Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Claudiee 23 lata

To straszne! Mój brat jest w więzieniu już 6 m-cy... :(

Polecane posty

Gość karolina887
oboje byli pijani,a powiedz mi jaki facet 22letni pija z 14 latka?ta dziewczynka powinna chyba nie wiedziec jeszcze jak smakuje alkohol...jak dla mnie patologia i skoro współżył z nieletnia to musi poniec kare!ale tobie współczuje bo to Twoj brat...i pewnie inaczej podchodzisz do tej sprawy!

Gość jfnsj
Muszę was zasmucić, ale źle słyszeliście ponieważ realia więzienne są inne. Gwałciciele nie cieszą się w więzieniu najlepszą opinią, lecz nie sa tez szczególnie prześladowani. Kiedyś tak było, ale się to zmieniło. A jeżeli chodzi o pedofilów, to oni w więzieniu są chronieni, ponieważ wsadzenie ich do wspólnej celi z innymi kryminalistami wiązałoby się ze śmiercią takiego osobnika. Dlatego służba więzienna aby zapobiec takim "nieprzyjemnościom" stara się zapobiec takim sytuacjom.

a ze brat pojebany to inna sprawa.powinienwiedziec ze za seks z 15 idzie sie siedziec chocby ona go wczesniej o seks na kolanach błagała:o

Gość Claudiee 23 lata
Nie wiedzieliśmy, że to się tak skończy....

Gość jak ona nieletnia
może w jej odczuciu to był gwałt, moze nie chciała, a brat był zbyt pijany i zbyt podniecony i ... wątpię by bez podstaw go oskarzyła, przecież musiała przejśc przez cały proces, pytania, wyszło na jaw ze sama była pijana, że nie była dziewicą a to źle o niej świadczy w wieku 14 lat :-( Więc wątpię by kłamała, chciała dla zabawy przez to przechodzić, by wszyscy o tym wiedzieli... A brat wiadomo, że może i mówi Wam prawde, nie odbiera tego jak gwałt (bo może i ona chciała) ale może też przedstawia Wam tylko swoją wersję wydarzeń, by siebie oczyścić w Waszych oczach... Jesteś kobietą, pomyśl sama czy kobieta może sobie wymyśleć gwałt i dpobrowolnie przechodzić przesłuchania, rozgłos w swojej miejscowości itp... Jakby ona kłamała, to też bałaby się zemsty Twojego brata, że wsadziła go za kratki a jest niewinny...

Gość Luziowy punk
Więzienie da mu najlepsza karę. Więcej nie skrzywdzi żadnego dziecka.

Gość 234567dfdgfg
Niestety ale Twoj brat zapewne nie ma zbyt dobrze... pewnie karza mu robic loda wypinac tylek i jesc na kiblu.... i przeniesienie do innego wiezienia nic nie pomoze... wszedzie tak bedzie traktowany...

Gość Luziowy punk
Claudiee 23 lata To jest wersja PRAWDY - a ta- jest jedna. Tak było. Ty oczywiście znasz jedyną prawdę, bo tam byłaś przy tym :O

Jeśli za gwałt to nie ma mu co współczuć. Sam sobie winien. A w więzieniu nie lubią gwałcicieli, szczególnie jeśli zgwałcił nieletnią.

nie wiedzieliscie ze to sie tak skonczy?niew iecie ze współzycie z 15 jest nielegalne nawet gdyby ona tego chciała?a skoro bylo to oskarzenie o gwałt to juz w ogóle,mysleliscie ze co?

Gość dobrze ze siedzi
otrzyma kare ale ta laska chyba ma zle w glowie zarowno jak jej rodzina po 1. ma 14 lat a sie pierdoli po katach po 2 , rodzice chcieli by zaplaciliscie 2 tys zl no ej sorry ? moze to ich taki zarobek na naiwnych ? moze dziewczyna czesto chodzi po takich imprezach i pije daje dupy a pozniej szantazuja ? moze to taka patologia ? :O moze nikt nie wiedzial ze ma 14 lat ? wiele takich klamie twoj brat juz otrzymal kare i dopiero ja otrzyma ale ja bym jej i jej rodzicom nie odpuscila 🖐️ tyle w temacie je****ac takie szmatexy :O:O 14 lat to powinny skakac w gume a nie pic i sie dupczyc :O

Gość Luziowy punk
NIc nie usprawiedliwia kolesia, który współżył z pijana 14 latką, wiedząc ile ma lat. On też juz nie jest dziewicą analną, więc dalsze stosunki z więźniami, to nie gwałt :O🖐️

Gość Luziowy punk
Claudiee 23 lata Rodzice robią wszystko, by go przenieśli... To dobry pomysł, będzie miał nowych kochanków :)

Gość dobrze ze siedzi
no pewnie ze nic nie usprawiedliwia go apropo teraz to trzeba bylo by sie pytac o dowod tozsamosci :D:D by wiedziec z kim ma sie doczynienia :D:D:D ale jej i rodzicom bymkolo dupy rowniez narobila ot

jak ona znana była jak załozycuelka topiku napisała,to musiał wiedziec:o a rodzina tez dobra,daliby kase syn byłby w domu a teraz takie cus:o2 tysiace nie majatek:o ale w ogóle patologia,jedna rodzina jak i druga:o:o:o

Gość dobrze ze siedzi
ahh z mojego miasteczka tez byla podobna sytuacja pewna taka wlasnie rowniez malolata w podobnym wieku kurwila sie jak miala 12 lat (serio ! ) no i raz byla gdzies tam impreza ona pijana taki jeden tez troche podpity no i sie dupczyli nie pierwszy raz zreszta :P jej rodzina sie dowiedziala o tym , i ZARAZ NA NIEGO ZE TO GWALT ZE coreczka ich taka pozadna (shit ) bo to taka dobra rodzina , wielmozcy itp no i podali go o gwalt , (bo coreczka swieta dziewica w oczach rodzicow) ginekolog potwierdzil ze to nie jej 1 odbyty stosunek , i ze to napewno nie gwalt , ale coz miala 14 lat , wiec sobie koles posiedzial w kiciu:D:D

jak ona znana była jak załozycuelka topiku napisała,to musiał wiedziec:o a rodzina tez dobra,daliby kase syn byłby w domu a teraz takie cus:o2 tysiace nie majatek:o ale w ogóle patologia,jedna rodzina jak i druga:o:o:o

Gość Claudiee 23 lata
Nie jestem z rodziny milionerów ale patologia- to przesada!!! Mój brat też nie jest patologiczny i nie gwałci ludzi!!! To był zwyczajny seks... Tylko laska chciała zrobić mu świństwo... :(

Gość Opowiem Ci moją Historie...
Kiedy Miałam własnie 14 lat zostałam zgwałcona przez 27 letniego faceta. Byłam bardzo spozniona do domu...Oczywiscie chciałam powiedziec rodzicom... i to zrobiłam... gdy weszłam do domu ojciec stał juz z paskiem w drzwiach... oczywiscie nie uwierzyl w to co mu opowiedzialam... zlał mnie paskiem i powiedzial ze wymyslilam sobie historyjke... zeby nie miec kary za spoznienie. dopiero jak kilka dni przelezalam z placzem w lozku to matka zabrala mnie do ginekologa ktory stwierdzil ze nie jestem dziewica ( tydzien przed tem bylam ). Ciezko bylo stwierdzic gwalt poniewaz bylam posiniaczona przez to ze mnie ojciec pobił... oczywiscie powiedzialam lekarce ze te slady to rowniez przez ojca... sprawa trafila do sadu.... byly tylko 2 rozprawy po ktorych zostal skazany. Pomimo to ze zawolal 30 kolegow ktorzy niby tam byli i powiedzieli ze ja sie prosilam, ze jestem szmata. i takie tam. Tak naprawde sad uwierzyl mi na slowo... i facet zostal skazany na 14 lat... do dzis ubliżaja mi jego koledzy czesto popychaja.... Czesto sni mi sie twarz tego czlowieka .... nigdy nie zapomne wyrazu jego twarzy...koloru oczu ... zapachu... Nie dlugo konczy sie jego wyrok a ja ciagle zyje w strachu ... mam male dziecko ... wiem ze przyjdzie .... wiem ze wroci ... wiem ze bedzie chcial sie zemscicic ... Wiec watpie zeby ta dziewczynka dobrowolnie zglaszalaby to na policje i chcialaby przezywac cos takiego ....

Gość zrozpaczona_20
Wiec na to wyglada że każdy Marcin jest taki sam :(

Gość Claudiee 23 lata
To straszne, współczuję... :(

Gość fdgdgfgth
Sprawa była o gwałt ? czy o molestowanie nieletniej ? jezeli molestowanie nieletniej to jest to poprostu seks z maloletnia nawet jezeli wrazila zgode jets to karalne .... a gwalt jest to cos co zrobil bardzo brutalnie , na sile , i bez zadnych skrupółów

Gość westchnienie jest niczym
a myslisz ze jak o tu npisałas to Marcin to przeczyta? ehh ulżenie sobie w sieci

Gość Luziowy punk
Claudiee 23 lata Nie wiedzieliśmy, że to się tak skończy.... To już wiesz. Twój brat to degenerat i tyle. słusznie odsiedzi karę. a ta mała tpo tez patologia. U was na wsi chyba patologia jest powszechna :O

Gość dobrze ze siedzi
do opowiem ci historie - twoja histria bardzo smutna i wspolczuje ci ale wierz mi ze sa takie laseczki dawajace dupeczki na zawolanie a jaki trzeba miec tupet by zadac za to jeszcze 2 tys zl ? :O:O to patologia jest :O wiele teraz dziewczyn klamie ile naprawde maja lat , teraz spoleczenstwo a wszczegolnosci mlode siksy wygladaja duzo duzo starzej pamietam jak za moich czasow tez lamalysmy by wejsc na dyskkoteke czy kupic piwo ale wtedy mialysmy swoje godnosc gdzie dzisiejsze nastki nie maja :O gwalt ? i jeszcze rodzice zadali zapalaty ? tu pewnie cos nie gra

Gość Luziowy punk
Jesteś kobietą, pomyśl sama czy kobieta może sobie wymyśleć gwałt i dpobrowolnie przechodzić przesłuchania, rozgłos w swojej miejscowości itp... No to akurat może :D Bardzo często tak robią. Chcą się zemścić na facecie, to go oskarżają o gwałt. Takich spraw jest wiele.

Gość Opowiem Ci moją Historie...
Poprostu probuje Ci przekazac ... to ze nie jestes tego pewna czy brat mowi prawde... ale z drugiej strony czy ta dziewczyna mowi prawde ? bo gdyby ja rzeczywiscie zgwałcił to chyba 2 tys nie zabiloby tego bolu ? takze dziewczyna moze klamac .... moze warto ją przylapac na gorącym uczynku jak sie zle zachowuje... i zrobic fotki wyslac je do sadu niech to rozpatrza.... ze cos tu nie gra... ale miec dowody a nie tylko slowa... jezeli brat sie juz oczywiscie nie przyznal do winy ... I zeby mial dobre sprawowanie ... moze go wypuszcza predzej... Jak nie macie zadnych dowodow to nic nie zdzialacie . Dziecko zgwalcone w sadzie jest skarbem a oskarzony jest z gory przekreslony i jego tlumacznie zazwyczaj sa malo wazne ... Pomysl tez o tym ze TO TY moglas byc taka dziewczynka :( wiem ze nie jest fajnie mowic zle o kims z rodziny :( ale to nie twoja wina i nie zmienisz tego :(. a jezeli ta dziewczynka naprawde sie tak zachowuje to powinien byc rowniez dla dziewczynki wyznaczony kurator... albo nawet odebrane prawa rodzicielske rodzicom... kto to widzial zeby 14 latka pila :( i chodzila po imprezach a co dopiero uprawiala seks :(

Gość dobrze ze siedzi
jaki rodzic wiedzac niby ze cora zostala zgwalcona poszedl by i zadal zaplaty ?????? ZADEN ! ale fakt brat winny jest , ale im jak juz powtarzalam rowniez bym dojebala oraz tej malolacie puszczajacej sie i pijacej by miala kuratora i porozmawialabym z dyrektorem szkoly jej a co ? :D:D:D

nie oczekuj od ludzi z kafe wspolczucia dla swojego brata.Ci ludzie uwielbiaja sie wyzywac na tego typu watkach.Teraz mowia tak tak jak zgwalcil to dobrze mu tak co innego jakby ukradl...Prawda jest taka,ze zgluzgaja i upokorza zlodzieja,alkocholika,narkomana i hakera komputerowego.Nie wazne czy zabil czy siedzi niewinnie.Zmieszaja tych wszystkich ludzi z blotem nie wnikajac w ich sytuacje zyciowe tylko po to,zeby ulzyc sobie w swoim beznadziejnym zyciu:)