Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość pisze z góry
ale taka prawda jest kurwić to się trzeba z głową Jak sie bawimy w dorosłośc to na całego ,a jak nie to do ksiązek , a nie dorosłego udawać

Gość Telavivka
Dobrze podsumowana sytuacja! brawo

Gość ooooo cholera
Telvivka Kochanie, mam dzieci - nie martw się o mnie. Nic nie musze zagłuszać. Dalej udawadniasz, ze masz ubogi zasób słów :P i dajez się łatwo prowokować. Popracuj nad sobą, bo opanowanie to jedna z najbardziej pożądanych cech w życiu dorosłego człowieka. Nie możesz wyrazić tego co się myślisz w delikatniejszy i kulturalniejszy sposób? Te wyzwiska wiele jednak o Tobie mówią :)

Gość lekarz na praktykach
do twoja sprawa twój problem w 6 tygodniu już serce bije i płód odczuwa ból, nie kłóć się głupio, bo w tej kwestii nie masz racji i nigdy mieć nie będziesz

Gość ooooo cholera
Telavivka * oczywiście

Gość twoja sprawa twoj problem
no teraz juz pewnie masz, jakie bylo inne wyjscie :classic_cool: kurwicie to sie moze wy, seks z jednym partnerem nie jest kurestwem. ale w sumie mohery tez nazywaja kurwami mezatki w ciazy, skads sie to bierze. niechciane dziecko=kurestwo... lol

wyzwiska wyzwiskami czlowiek jest tylko czlowiekiem,ale jak co do czego to w kieszeni nawet nie noz-caly tasak sie otwiera

ooooo cholera Ja pierd... dzieci masz a czytać ze zrozumieniem nie umiesz?? Napisałam ''a ty autorko...'' czyli do autorki topiku... chyba można było wywnioskować z kontekstu,że pisze do niej... Podciągnęłaś wszystko pod siebie?? Do Ciebie było tylko ''Dziękuję''.

nie twierdzilam ze nie bije. a co do tego bolu - jak, skoro uklad nerwowy zaczyna ksztaltowac sie w 11-12 tygodniu?

sweet89 ma rację, nie tylko tasak a nawet cała siekiera :D:D I jak tu się nie wkur.....zyć!? ;)

dokladnie... a co do bolu dziecka- kiedys ogldalam filmik z usg z aborcji dziecka... straszne... od poczatku do konca... w -nazwijmy to brzydko- "akcji"-zaznaczone bylo na nim(usg) podwyzszone cisnienie tetnicze dzidzi,co wyszlo ta to,ze bebe wiedzialo dokladnie ze dzieje sie cos zlego... czyli wychodzi na to ze dzidzi czuje,reaguje itp.

Gość pisze z góry
mam wrazenie ,ze większosc popierajacych aborcje to takie egoistki , tylko one się licza i ich przyjemność np podczas uprawiania seksu Załoze sie ,ze większość jest po skrobankach lub bez mrugnięcia oka by to zrobiły, bo przeciez ich wygoda sie tylko liczy , mają niski instynkt macierzynski albo w ogóle go nie mają Ciekawa jestem czy któras z was obejrzałą filmy o aborcji ? Wątpie , wolicie na to nie patrzeć i wszystko robic w białych rękawiczkach Obejrzyjcie ten film na you tube " Niemy krzyk " i inne filmy poświęcone tej tematyce , a pózniej porozmawiajmy Ale nie wiem czy was się tlą ludzkie uczucia Wątpie czy któraś po skrobance lub przed to obejrzała / obejrzy !!!

Dobra już niech wam będzie jestem poj.ebana i przyznam wam wkońcu rację. Pisałam tak, bo muszę się wyżyć. Dziecko mi zaszło za skórę, a mąż się puszcza z dziwami :o

Gość lekarz na praktykach
Cały, pełny układ nerwowy tak, ale skoro dalej nie dociera do ciebie to opiszę co nieco. 0-5 tydzień od poczęcia - koniec 5 tygodnia rozwoju dziecka poczętego zaczynają się formować nerwy i tworzyć połączenia między nimi. Zaczynają się formować podstawowe struktury mózgu. 6-10 tydzień od poczęcia, w tym czasie płód zaczyna się poruszać i staje się wrażliwy na dotyk. Złącza nerwowe w obrębie rdzenia kręgowego pozwalają na reakcje odruchowe na bodźce dotykowe i inne bodźce szkodliwe. Dotyk ręki powoduje częściowe zaciśnięcie paluszków. Zaobserwowano aktywność elektryczną w niższej części pnia mózgu, co wskazuje, że staje się on aktywny. To było na studiach, musiałem wkuć. Mam nadzieję, że rozwiałem wątpliwości.

Możecie mnie zjechać ;) Wiem.. Jestem tępą suką, która niepotrzebnie się udziela :o

Gość pisze z góry
gdzie się podziały te wszystkie proaborcyjne krzykaczki po skrobankach ? Moze filmy ogladają ? Nie wątpie ! Wolą udawać ,ze ich to nie dotyczy ! Obejrzyjcie te filmy i zapraszam do dyskusji

Gość Prawdziwa Telavivka
Dobra, Telavivka to i tak nie mój nick, więc możesz sobie go używać do woli i logować na moim koncie podszywie :D:D A jaka różnica spod jakiego nicku piszę i czy w ogolę go mam? Mojego języka i tak nie podrobisz i dalej będę pisać, widzę komuś przeszkadza to i nie można mieć swojego zdania! ;) A huj ci w dupsko zasrańcu! :)

Gość Prawdziwa Telavivka
A ja mam nadzieję,że zabiją autorkę :D:D

ja nie powiedzialam ze jestem za aborcja, to raz. dwa, nie wiem czy zauwazylyscie ale w tych filmach pokazywane sa usuniete plody 5-6 mies.; typowy przejaw demagogii srodowisk katolickich. naprawde nie widzicie tego? zreszta krzykaczki krzycza, wyzywaja od najgorszych - ale tak jak krk, po podjeciu przez matke dezyzji ze nie usuwam nie ruszycie palcem zeby kobiecie pomoc, a potem takze i dziecku ktore sie urodzi. chocby bylo maltretowane i rzucane po scianach. wazne ze nie usunela. brawo, macie z czego byc dumne.

kurwci puszczac panie same sobie opinie wystawiacie.i naprawde prosze czytac uwaznie.nie napisalem tego aby sie uzalac nad soba,tylko po to aby uzyskac informacje ,mozliwe konsultacje namiary na osobe wykwalifikowana i zaufana.ale lepiej przerodzic temat w rynsztok.