Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana:(((((((((((((((((((((

Czy uznalibyscie to za zdrade?

Polecane posty

Jest facet, z ktorym spotykalam sie od 2 miesiecy. Spotkania byly juz na etapie - czułe słówka, seks, małe sceny zazdrosci z jego strony. Twierdzil, ze mu zalezy, ale oficjalnie jeszcze nie bylismy para. Ale kilka dni temu dowiedzialam sie, ze spal z inna. I on uwaza, ze nic zlego nie zrobil, bo nie bylismy para:/ ja natomiast czuje sie ja zdradzona:( co sadzicie o tym? czy uznalibyscie to za zdrade? Prosze tylko o powazne odpowiedzi...

Gość dfffddaaa
zdecydowanie zdrada.

Gość sypiacie ze soba a nie
jestescie parą?????????????????????? świat stanął na głowie nie masz być o co zazdrosna, prostytutki przecież nie są zazdrosne

Gość aswenatka
super jak mu dałas wciągu zaledwie 2 miesiecy brawo zdobył co chciał i nie jestes juz interesujaca.... czemu kobiety tak sie nie szanuja

Gość tak to już zdrada

To facet, z ktorym bylam ponad rok temu i nadal go kocham, myslalam ze skoro znow sie spotykamy to bedzie cos z tego:( trudno odmowic sobie bliskosci i przyjemnosci z kims, kogo sie kocha :( a ja naprawde wierzylam w to, ze bedziemy znow para...

Gość aha i achh
nie rozumiem, bzykaliscie się a oficjalnie nie byliscie parą??? Czyli parą się jest jak się to oficjalnie stwierdzi, czyli co? jak się ofocjalnie komuś powie????? Komu? sobie nawzajem, bo chyba jeszcze nie księdzu ani urzędnikowi USC??? Co za czasy, kurwa. :o

Gość warrant opcyjny
nawet komentować się tego nie chce. rada na przyszłość-zacznij myśleć głową

Gość Raczej zmień na wyprana
z mózgu

Mogłam tu nie pisac:/ wiedzialam ze beda pisac sami "święci", "grzeczni" i "idealni" :/ Widocznie nigdy wam sie nie zdarzylo stracic dla kogos glowy i zakochac sie!! Jak juz pisalam, nie zrobilam tego z nim dlatego ze zachcialo mi sie sexu, tylko z milosci :(

jacy święci, jacy idealni. koleś Cię WYRUCHAŁ, WYKORZYSTAŁ i RUCHA INNE. ma Cię gdzieś. Twoje uczucie ma tam gdzie poranną kupę. otwórz i przejrzyj na oczy.

Gość lelumpollllllelllumm
Kochaliście się, titi pitu i te sprawy - to chyba znak, że się jest razem. No chyba, że oficjalnie razem tzn. jak on ładnie a'la podstawówka stanie i powie: chcesz ze mną chodzić?:>

TAK, to jest zdrada, widac, ze koles tu porucha, tam porucha i niczego nie bierze na serio. Ma gleboku w powazaniu twoje uczucia i to, ze cie zranil :O I jak to nie byliscie razem?? Byl sex, byly spotkania i nadzieja.. widac, ze dla niego to nic nie znaczy, bo przeciez nie stanal przed toba i nie zapytal "o chodzenie" :O porazka!!

Gość puszpa
Ja bym dala sobie z takim spokoj. Widocznie nie jestes jego"ta jedyna wybrana".

Gość mądrala jeden
zalamana:((((((((((((((((((((( , "Prosze tylko o powazne odpowiedzi..." Dlaczego wobec tego zadajesz niepoważne pytania? "co sadzicie o tym?" - o czym? "Jest facet" - sądzę, że jest wielu facetów. Prawie tyle samo co babek. "spotykalam sie od 2 miesiecy" - sądzę, że to tyle co nic. " Spotkania byly juz na etapie - czułe słówka, seks, małe sceny zazdrosci z jego strony." - sądzę, że powinnaś doprecyzować ile w tych 2 miesiącach (brutto), było godzin (netto). 1 etap - czułe słówka - .... godz. 2 etap - seks - .... razy 3 etap - zazdrość - o co? "Twierdzil, ze mu zalezy" - sądzę, że nie bzykał Cię dlatego, że był altuistą. Może lepiej słowo "zależy" zastąpić "ma czasem ochotę". "oficjalnie jeszcze nie bylismy para" - sądzę, że tylko dlatego iż załatwianie oficjalnych spraw zajmuje więcej czasu. "kilka dni temu dowiedzialam sie, ze spal z inna" - sądzę, że i tamta może też już wiedzieć, że jest tylko jedną z wielu innych. "ja natomiast czuje sie ja zdradzona" - sądzę, że nie masz żadnych podstaw, żeby tak się czuć. "czy uznalibyscie to za zdrade?" - sądzę, że tak: " zdradzasz poważne objawy......" Starałem się być poważny. Chociaż przyszło mi to z trudem.

Spotkania byly juz na etapie - czułe słówka, seks, małe sceny zazdrosci z jego strony . " gdzies po drodze zgubiłaś Pierwszy pocałunek , rozmowy i poznawanie siebie :) Jesteś łatwa jak po czułych słowkach wskakujesz kolesiowi do wyrka :P

"nie zrobilam tego z nim dlatego ze zachcialo mi sie sexu, tylko z milosci " Przynajmniej wiesz już, ze on z miłości TEGO nie zrobił Wyciągnij wnioski

Gość meskie puszczadlo jak sie nada
rza okazja to sie puszcza ze wzgledu na to czy wlasnie stara sie o kobiete czy jest z ta kobieta. Jak daja to sie bierze. szmacisk meskie, daj sobie spokoj bo z tamkia szmata bedziesz ciagle miala rozne podobne sytuacje. Uwazam ze nawet jesi nie sypia sie ze soba tylko jest sie na etapie poznawania i adorowania to chyba duzym netaktem jest sypianie z kims innym. a ty sie jeszcze glupio pytasz czy to zdrada. przeczytaj sobie definicje zdrady bo zdrada to jest naruszenie zaufania, zrobienie cos wbrew woli komus innemu, udawanie przjaciela, partnera a pozniej odwrocenie sie i zdradzenie go poprostu.

Gość Ale-z-was-hipokryci
Dziewczyna zakochała się,znała faceta już dłużej i co w tym dziwnego,że poszła z nim do łóżka?Wy uprawiacie z kimś seks w oficjalnych związkach i po 5 latach znajomości?Nie bądźcie śmieszni.Jedyne co można jej zarzucić to,że jeszcze się zastanawia czy to jest zdrada.Bo to jest oczywiste.Trafiła na gnoja.

Gość nie doczytall nioektorzy
a nie hipokryci

Gość oczywiscie ze zdrada
co za pytanie :o

e tam zdrada... po prostu jesteś jedną z jego przygód sexualnych równie dobrze tamta mogła uznać, że zdradza ją z Tobą... Wymagasz wierności od gościa, który Cię tylko puka? :D

Gość sparta kurwaaaaa
heh smieszy mnie kiedy jakas laska pisze "po 2 miesiacach juz mu dalas?:O" a na co tu kurwa czekac? jezeli obie osoby intensywnie przez ten okres spedzaly ze soba czas, podobaja sie sobie nawzajem, maja na siebie ochote TO JA SIE PYTAM NA CO TU KURWA CZEKAC??? uwazam, ze 2 miesiace to i tak duzo...

Gość mądrala jeden
"dowiedzialam sie, ze spal z inna" "czy uznalibyscie to za zdrade?" Przecież setki tysięcy facetów też śpią z innymi niż zalamana:(((((((((((((((((((((. Czy to jest równoznaczne z tym, że ją zdradzają? Czy wystarczy żeby dziewczyna wyimaginowała sobie, że jestem "jej" bo ją czasem bzyknę, żebym usłyszał iż ją zdradzam kiedy bzykam się z inną? Może zamiast żałośnie się tłumaczyć z tego, że wskoczyłaś do wyra facetowi, o którym NIC nie wiedziałaś, pomyśl o jakichś wnioskach na przyszłość!!!

Gość lekooomankaa
a wy zanim napiszecie posta przeczytajcie cały topik. dziewczyna była już kiedyś z kolesiem!!!!! znali się, była chemia!! no ale jak dla mnie nie zależu mu skoro puka inne