Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Claudiee 23 lata

To straszne! Mój brat jest w więzieniu już 6 m-cy... :(

Polecane posty

Gość Luziowy punk
dobrze ze siedzi no pewnie ze nic nie usprawiedliwia go apropo teraz to trzeba bylo by sie pytac o dowod tozsamosci by wiedziec z kim ma sie doczynienia ale jej i rodzicom bymkolo d**y rowniez narobila ot Sądząc po patologii, to oni się tam wszyscy znają i nie musiał prosić o dowód, bo doskonale wiedział ile ona ma lat. Liczył, że jak uprawiała seks z innymi i jest pijana, to też skorzysta.

Gość dobrze ze siedzi
zreszta takie jest prawo zakaz wspolzycia do 15 lat ale tak samo jak uziemili rodzice tej panienki ktora byzkala sie na prawo i lewo w wieku 12 czy nawet 11 lat brala narkotyki a rodzina taka pozadna :O nauczycielka babcia mama rowniez oj biedactwo :O no i coreczke znalezli napier**** no i o gwalt posadzili (choc nim nie bylo ) ale prawo jest prawem poszedl do kicia na kilka lat ;) jej nic nie zrobili ani kuratora nie otrzymala (choc ba ! cale miastko wiedzialo co ona wyrabia ) :D smiech na sali powinni zaraz kuratora badz do poprawaczaka wsadzic 🖐️

Gość dorosły facet wie,ze seks
z 14latka to pedofilia i ze to jest karalne. Wiec swiadomie trafil do wiezienia. A chyba sobie mogl tez wyobrazic, na czym polega wiezienie. Chyba, zeby mu udowodnili niepoczytalnosc czy niedorozwój umysłowy. Takie jest prawo i tyle.

Gość dobrze ze siedzi
Coco de Bata takze chlopaki zanim umoczycie pytajcie o dowod osobisty...bo takie akcje to juz nie pierwszy raz sie zdarzaja.Mlode nieletnie dzi**i tak zarabiaja niezla kaske. a to popieram w 100 % :D jaki to piekny biznes rodzinny jeszcze :D albo oskarze cie o gwalt albo placisz :D:D swiat zszedl na psy :O

Gość jfnsj
jaki rodzic wiedzac niby ze cora zostala zgwalcona poszedl by i zadal zaplaty ?????? ZADEN ! Oczywiście, że mogliby oczekiwać zapłaty w takim przypadku. Jest mnóstwo powodów. 1. Rodzice nie wierzą własnemu dziecku 2. Rodzice nie interesują się szczególnie dobrem dziecka, i chcą się wzbogacić na nieszczęściu. 3. Nie chcą przechodzić nieprzyjemności jakie się wiążą z procesem 4. W takim przypadku kiedy córka była pod wpływem alkoholu, to proces się toczy również przeciwko nim. Jak juz wspominałam jest to sprawa o demoralizację, oraz rodzice mogą zostać pozbawieni praw rodzicielskich. Wprawdzie ta cała dyskusja jest chyba pozbawiona sensu. Jest oczywiste, że jest winny. Wpływa na to wiele czynników. Nawet jeżeli jakimś cudem byłoby inaczej, to i tak już nic się nie zmieni. A więc autorko! Zamiast marnować tyle czasu na kafe, lepiej zajmij się pakowaniem bratu hurtowej ilości wazeliny

Gość Opowiem Ci moją Historie...
Ja tez wygladałam na duzo starsza... tylko ze ja tylko szlam do kolezanki ... nie bylam wyzywajaco ubrana ... nie bylam pijana i nie bylam na imprezie ... a jednak tak sie stało :( dlugo obwinialam za to wszystkich facetow na swiecie ... mialam do nich obrzydzenie ... dopiero po latach mi przeszlo ... ale strach dalej jest ... Pozniej sie dowiedzialam ze ten czlowiek ledwo co wyszedl z wiezienia ... siedzial wlasnie za taki sam czyn ... wyszedl zgwalcil mnie ... tamtej poprzedniej grozil siekiera tylko ktos jej pomogl ... Zrobil cos odsiedzial i nic go to nie nauczylo. I wiem ze przesiedzial cale swoje zycie i tam jest jego dom... nie ma poco wracac na wolnosc... bez wyksztalcenia, bez rodziny, bez pracy, wiec pewnie wyjdzie zgwalci nastepna... Skrzywdzi ponownie mnie i wroci tam spowrotem ... tylko boje sie ze akurat bede z synem i jemu cos sie stanie przezemnie :( . Chcialam uciec za granice ale nie wiem czy warto cale zycie uciekam... cale zycie zrujnowal mi ten czlowiek... nikt kto tego nie przezyl ... nie zrozumie .... psychika jest zniszczona na maksa... czesto po latach zdarza mi sie uprawiac seks z mezem w ktorym w polowie zaczynam plakac... bo pewne sprawy mi sie przypominaja :( a maz mysli ze to przez niego ... a ja mam juz dosyc ... niestety czas leczy rany ale nie wszystkie ... mam nadzieje ze twoj brat zrozumie swoj blad i go drugi raz nie popelni ... przeprasszam ze sie rozpisalam tak w tym watku ze swoja historia :( . chyba powinnam zalozyc inny :(

Gość Luziowy punk
Coco de Bata nie oczekuj od ludzi z kafe wspolczucia dla swojego brata.Ci ludzie uwielbiaja sie wyzywac na tego typu watkach.Teraz mowia tak tak jak zgwalcil to dobrze mu tak co innego jakby ukradl NIe podniecaj się tak :D Ten temat to tylko prowo :O🖐️

Gość zrozpaczona_20
Opowiem Ci moją historie - bardzo Tobie współczuje, chódz niestety wiem co czujesz. Ja niestety sie oklaczałam i to sprawiało że czułam sie w tedy lepiej... , miałam myśli i próby samobójcze ;( Nie jest łatwo , ale musimy dac radę.

A tez to przechodzila... i łykanie tabletek... do momentu gdy mnie spralizowalo nie moglam sie ruszac ani chodzic nic... lekarze powiedzieli ze juz zawsze bede tak lezec... wtedy dopiero naprawde chcialam umrzec... ale wstalam teraz nie ma po tym sladu... i zaluje ze kiedy kolwiek chcialam wtragnac na swoje zycie... ten czlowiek nie byl tego wart ... zebym cale zycie na wozku jedzdzila... juz dosyc we mnie zniszczyl...

Gość zrozpaczona_20
Ja gdy myśle ze jest już dobrze, ze sobie poradze a tu za pare minut, godzin to powraca. Cały ten koszmar :( A co najgorsze to My cierpimy a nie oni...

Gość Luziowy punk
Szczerze powiedziawszy, to trochę jesteście nieprzystosowane do życia. macie za słabą psychikę, przez wychowywanie pod kloszem, w bezpiecznej cywilizacji. Kiedyś kobiety były silniejsze.

ja nie mialam ani latwego dziecinstwa... ani nic ...i jeszcze cos takiego mnie spotkalo ... mysle ze kobiety sa takie same ... co kiedys ... tylko nie ktore tak nie okazuja slabosci ... a jeszcze inne zamykaja sie w sobie..

Gość Blondiiii
Moj Brat(kuzyn ale teraktujemy sie jak rodzenstwo) jest juz od 3 lat i a od 4 go nie widzialam bo on Mieszka w Polsce z rodzina ja za granica , za kazdym razem kiedy bylam w Polsce chcilam isc na widzenie ale on mowil ze jeszcze dwa lata damy rade a jak na chwile zobaczy a potem znow rozloka bedzie gorzej az nagle okazalo sie ze doj*bali mu jeszcze i jeszcze bedzie siedzail 6 lat ... Moj rodzony brat nie zyje a z trzecim nie moge miec kontaktow nie z powodow ze ktos nam zabrania zanczy tak Ku*wy ! ;/ i nie wiem jak sobie z tym radzic ..;/

Gość 1111111111112222
pewnie odechciało mu się teraz p********ie na dłuuuzszy czas ! szkoda chłopaka ..,jeżeli tamta to lafirynda .., po prostu miał pecha ! po więzieniu już nie bedzie taki sam trudno mu będzie zapomnieć o tym piekle w więzieniu ! przez alkohol ..ludzie kończą tragicznie , !!!! jednych to coś uczy drugich wręcz odwrotnie!

Gość Claudiee 23 lata
Brat też się skarżył na bóle anusa... Nie wiem co mam o tym myśleć :(

Gość 1111111111112222
mnie zawsze zastanawiało odnośnie kobiety współżyjącej .. dlaczego ona tak to przeżywa , w końcu seks to nic dla niej nowego ! wręcz nawet niekiedy niektóre chcą być brutalniej potraktowane ! a tu bach ..załamanie !

Gość Claudiee 23 lata
Właśnie to samo próbuję wytłumaczyć Marcinowi ale on i tak ciągle jęczeć, że jego doopa dłużej tego nie wytrzyma

Gość gość
Opowiem Ci moja Historie...:Dobrze zrozumialam,ze koledzy twojego oprawcy cie przesladuja?