w związku małżeńskim i nie macie urodzonego potomstwa . . .

Gość biseksualistka18
Regres, a ty chcialbys mnie przeleciec? bo moj facet nie ma nic przeciwko, codziennie wiczorem oglada jak rucha mnie jakis facet, to tak zamiast filmu :)