Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BardzoZagubiony

Zdradziłem... a nie chiałem

Polecane posty

Gość BardzoZagubiony

Proszę pomóżcie, jestem z dziewczyna ponad 3 lata, jakiś czas temu pojechałem sam do kolegi na domówkę i trochę za dużo wypiłem. Na nieszczęście moje była tam dziewczyna która od dłuższego czasu "czaiła się" na mnie. Kiedy położyłem się spać weszła mi do łóżka i dalej to już wiecie... Kiedy w nocy się obudziłem i zdałem sobie sprawę co się stało nie mogłem w to uwierzyć. Wybiegłem z mieszkania. Od tamtej pory minęło już dwa miesiące a ja nadal mam wyrzuty sumienia, nie potrafię się z tym pogodzić jak mogłem dopuścić do takiej sytuacji. Nie mogę powiedzieć tego swojej dziewczynie bo nie chce jej stracić. Nie wiem co mam robić, proszę doradźcie mi coś...

Gość trzeba było myśleć
mózgiem a nie chujem :O mam nadzieje, ze dziewczyna kopnie cie w tylek . co to za milosc, jak wysatarczy jakas pijana pinda i juz o swojej kobiecie zapominasz..

Gość spokoloko luzi takie tam
Słonce ja męża zdradzilam dwa razy i planuje zrobic to jeszcze nie jedem raz i jakos mi z tym dobrze. Grunt to dobra zabawa, trzeba tylko robic to z glową zeby innych nie krzywdzic :)

Gość RomanoSexmacher
Powtórz to :)

Gość Derd
Nie mów o tym swojej dziewczynie, a ze sobą sam musisz sobie poradzić

Gość BardzoZagubiony
Ja byłem pijany to sory ale ciężko było myśleć, a suka wiedziała doskonale kiedy zaatakować...

Gość vvvvvvv///
to już xle świadczy o tobie że imprezujesz bez swojej dziewczyny ,do tego alkohol-i zdrada gotowa.Uważam że powinieneś jej powiedzieć choćby dlatego że możesz jączymś zarazić.Zrób test na hiv-poważnie mówię

Gość Johnny Romano
Dobrego seksu nigdy nie zaluj, nie dowie sie, dobrze zrobiles 🖐️.

Gość BardzoZagubiony
Nienawidzę siebie za to, jedyne co mnie pociesza to fakt że wiem że nigdy nie dopuszczę do podobnej sytuacji, całe szczęście że nie jest moją żoną..

Gość BardzoZagubiony
Ona wiedziała że idę na tą imprezę i nie miała nic przeciwko bo wiedziała do kogo idę, ale ja nie wiedziałem kogo tam spotkam...

oj spokojnie jak juz pisalam wczesniej grunt to dobra zabawa, zycie jest zbyt krótkie na dołowanie sie naprawde...

Gość vvvvvvv///
a ona gdzie wtedy była?dlaczego jej nie wziąłeś ze sobą?powiedz jej i daj szansę żeby ułożyła sobie życie z kimś innym,a ty jak nie możesz to nie pij alkoholu

Gość są tacy
oj facet, a teraz pomyśl sobie, że ona Ci taki numerek wywineła. Jeśli, wiesz, że nie wytzrymasz przy jednej dziurze to się nie wiąż- tyle w temacie

Gość vccv
a ruchales ja z gumka? bo jak nie to i bobika sie spodziewaj za 9miechow :classic_cool:

no widzisz potraktuj to jak kolejne zyciowe doswiadczenie :) tylko nic jej nie mow bo wszystko schrzanisz

Gość BardzoZagubiony
po prostu nie mogła iść ze mną wtedy, nie mogę jej tego powiedzieć bo to oznaczało by koniec, a nie chce tego bardzo !

Gość szkoda mi Ciebie, bo
widze ze jestes porzadny facet. lepiej nie mow tego dziewczynie, zaboli ja i moze zerwie. wyrzuty sumienia spowoduja, ze juz wiecej tego nei zrobisz. trzymaj sie cieplo :)

Gość kol;lkljljlkhjkjghhjh
zaraz rzygnę...przysięgłeś sobie że nigdy już tego nie zrobisz?zrobisz,zrobisz,zdrada to nieuleczalna choroba a raczej spaczenie psychiki

ile macie lat?

Gość oby jej ktoś
"życzliwy" doniósł !!! biedna kobieta !

Gość opIII
A twoja ex zna obecną, może się jej pochwalić??? Ja tak to masz już prz ejebane :)

Gość BardzoZagubiony
dzieci z tego nie będzie o to jestem spokojny, skubana nawet gumę ze sobą miała. Nie mogę się z tym pogodzić jak mogła mnie tak załatwić... Nie powiem jej tego, postaram się aby czas wymazał mi to z pamięci i poprostu bardziej docenił to co mam, czyli Ją...

Gość BardzoZagubiony
mam 25 lat i nie mam namiociku na widok 18-ki z duzym dekoldem wiec traktujcie mnie poważnie

ty świnio,załatwiła cię?to był gwałt?coś takiego,biedactwo

Gość Ale z ciebie
FRAJER!

hehe a jeszcze raz wtrące hihi powiem Ci ze jesli dojdzie do Waszego slubu kiedys to kilka lat po bedzie niezla jazda:D bo jesli przed są takie przeboje to pozniej zycie jest rutyną codziennoscią i ma sie wszystkiego dosyc... uwierz mi wiem co pisze wtedy dopiero posypią sie zdrady

Gość wedweresd
najlepiej sie tlumaczyc alkoholem

Gość BardzoZagubiony
Niestety wiem.

Gość opIII
Zapomnij jak najszybciej i żyj dalej

oczywiście że tak,nie umiesz utrzymać huja w spodniach,po co zostałeś tam na noc?a zawsze mogłeś dziewuchę wywalić z wyra