Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Claudiee 23 lata

To straszne! Mój brat jest w więzieniu już 6 m-cy... :(

Polecane posty

Gość Claudiee 23 lata

Marcin ma 22 lata, dotąd był niekarany... Rok temu dostał 5 lat za gwałt... Ta laska miała 14 lat (to dodatkowo pogarsza sprawę ).. Podczas ostatniego widzenia z mamą ponoć strasznie płakał i prosił, byśmy go wyciągnęli... Podobni współwięźniowie źle go traktują ... :( Podobno każą mu robić jakieś straszne, upokarzające rzeczy.. :( :( Skóra mi cierpnie na samą myśl, co tam się dzieje.. To nie prowokacja- Marcin, trzymaj się, Klaudia ....❤️ ❤️

zgwałcił to ma :) co my mamy ci napisać? że mu wspólczujemy? p.s własnie jest młodym mięskiem dla współlokatorów- weteranów he he

Gość Claudiee 23 lata
Współżył, oboje byli pijani, ale po fakcie lala wytrzeźwiała i uznała, że jednak to był gwałt :( :( :(

Gość dobrze mu tak jak zgwałcił!
jak za gwałt to dobrze mu, wg mnie gwałt jest czymś strasznym... nigdy nie chciałabym tego doświadczyć... gdyby siedzial za kradzież to co innego. mi go nie szkoda...

Gość Claudiee 23 lata
To jest wersja PRAWDY - a ta- jest jedna. Tak było. Puszczalska lala po fakcie stwierdziła, że jednak dzień wcześniej za dużo wypiła na dyskotece i czuje się zgwałcona :( :( Dodam, ze nie doszło do rozdziewiczenia- wielce poszkodowana ,,dama" miała już kilku dyskotekowych partnerów...

Gość badaczkasnów
oj tam wala go tylko w anusa , jak wyjdzie odechce mu sie wszystkiego :classic_cool:

Gość Claudiee 23 lata
na dodatek zabił matkę tej dziewczyny i za to dostał 25 lat, ale to przecież było w afekcie i to matka go napadła

Gość bxghhbxcbsfs
Może było tak jak twój brat twierdzi, ale mimo to on nie jest bez winy. Niestety. Trzeba wiedzieć z kim się zadajesz, bo później wychodzą różne historie na 5 lat...

Gość Claudiee 23 lata
Jej ,,wielce zatroskana" mamuśka" przychodziła ,,dogadać się po dobroci"-,, dwa tysiące i nie zgłaszamy ". Nie zgodziliśmy się, była sprawa, wyrok, nic nie pomogły prośby, tłumaczenia i błagania...

Gość daj wam czas na
skoro tyle o niej wiecie to i wiedzieliście,że jest nieletnia.I już samo to oznacza,że jest nie do ruszenia-nie ważne czy chce czy nie.To twój dorosły brat powinien myśleć co robi i jakie czekają go konsekwencje za współżycie z nieletnią.

Gość postaw się na moim miejscu
jak on sie tak spija, że aż gwałci, to dobrze, że siedzi. Chorobę alkoholową sobie odroczył:)

z punktu widzenia naszego prawa nie wazne czy to byl gwalt czy nie - wspolzycie z 24latka jest karane (nie ma znaczeniaa czy z jej pozwoleniem czy nie) wiec na pewno latwo go z tamtad nie wyciagniecie w wiezieniach najgozej traktuja pedofili i gwalcicieli moze sprobujcie go przeniesc gdzies indziej?? poradzcie sie jakiegos adwokata

Gość Claudiee 23 lata
Podobno Marcin przeżywa teraz katusze... :( :( Podczas widzenia z Mamą bardzo płakał... Mówił, że każą mu robić STRASZNE RZECZY... Trzymaj się, brat .... Jestem z Tobą... :*

Gość bxghhbxcbsfs
On i tak tego nie przeczyta...

Gość asaddad
nom fakt gwalcicieli i pdeofili juz wiedza z kim wsadzic zeby chcociaz jedna strona miala przyjemnie :D

Gość jak ona nieletnia
i "puszczalska" to trzeba było iśc na ugode, dać 2 tys jak matka chciała i miałby brat spokój... Mógł mysleć zanim działał, wiedział że dziewczyna nieletnia. Teraz nie wiadomo czy był to gwałt czy sama chciała, była pijana itp a potem niesłusznie oskarżyła,,,, Zwłaszcza jak czuł, ze niesłusznie go oskarża, że to nie był gwałt to mógł iśc na ugodę... Ile dostał lat???

Gość Claudiee 23 lata
Rodzice robią wszystko, by go przenieśli... Nie wiem dokładnie, co, bo nie mieszkam na co dzień w rodzinnym mieście...

Gość bxghhbxcbsfs
No napisała, że 5 lat.

Gość jfnsj
Współżycie z nieletnią zawsze jest traktowane jako gwałt. Nie zależnie czy stosunek został odbyty za zgodą czy nie.

Gość bumubmijsdhd
ale w sumie to tylko wspolczuc chlopak sobie na imprezie zaruchal dziwke a jej akurat jego chcialo sie zglaszac za gwalt ,chociaz miala juz pewnie z 20

Gość Szpak..
Ja odwalilem 3,6roku i niejst zle a wdupaka jak to robia delikatnie jest nawet b.przyjemnie, zrobia mu lache codzien i kochany bedzie wiedzial ze zyje a ja zatym tesknie teraz

Gość bxghhbxcbsfs
OMG :O

Gość jak ona nieletnia
w każdym więzieniu, nieważne gdzie go przeniosą gwałcicieli traktuje sie tak samo, i tak inni bedą się na nim wyżywać, tego nie uniknie, chyba że maiłby 1 osobową cele co nierealne jest

Gość Claudiee 23 lata
Jak myślicie, czy oni mu każą.... :( Nawet boję się tego napisać.....

Gość jak ona nieletnia
słyszałam, czytałam gdzies że gwałcicieli współwięźniowie też gwałcą, by zobaczył jak to jest....

Gość jfnsj
Ale tak swoją drogą, to możliwe, że stosunek nie został odbyty za zgodą tej dziewczyny. Skoro napisałaś, że miała już wielu partnerów seksualnych to dlaczego podała jedynie twojego brata? Poza tym nie wiem czy to jest prawda, ponieważ skoro ta dziewczyna była pod wpływem alkoholu, to dziwne, że wytoczono proces... W takim wypadku toczy się postępowanie również przeciwko niej (sprawa o demoralizację) Lecz jeżeli to jest prawda co piszesz to mimo wszystko świadczy to na niekorzyść twojego brata, ponieważ jeżeli dziewczyna i jej rodzina byli w stanie narazić przez proces siebie, to jak najbardziej została je wyrządzona krzywda.

Gość Claudiee 23 lata
ja też tak słyszalam ... :(

Gość Claudiee 23 lata
Studiuję w innym mieście, nie wiem, co było w zeznaniach brata, tej laski, co było w akcie oskarżenia i w sentencji wyroku... Wiem tylko, czym się zakończyła ta cholerna sprawa... :( :( :( Źle, bardzo źle...