Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BardzoZagubiony

Zdradziłem... a nie chiałem

Polecane posty

A ja bym chyba nie chciała wiedzieć o zdradzie, bo nie umiałabym wybaczyć.

Gość wedweresd
przynajmniej sie wie z kim sie jest/było

Gość ble vle vle
"spokoloko luzi takie tam" Dziękuję Ci za prawdziwą pomoc i rady. Musiałem w końcu komuś to powiedzieć i usłyszeć kogoś opinię i radę.

Gość majanka
Zastanów się, czy Ty chciałbyś być oszukiwany? Raczej wątpię.. Powinieneś się przyznać.. jeśli kocha to po jakimś czasie wybaczy

Gość zapach pomarańczy...
Nie rób z siebie życiowego sieroty. Chciałes , to przeżyłeś to z inną. Tylko nie tłumacz się alkoholem. Po silnej dawce tego trunku, nie byłbyś w stanie uprawiać seksu. No cóż, samcza i samicza natura jest w każdym człowieku. Więc na przyszłość trzymaj ptaszka na uwięzi, jezeli zalezy ci na dziewczynie którą kochasz:) Jak się przypadkiem dowie, masz przechlapane:(

Gość sssswqwqww
ja bym wolała wiedzieć i nie tracić czasu na jakiego durnego chuja :O

Gość BardzoZagubiony
Jest w tym trochę prawdy.

Gość sssswqwqww
jakbyś był tak nawalony to by Ci nie stanął :O Proste chciałeś to zrobiłeś, a że złapałeś moralniaka to tak bywa :P. Pomyśl czy ta twoja dziewczyna zasługuje na takiego dupka jak ty :o Nie jesteście małżeństwem z 20 letnim stażem (zdrady nie tłumaczy w sumie nic) że Ci w głowie jakaś młoda dupa zawróciła czy się po prostu odkochałeś. Psycholog wypowiadał się kiedyś że jak ktoś zdradza przed ślubem albo przed poważnym postanowieniem bycia razem to taki związek nie ma sensu :O

Gość zapach pomarańczy...
Nie mów jej o tym, bo ją zranisz, nigdy ci nie wybaczy. Stało się, trudno, nie rób tego wiecej. Idź spać i nie grzesz więcej:)

Gość BardzoZagubiony
Równie dobrze można powiedzieć że lepiej przed ślubem niż po ? Przed ślubem przekonałem się czym coś takiego pachnie i już tego nie powtórzę.

Gość lelumpollllllelllumm
Kochasz? Powiedz jej! Nie chcesz chyba aby dowiedziała się gdzieś, przypadkiem, od jakieś trzeciej osoby, prawda? Może zdarzyć się tak, że będziecie przebywać w towarzystwie osób, a ona nic nie wiedząc będzie żyć w wręcz w utopii - do czasu kiedy się nie wyda. Jeśli będzie chciała odejść, pozwól jej... Że też nie mogłeś trzymać ch*ja na wodzy, ehh:/ Nie wiedziałeś co ex robi? Najwidoczniej Tobie to pasowało!

"Równie dobrze można powiedzieć że lepiej przed ślubem niż po ? Przed ślubem przekonałem się czym coś takiego pachnie i już tego nie powtórzę" Jeśli Ona się dowie ślubu nie będzie,więc nie gadaj głupio,że lepiej przed ślubem :O

Tak, a przed pierwszą zdradą pewnie mówiłeś, że nigdy nie zdradzisz;)

Zaufała Ci.A Ty to w taki podły sposób wykorzystałeś.Pewnie nawet Cię nie podejrzewa o takie świństwo. Ja bym nie potrafiła wybaczyć.

Gość topoleumowqa
lepiej napisz do niej sms i zapytaj czy byłeś dobry :P btw. skąd wiesz, że w ogole ją przeleciałeś? moze wciska CI kit

Gość lkdd
Ja pierdziele :-o Ja wolałabym wiedzieć, wtedy nie pozwoliłabym żeby dotykał mnie kutasem którego moczył w jakiejś szmacie... I oczywiście byłby to koniec. Pamiętaj, zło powraca. Twoja dziewczyna prędzej czy później dowie się o tym.

Gość do spokoloko luzi takie tam
popieram Cie w 100 %. Kolego wyluzuj, raz juz sie z wackiem na rozumki pozamieniales, jak sie przyznasz to zrobisz to po raz kolejny:) wyluzuj

nie mow jej. te wyrzuty sumienia sa juz dostateczna kara dla ciebie.. a mowiac jej odciązysz siebie, a cierpieniem obarczysz ją.

Gość suka nie da pies nie weźmie
nie obwiniaj tak tylko siebie ,zniszczy cię to ,najlepiej zapommniej i nie popełniaj więcej tego błedu

Tylko pamiętać trzeba, że ona chyba to towarzystwo też zna. Więc lepiej aby on powedział niż np. ta panienka. Bądź dowie się za np. 2-4 latka to co towarzycho wiedziło od dawna. Jeszcze większy szok niż powiedzenie w 4 oczy. I wtedy to dopiero nie bedzie szansy.

Gość ojojojojojoj
no jasne ze sie dowie od tej suki Lepiej powiedz jej Ty, bo jak sie dowie od niej to koniec

Gość gallanonim
ciekawa jestem jak zachowywales sie po tej nocy, czy potrafiles rozmawiac ze swoja dziewczyna, spojrzeć jej w oczy, czy sie usmiechales udawales ze nic sie nie stalo zeby nic nie zauwazyla? jestes podly... moj facet przekonuje mnie, że nigdy mnie nie zdradzi a ja czytając takie coś po prostu nie potrafie w to wierzyc. chlopaki, jak wam ufac?:(

W takiej sytuacji nie ma wyjścia ,które nie wyrządziłoby krzywdy. Jeśli powiesz jej teraz pewnie Cię znienawidzi,co nie znaczy,że przestanie CIę kochać bo miłość i nienawiść niestety mogą iść w parze.Pewnie na długi czas straci do CIebie zaufanie.I jeśli znajdzie w sobie tyle siły ,żeby CI wybaczyć na pewno przed długi czas będzie jej bardzo ciężko.Ale jest nadzieja,że wybaczy,że po czasie rana się zagoi i będziecie szczęśliwi. Patrząc teraz z drugiej strony,gdy jej nie powiesz a ona dowie się od kogoś innego (pewnie ta szmata nie będzie trzymała języka za zębami),bedzie jeszcze gorzej .Znienawidzi Cię,straci do CIebie szacunek,zaufanie a z czasem pewnie i miłość wygaśnie.Bo poza samą zdradą,będzie miała ogromny żal,że wiedzieli wszyscy tylko nie ona,że nie miałeś odwagi się przyznać. Jest jeszcze trzecia opcja ,która jest tak naprawdę najmniej realna.Nie powiesz jej,zapomnisz,a ona nigdy od nikogo się o tym nie dowie.Jednak prawdą jest,że nawej najmniejsze kłamstwo wyjdzie na jaw,prędzej czy później.

Gość BardzoZagubiony
One sie nie znają, a ta dziewczyna nie była moja eks, znam ją tylko z widzenia. Nie powiem jej, nie potrafię tego jej zrobić. Mam nadzieje że uda mi się zapomnieć

Gość ojojojojojoj
nie licz na to ze sie nie dowie skoro tyle osob juz pewnie wie ona moze Twojej dziewczyny nie znac ale ja pozna

Przespałeś się z dziewczyną,którą znasz tylko z widzenia poświęcając swój 3 letni związek?? O czym Ty wtedy myślałeś ,rety...:O .

Gość ojojojojojoj
o dziewczynie by się w takiej sytuacji napisało kurwa Jak napisać o facecie?

Gość ighdwiuh
Witaj autorze. smieszne jest to, ze ludzie zaslaniaja sie alkoholem . A wiesz czemu ? Poniewaz, gdy mezczyna jest troche mocniej pijany to nie jest w stanie, kochac sie z inna, a gdy ejst podpity to ma swiadomosc tego co robi i, ze ma kobiete. Nie zganiaj winy na byla i na alkohol, po prostu miales okazje, i ja wykorzystales, chiales , nie myslalaes w tedy o konsekwencjach, i nie myslales w tedy o dziewczynie, a nawte jak pomyslales, to pewnie tylko o tym, ze jeje tam nie ma i sie nie dowie . Czyli nie jestes jedyny , jestes jednym z wielu , ktorzy tak robia , zaden wyjatek. Szkoda, ze dziwzyna nic nie wie . Nie wiem jak reszta, ale ja cenie sobie szczeosc, jedna zdrade jakos mozna wybaczyc, przebolec, ale juz 2 nie . Rob jak chcesz, ale ja bym sie przynala na Twoim miejscu, bo to bylo juz cos wiecej niz rozmowa z inna czy jakis neiwinny pocalunek, upraiales z nia "milosc" , poszles na calosc. Nie ladnie.

Pamiętaj ploty szybko się rozchodzą :) Byłeś u kumpla.... Babka na Ciebie się czaiła, a Ty jeszcze spałeś z nią w tym samym mieszkaniu, no i wiadomo jak się skończyło... Ciekawi mnie czy przypadkiem nie wysyłałeś jej jakiś sygnałów, że czemu nie... Jakbyś chciał to z tego wyra byś ją wypier....:D

Choćbym naprawdę chciała dać Ci jakieś wsparcie to po prostu nie mogę,bo mi się to nie mieści w głowie. Z tego co piszesz wynika,że bardzo kochasz tą swoją dziewczynę.Jak można kogoś tak mocno kochając wykorzystać zaufanie tej osoby i tak po prostu zdradzić