Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość taka sobie ja ...
ale jeśli jesteś na tyle niedojrzała by mieć dziecko to po co uprawiasz seks jeśli dobrze wiesz ze możesz zajść? to ze jesteś w ciąży to nie przypadek losowy a twój świadomy wybór

Gość Abbby_
Sama sobie odpowiedzialas. Wiara. Ide stad, bo te kobiety sa takie agresywne, ze szkoda czasu.... jak zwykle na temacie o aborcji zero poziomu, bo normalnie i bez wyzwisk dyskutowac nie potrafią. bez odbioru 🖐️

a co ma zabojstwo sasiada czy kolegi do ciazy??????!!!!!! ja bym powiedziala, ze jego wybor.. chce spedzic reszte zycia w wiezieniu to jego wybor... a co mam go prosic zeby tego nie robil?? wbijam w takich ludzi... oni sa dorosli i nie porownuj

Gość taka sobie ja ...
jak juz napisalam morderstwo to morderstwo bez względu ile człowiek ma lat czy cm wzrostu. i dalej twierdze ze to nie jej wybór. bo czy to ze jesteś odpowiedzialna za dziecko daje ci prawo decydowania o jego życiu czy śmierci?

za przeproszeniem badno kretynk.macie kurwa problem to prosze wypierdlac z tego forum.jak smiesz mnie oceniac?! skad wiesz co ja w zyciu przezylam jaka jestem osba co?skad wiesz jaka jest moja historia?gowniaro ty ty jestes mat cos tam.dojrzala i dorosla kobieta nie wypowiada sie w taki sposob.proponuje skonczyc szkole a potem brac sie za kanapowe doradzanie.banda egoistek i egocentryczek.jestem ciekawa to by bylo gdybys ty miala taki problem pani wszystko wiedzaca.zalosne jest takie wypowiadanie sie.napisalam wyraznie ze jak nie masz nic na temat do powiedzenia to dowidzenia.patologiczna gowniara ty jestes zapraszam do siebie pokaze jaka mam patologie ,tylko zebys sie nie zdziwila.kobiety..prosilam o pomoc a wy co?zrownalyscie mnie z blotem o to tu chodzi?.dowidzenia.

Gość fundusz emerytalny
po co kopulujecie? żeby wyskrobać? jak nie chcecie mieć dzieci to się trzeba zabezpieczać!

POWIEDCIE PO CO SA ZABEZPIECZENIA??? a po to by nie zajsc w ciaze, bo nie kazdy chce... niektorzy chca skaczyc szkole, miec dom prace i ciaza ok 30 lat... i to znaczy , ze mam nie uprawiac seksu z mezem czy chlopakiem?? bo moge zajsc... jak juz pisalam nic nie jest 100% pewne... aj nie mam ochoty sie wypowiadac... nie jestescie obiektywne... sa rozne sytuacje w zyciu! takze zegnam madre panie :)

Gość odpowiem.....
a ja popieram poglądy wieczniezmeczona.....sama jestem szczęśliwą matką i nie wyobrażam sobie żebym moich dzieci nie było na świecie ....zaliczyłam wpadkę i szczerze powiem był to dla mnie szok ....za szybko ....za młoda byłam ...myślałam że świat mi się zawalił ....przecież miałam tyle planów ...prezerwatywa pękła i było po sprawie ....to mój mąż w początkowym okresie stanął na wysokości zadania cieszył się za nas dwoje wspierał mnie itd....i jak minął szok i ja dzięki niemu potrafiłam cieszyć się nowym życiem jakie noszę pod sercem a co mają zrobić kobiety które nie mają takiego wsparcia ...zostają same z problemem hmmmm ? dlatego nie mam prawa oceniać żadnej kobiety decydującej się na taki krok a już tym bardziej nie znając jej osobiście i całości sytuacji życiowej bo często za tym stoi jakaś tragedia więc wszystkie matki polki piszące tutaj nie oceniajcie a jak nie chcecie pomóc dziewczynie to po prostu się nie wypowiadajcie i ignorujcie temat ....łatwo oceniać prawda ...

Gość pisze z góry
Mieszkasz w Turcji ?? Twój partner to turek ?

ciesz sie ze jest ktos po drugiej stronie ekranu ,kto potrafi zrozumiec i nie obrzucac obelgami..jak mozecie ,jak wam nie wstyd..szukalam pomocy..a zostalam odepchnieta..nie zycze zadnej kobiecie tego uczucia i takiego zmartwienia..zycze powodzenia wszystkim stety badz niestety mlodym matkom.zycze wam z calego serca aby sie udalo.nic to po mnie..

Autorko a coś ty w życiu takiego przeżyła? :D Na 18 latek to ty sobie możesz jeszcze palcem w du.pie pogrzebać ;) Twoja historyjka jest banalna i słaba. Sporo się w życiu jeszcze musisz nauczyć ;) Zwłaszcza tego jak się zabezpieczać i wogóle uprawiać sex :D:D:D Takich jak ty powinno się usuwać z tego świata ;)

jestem na 2 tyg wakacjach w turcji ,jutro wracam i po przyjezdzie to tego kraju zaczelam miec takie symptomy oraz tutaj zrobilam test.jest polakiem

nie dziala to na mnie.jak ciebie zapinaja w dupe to nie moja wina.kochalam sie z moim partnerem i prezerwatywa zawiodla.nie tobie to ocenia co przezylam mat cos tam.nie jestes warta nawet moich wypowiedzi.

Gość pisze z góry
duzo dziewczyn zaszło w wieku 18 lat i jakoś sie ułozyło Ja czytałam wypowiedzi ,ze co niektóre nie dały rady zyc z poczuciem ze usunęły , sumienie nie dało im zapomnieć Moze powinnas się zastanowic To co teraz wydaje ci sie nie do przezwyciezenia zmieni się Moze jakos się ułozy ? Czytałam tez o przypadkach ,ze nie mogły miec pózniej dzieci Moze powinnaś sie zastanowic ? Moze warto urodzić ?

Gość ghdghghghgf
Kup sobie tabletki na poronienie, są wszędzie, ogłoszenia znajdziesz w internecie.

mozemy tylko przypuszcac co by było gdyby.wiem jakie moga byc konsekwencje tego,jednakze nie jestm gotowa na macierzynstwo.nie teraz..

nie wiem co chcesz osiagnac takimi docinkami.ale to swiadczy o twojej kulturze oraz jakim jestes czlowiekiem.

Gość pisze z góry
ja nie jestem za aborcją ! Ale znam pare dziewczyn , które tak wczesnie zaszły , urodziły i są szczesliwe Jakoś dały rade i nie załują Moze powinnas się zastanowić Niektóre kobiety i w ieku 30 lat nie sa gotowe Twój partner tez powinien stanąć na wysokosci zdania

alez nie uwazam ze popierasz ta metode.ale okazalas sie osoba ludzka ,to mialam na mysli.moze tak ,ale latwo to teraz powiedziec.

Gość up+++
Autorko z takimi tematami najlepiej nie pisac na tym forum,bo wiadomo tu siedza same swiete i jak widzisz nic nie sa w stanie pomoc. One ,wszystkowiedzace potrafia tylko i wylacznie krytykowac! Moze rzeczywiscie poszukaj ogloszen w gazecie lub jesli jest taka mozliwosc zastanow sie nad oddaniem dziecka do adopcji.

Gość pisze z góry
wiem , ja nie barałam twoich słów do siebie Po prostu napisałam ,ze nie popieram Mysle ,ze powinnas wszystko przemysleć , porozmawiać z chłopakiem Mozecie liczyć na rodziców czy raczej nie ?

Gość ddddddddeeeeee
maluszek963-ale ty jestes madra phi :/ najlepiej sie ruchac i usuwac dzieci.. dziewczynko nie udawaj takiej madrej bo majac 18lat GOWNO WIESZ O ZYCIU.

Maluszku nie przejmuj się tymi kobietami- one są wszystkie święte i cudowne. No wiesz... według takich bab (nie kobiet, a właśnie bab) jeśli nie masz dobrze płatnej pracy, odpowiedniego wieku, męża i własnego kąta, to nie możesz nawet myśleć o seksie. Uświadomię Was drogie Wszechwiedzące- prezerwatywy czasem zawodzą, a to, że ktoś ma 17, czy 20 lat i idzie do łóżka nie oznacza, że jest puszczalskim gówniarzem, który gówno wie o życiu. A aborcja powinna być jak najbardziej dozwolona. Ludzie sex też jest DLA PRZYJEMNOŚCI, a nie jedynie dla powiększenia rodzinki.

to chyba nie byl najlepszy pomysl.strasznie mi przykro ale sama zgotowalam sobie taki los.na pwno sie ulozy musi:)

Soory, że się wcinam, ale jeśli ktoś ma 18 lat i według kogoś tam 'gówno wie o życiu', to co musi zrobić/przeżyć, żeby mógł dyskutować z takimi Mądrymi jak Wy? Może podajcie spis czynności 'zrób to i to, a uznamy, że jesteś dojrzały, dorosły i możesz z nami gadać'. Czasami niektórzy dorośli naprawdę mnie dobijają swoimi życiowymi mądrościami. Nie ma co...

Zastanów się tylko jak się po tym wszystkim będziesz czuła i czy nie będzie Ci jeszcze gorzej niż teraz wejdź na youtube i pooglądaj film "NIEMY KRZYK" Decyzja i tak zależy do Ciebie ale to nie jest kupa galarety tylko żywy maleńki człowiek który już w 6 tyg ciąży ma swoje malutkie serduszko!!!!