Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BardzoZagubiony

Zdradziłem... a nie chiałem

Polecane posty

Gość mykonos
Nie mówiąc jej o niczym jesteś skończonym ch*jem, bo nie dajesz jej wyboru,czy ma ochotę być z takim gościem czy nie. Jesteś cipka, w dodatku kłamliwa (bo przemilczenie to tez kłamstwo) i tchórzliwa. Gardzę tobą- nawet nie dlatego, że ją zdradziłeś, ale dlatego, że nie potrafisz ponieść konsekwencji jak mężczyzna, tylko chlipiesz na babskim forum.

Gość pidolekpytongchcesz?
Bawiles sie z innymi dupami, spales z innymi babami w tym samym mieszkaniu wiedzac, ze jedna z checia wsoczy tobie do wyra (bo nie mow ze nie wiedziales) , a twoja milosc siedziala w domu. nie no super, gratulacje! pokazales ze nie masz jaj do wiernosci teraz pokaz ze je masz i potrafisz sie przyznac do zdrady. badz facetem! chyba ze wolisz aby twoja imprezowa dziewczynka jej powiedziala

oczywista sprawa ze dziewczyna sie dowie predzej czy pozniej, ta ''przygodna'' juz o to zadba, wspolczuje ci bo wydajesz sie w porzadku facet, raz zawiodles, ale w takiej waznej sprawie, kurde...szkoda. Ja bym nie potrafila zyc ze swiadomoscia ze facet mnie zdradzil, ale wiem ze sa takie zwiazki...

Gość BardzoZagubiony
nie potrafię pogodzić się z tą myśla że byłem do tego zdolny, dla jest to jakaś fikcja, jakaś historia innej osoby. nigdy nie myslalem ze moja samoocena upadnie tak nisko. Żyje nadzieją że może uda mi się odbić od dna.

Powiedz jej. To jedyne wyjście,którym możesz jeszcze uratować swój związek. Nie chcesz mówić,myślisz ,że zapomnisz.ALe nie zapomnisz o tym nigdy,to się będzie za Tobą ciągnęło. Sam powinieneś wiedzieć jaka jest Twoja dziewczyna pod tym względem,jakie ma zdanie o zdradzie,co jest w stanie Ci wybaczyć. Ja rozmawiam z moim facetem na takie tematy,on doskonale wie o tym,że jeśl zdradzi nigdy mu nie wybaczę,nie byłabym w stanie z nim żyć.Ale to tylko moje odczucia,znam osoby ,które wybaczyły partnerowi zdradę i nadal są razem szczęśliwi.

Gość lelumpollllllelllumm
Pamiętaj też o tym,że Tobie gdzieś, kiedyś w jakimś gronie może się wymknąć to i owo:/ Nadal nie odpowiadasz na to czy dawałeś jej jakieś znaki typi "czemu nie" ? Czy przypadkiem jakieś Twoje zachowanie nie było zaproszeniem dla tej siksy?

Gość spać mi się nie chce białasy
po pijaku chciałeś 🖐️ a teraz tego nie pamiętasz ;)

Gość BardzoZagubiony
Jak z nią rozmawiałem to czułem że coś jest za bardzo miło dla mnie i że się łasi do mni, ale idąc spać nie myślałem że odważy się przyjsc. Już chyba nie mam siły o tym pisać i myśleć....

pozdrawiam środkowym palcem --> gdyby wszyscy faceci byli tak silni wobec tych podstępnych suk...oh to byłoby piękne i wspaniałe :D

Gość w jednym sie z wami
psp....z doswiadczenia osobistego znasz sytuacje???

Gość w jednym sie z wami
jasne.....

Gość w jednym sie z wami
chciałaś więc powiedzieć , że gdyby wszyscy faceci byli takimi mężczyznami jaką ja jestem kobietą to byłoby pięknie to wszyscy faceci byliby gejami :D

Gość w jednym sie z wami
wszystko z autopsji znasz...:P

Gość w jednym sie z wami
nie potrzebuje....piszesz o sobie i zakladasz ze ktos inny tak robi.... biedna jestes pijaczko....

Gość w jednym sie z wami
wiem

Gość w jednym sie z wami
swoj swoje forum znajdzie.....

Gość w jednym sie z wami
bedna jestes pijaczko

Gość obrzezany ekogroszek
no psp jak Cie czytam,to masz u mnie kawe na miescie ;) Najwazniejsze, to isc tokiem wlasnego rozumowania... :D

Gość obrzezany ekogroszek
dobra, to mam dwa pytania: 1 Gdzie i kiedy? 2 Czy moga przyjsc z zona?

Gość śemirdzisamczympotem
Wiesz co autorze tematu? JESTEŚ ŻAŁOSNY. robisz z siebie ofiarę losu, WYKORZYSTANĄ PRZEZ JAKĄŚ ŁATWĄ PANNĘ, a prawda jest taka, że zrobiłeś to umyślnie tylko, że po alkoholu, którego, skoro Ci stanął, nie wypiłeś aż tak dużo. Jeśli kochasz swoją dziewczynę, a nie ejsteś PIERDOLONYM EGOISTĄ,( na co jednak wskazuje cały temat)to daj jej możliwość wyboru, czy chce być z takim ŻAŁOSNYM KUTASEM, jak Ty. Bo wiesz co? Ona się dowie i tego jestem akurat pewna w 1000000%...A Twoja sytuacja będzie o tyle gorsza, że przemilczysz to, a Ona dowie się od kogo innego ;) Wtedy nie będziesz miał co liczyć na JAKIEKOLWIEK wybaczenie, żałosny samcu.

mam nadzieje ze kopnie cie w dupe tak daleko a najlepiej do lozka tej klientki... palant a ta co pisala ze zdradzila meza i zamierza jeszcz raz to ...eh taka sama jak ty mam nadzieje ze wasze zwiazki sie rozpdna